Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
H Ρωσία επιτέθηκε σε μια χώρα και απέσπασε μέρος του εδάφους της, το Ισραήλ δέχτηκε μια πολύνεκρη επίθεση από τους ισλαμιστές της Χαμάς σε ένα φεστιβάλ ειρήνης, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 
Γι αυτό και του άξιζε να κανονιστεί η πρωτιά του στο φετινό διαγωνισμό. Εγώ συμφωνώ. ?

Κοινώς, χαλαρά...

Joost_Klein_Netherlands_2024_Avrotros_Ruud_Janssen-850x567.jpg

Τι να σου πω... κακό δεν το λες, αλλά δεν πέταξα και τη σκούφια μου.
Η σύγχυση συνήθως οδηγεί σε αναζήτηση δοκιμασμένων λύσεων. Ο Μπιφτέκας Φωνάρας, είναι πιθανό να κάνει την έκπληξη οπότε χρήματα (και τίτλοι) θα αλλάξουν χέρια απόψε.

Γι αυτό και του άξιζε να κανονιστεί η πρωτιά του στο φετινό διαγωνισμό. Εγώ συμφωνώ. ?
Εγω πάλι δεν συμφωνώ με κανένα "κανόνισμα πρωτιάς", ας κερδίσει ο καλύτερος (μέσα σε αυτό το μαύρο χάλι?)

Εγω πάλι δεν συμφωνώ με κανένα "κανόνισμα πρωτιάς", ας κερδίσει ο καλύτερος (μέσα σε αυτό το μαύρο χάλι?)
Είναι όλα κανονισμένα. ? Κάτι ακούγεται πως πάνε να φάνε και τη δικιά μας.

Η δικιά μας φαγώνεται και μόνη της, μην ανησυχείς...?

Κάτω τα χέρια απ' τη δικιά μας.

Άμα τολμήσουν και πειράξουν τη Μαρίνα οι προβοκάτορες διαπλεκόμενοι, τα ανδρείκελα της EBU που υπηρετούν αφεντικά  με χρήμα ματωμένο από τη λαϊκή καταπίεση κάνοντας επικύψεις,  και τολμάνε να αποκαλούνται και θεσμοί, εγώ αποχωρώ από το thread και δε θα παρακολουθήσω τον τελικό.?

Άμα τολμήσουν και πειράξουν τη Μαρίνα οι προβοκάτορες διαπλεκόμενοι, τα ανδρείκελα της EBU που υπηρετούν αφεντικά  με χρήμα ματωμένο από τη λαϊκή καταπίεση κάνοντας επικύψεις,  και τολμάνε να αποκαλούνται και θεσμοί, εγώ αποχωρώ από το thread και δε θα παρακολουθήσω τον τελικό.?
image.png

εγώ αποχωρώ από το thread και δε θα παρακολουθήσω τον τελικό
Strike two...

Στο τρίτο καίγεσαι ? Αν το επαναλάβεις μπορεί να συνωμοτήσει το σύμπαν και να μην δεις τον διαγωνισμό. Να σου καεί η τηλεόραση, να ανατιναχθεί ο υπολογιστής, να πέσει το ρεύμα...

Strike two...

Στο τρίτο καίγεσαι ? Αν το επαναλάβεις μπορεί να συνωμοτήσει το σύμπαν και να μην δεις τον διαγωνισμό. Να σου καεί η τηλεόραση, να ανατιναχθεί ο υπολογιστής, να πέσει το ρεύμα...
Δεν πέφτει το ρεύμα εδώ, είμαι σε γραμμή νοσοκομείου, η τηλεόραση είναι SAMSUNG και το υπολογιστής έχει καλό τροφοδοτικό. Είναι καθαρά δική μου απόφαση το τι θα κάνω και δεν αστειεύομαι. ? Ας τολμήσουν να πειράξουν έτσι και μια τρίχα από τη Μαρίνα μας, να τη στεναχωρήσουν. Αρκετά πια? Φτάνει με την υποκρισία. Έχει τον εσωτερικό πόλεμο από τους πανελίστες και κάτι τελειωμένους καλλιτέχνες της πεντάρας που βγάζουν χολές. Έκανε εκεί μια πράξη, ας πούμε αφέλειας, το παρέσυραν το κορίτσι, θα το σκοτώσουμε δηλαδή, θα σκοτώνουμε κάθε ανήσυχο και ταλαντούχο πνεύμα δηλαδής? Η κοινωνία μας η δυτική πρέπει να βασίζεται στην κατανόηση, τη συγχώρεση και το έλεος, αυτές είναι οι θεμελιώδεις αξίες πάνω στις οποίες άλλωστε κτίστηκε και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, νομίζω πως περισσεύει πλέον η υποκρισία και δε θα ανεχθούμε άλλη θυματοποίηση και εκμετάλλευση της ΣΑΤΤΙ, δε θα βγάλουν άλλο θύμα εκεί πέρα η EBU της ανεπάρκειας και της εξάρτησής τους?

Καλή επιτυχία Μαρίνα. ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ❤️

Τι ώρα είναι η euro vision και σε ποιό κανάλι, να προγραμματίσω το VCR να το γράψει να το δώ αύριο το πρωί;
ΕΡΤ1 22:00

Αλλά θα τα έχεις μάθει απ' εδώ και από νωρίς ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Ευχαριστώ
Reactions: LK
ΕΡΤ1 22:00

Αλλά θα τα έχεις μάθει απ' εδώ και από νωρίς ?
Τελεια!

Δεν έχω αγωνία, απλά θέλω να έχω εικόνα......της Σάττι -Σαττί...πως τη λενε τελος πάντων ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι ώρα είναι η euro vision και σε ποιό κανάλι, να προγραμματίσω το VCR να το γράψει να το δώ αύριο το πρωί;
Και θα καθίσεις να δεις τον τελικό σε "κονσέρβα"? Δεν λέει, live τουλάχιστον κάπως αντέχεται. Και γιατί να το δεις το πρωί anyway, 10:00 βράδυ Σαββάτου τι κάνεις?? Μην μου πεις ότι θα κοιμάσαι, δεν θα το αντέξω...?

Και θα καθίσεις να δεις τον τελικό σε "κονσέρβα"? Δεν λέει, live τουλάχιστον κάπως αντέχεται. Και γιατί να το δεις το πρωί anyway, 10:00 βράδυ Σαββάτου τι κάνεις?? Μην μου πεις ότι θα κοιμάσαι, δεν θα το αντέξω...?
Θα το έχει από αύριο και στο YouTube ρε παιδιά. Από το επίσημο κανάλι. ?

Οχι οχι.

Από τις 21:00 κοιμάμαι.

Στις 22:00 βλέπω όνειρα. ?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back