Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Υπάρχουν και πιο ρεαλιστικές λύσεις:

1. 49"

2.  49"

2. 34 "
Σε αυτές τις διαστάσεις δεν υπάρχει η ανάλυση που σου έγραψα παραπάνω (7680x2160), μιλάω για 57" οθόνη. Σε 49ρα βρίσκεις ανάλυση ως 5120x1440 και βγάζεις τα μάτια σου για να δεις. Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε μια επιφάνεια στα 5760x1080 (3x22"), και δεν υπολογίζω μέσα και την τέταρτη οθόνη στα 2560x1080, οπότε μία ultrawide στα 5120x1440 είναι downgrade σε σχέση με το σύστημα που έχω τώρα. Το επόμενο/καλύτερο στάδιο λοιπόν είναι μια 57" στα 7680x2160, αλλά και τα €2,3Κ που ζητάνε παραπάνε.

• Like
Reactions: LK
Επίσημη δήλωση από το Ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο «AVROTROS» όσον αφορά τον αποκλεισμό του Ολλανδού τραγουδιστή Joost Klein.
Εδώ είναι λίγο... φάβα η δουλειά.

Η ανακοίνωση της ΕBU μιλάει για εργαζόμενη της που δέχθηκε την "επίθεση". Η ολλανδική ανακοίνωση κάνει λόγο μια γυναίκα με κάμερα...

Και αναρωτιέμαι: Εργαζόμενη στη διοργάνωση και δεν γνώριζε το αυτονόητο; ?

Οπότε τείνω προς την... άλλη εκδοχή ? 

Για να μην ξεχνάμε πως ξεκινάνει αυτά τα πράγματα. Τότε έδινε συμβουλές στην Κατερίνα Ντούσκα.

Προσωπικά με εκνευρίζουν οι καραγκιόζηδες με τις κάμερες, έχω πέσει και εγώ θύμα της αδιακρισίας τους οπότε είμαι με τον γιουροπαπα, ευτυχώς εγώ δεν φορούσα τέτοιες βάτες

Οπότε τείνω προς την... άλλη εκδοχή ? 
Εγώ τείνω προς το ότι βρήκαν μια αφορμή ή πίεσαν για να υπάρξει αυτή η αφορμή ώστε να δώσουν ένα μάθημα και στους άλλους στο τι πρόκειται να συμβεί αν συνεχίσουν να μιλάνε κατά του Ισραήλ.

Για να μην ξεχνάμε πως ξεκινάνει αυτά τα πράγματα. Τότε έδινε συμβουλές στην Κατερίνα Ντούσκα.
Ο ορισμός του "καλά θα πάει αυτό" ?

Εγώ τείνω προς το ότι βρήκαν μια αφορμή ή πίεσαν για να υπάρξει αυτή η αφορμή ώστε να δώσουν ένα μάθημα και στους άλλους στο τι πρόκειται να συμβεί αν συνεχίσουν να μιλάνε κατά του Ισραήλ.
Τραβηγμένο απ'τα μαλλιά το σενάριο.

Ω θεοί του σκότους, του χάους και της Eurovision...

To thread πέρασε τα δύο Χ.

Πόσο δίκιο είχε ο @Jazzjoker ?

Και αξιοσημείωτα ontopic για τα δεδομένα του νοιζ έχει μόνο καμιά 20αριά σελίδες με συνθια και οθόνες

Είσθε ο Σάϊμον Τέμπλαρ;
Όχι, τότε με την πανδημία με είχανε βγάλει και με είδε το πανελλήνιο να μου κάνουν έλεγχο οι αστυνομικοί

Οι μισοί φωτογράφοι εκεί μέσα  πρέπει να είναι της Μοσάντ?

3 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Φυσικά όλοι αυτοί οι κλόουν, αν τους πουν να πάρουν ένα παιδάκι από τη Γάζα για μια βδομάδα σπίτι τους, θα κάνουν τους νεκρούς στους κάδους.. 

Λοιπόν προς αποκατάσταση της αλήθειας: Το βίντεο που ανέβασε ο @Σπινθηροβόλος γάιδαρος και δείχνει τα καφριλίκια προς τη Γκόλαν (ή Γκολάν) ήταν γιούχες - τεστ της ισραηλινής αποστολής για να την προετοιμάσουν για τα... βραδινά.

Το ρεπορτάζ των συναδέλφων είτε λόγω λάθους, είτε για λόγους click bate ήταν για τον... λούτσο.  

Λοιπόν προς αποκατάσταση της αλήθειας: Το βίντεο που ανέβασε ο @Σπινθηροβόλος γάιδαρος και δείχνει τα καφριλίκια προς τη Γκόλαν (ή Γκολάν) ήταν γιούχες - τεστ της ισραηλινής αποστολής για να την προετοιμάσουν για τα... βραδινά.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας: δε θυμάμαι να έχω ανεβάσει εγώ τέτοιο βίντεο ?

Αυτό πάντως δεν ειναι διαγωνισμός τραγουδιού....5νθημερη ειναι, και μαλώνουν τα σχολεία ?.

Νεολαία.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back