Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Ειπα να το ακουσω ακομη μια φορα μηπως μου ξεφυγε κατι.

Απελπισια.

Αν βγει μεσα στην πρωτη πενταδα, μην πω δεκαδα, τουλαχιστον εγω το εχω χασει με την μουσικη.

Αυτα.?

Αν βγει μεσα στην πρωτη πενταδα, μην πω δεκαδα, τουλαχιστον εγω το εχω χασει με την μουσικη.
Aν βγει μέσα στην πρώτη πεντάδα σημαίνει ότι το κομμάτι είναι για τον λούτσο (που είναι). Στην Eurovision -και σε αντίθεση με τους περισσότερους μουσικούς διαγωνισμούς- στις τελευταίες θέσεις αντιστοιχούν τα καλύτερα τραγούδια, ενώ στις πρώτες τα σούργελα.? 

Aν βγει μέσα στην πρώτη πεντάδα σημαίνει ότι το κομμάτι είναι για τον λούτσο (που είναι). Στην Eurovision -και σε αντίθεση με τους περισσότερους μουσικούς διαγωνισμούς- στις τελευταίες θέσεις αντιστοιχούν τα καλύτερα τραγούδια, ενώ στις πρώτες τα σούργελα.? 
Κάπως έτσε έκαναν καριέρα οι Dp ? καλά όχι ότι κατάφεραν και τπτ σπουδαίο, ίσα με την Άγκυρα και το Κακοσάλεση πάνε για συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Ρακιτζή. Τα μέλη του γκρουπ αλλάζουν σα τις φανέλες ποδοσφαιρικής ομάδας, ανάλογα με το μεροκάματο απ τον κάθε καντινιέρη που θα τους δώσει στο εκάστοτε πανηγύρι που παίζουν.

Σμοκ ον δε γουότα και ξυσ τους όρχεις σου με γκρέιντερ κακόμοιρε καταρράκτη ?

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, δεν έχει, σύντομα με γκεστ τη Σάτι και διασκευή ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ  χαχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, δεν έχει, σύντομα με γκεστ τη Σάτι
Μακάρι όλες οι μπάντες του πλανήτη να έφταναν στο 1/10 του "βάθους" που είναι οι DP και για 50 χρόνια, θα ήταν τρισευτυχισμένοι, διάσημοι και εκατομμυριούχοι. ?
Έλα, ρούφα κάνα Πασχαλινό αυγό τώρα και πέσε για ύπνο.?? ?

image.gif

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η θέση κατάταξης.

Η Eurovision,  όπως και το τσσμπιονς ληγκ, είναι μια απλή αφορμή για να φάνε κάποιοι πίτσες.?

Πάρει δέν πάρει καλή θέση,που και αυτό σε δημόσιες σχέσεις βασίζεται και τίποτα άλλο και ακόμη και τα τηλέφωνα δέν αποτελούν αξιοπιστία για εμένα,η Μαρίνα έχει κερδίσει ήδη αρκετά πράγματα πιό σημαντικά απο την θέση που θα πάρει,απο την στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο για να πάει.

Καλά θα κάνει να απομονωθεί απο την κοινή γνώμη,όποια και αν είναι αυτή και να απολαύσει αυτή την όποια εμπειρία.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η θέση κατάταξης.

Η Eurovision,  όπως και το τσσμπιονς ληγκ, είναι μια απλή αφορμή για να φάνε κάποιοι πίτσες.?
Xρειάζεται και αυτό. Χρειάζονται και θεσμοί που λειτουργούν έτσι.

Χρειάζεται η τεχνοκρατία, η βιομηχανοποίηση, η επιστημοσύνη.

Χρειάζεται όμως και αυτό.

Να το απολαύσουμε γι αυτό που είναι, όπως πρέπει για να χαλαρώσουμε.

Όχι, για να μιζεριάσουμε?

Να στηθούμε στους δέκτες μας με τις πίτσες όπως λες και τις μπύρες και να κάνουμε και λίγο καλαμπούρι, να πούμε και μερικές σαχλαμάρες να γελάσουμε. Όλα χρειάζονται για μια ζωή ισορροπημένη.

Μαρίνα, καλή επιτυχία και είσαι πολύ σέξι! Θα σαρώσεις! ❤️

Από που πηγάζει η σιγουριά της 3άδας ;

Προβλέπω να χάνουμε με 3-0 απο το 1ο 10λεπτο
Διαβάζω περί θριάμβου κλπ, εν τω μεταξύ το "τραγούδι" είναι απίστευτη μλκ

Νομίζω ότι το λιγότερο που πρέπει να ζητηθεί από οποιονδήποτε δεν γουστάρει το "Ζάρι", είναι να μας βάζει ένα βίντεο από τραγούδι που έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό στο παρελθόν και να του/της αρέσει. Έτσι, για να δούμε αν μιλάμε ή αν ρευόμαστε στο νήμα.

Θα μπορούσα να το κάνω ΠΟΛΥ πιο δύσκολο, λέγοντας "ελληνικό τραγούδι/συμμετοχή" αλλά δεν σας αντιπαθώ αρκετά...

?

Νομίζω ότι το λιγότερο που πρέπει να ζητηθεί από οποιονδήποτε δεν γουστάρει το "Ζάρι", είναι να μας βάζει ένα βίντεο από τραγούδι που έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό στο παρελθόν και να του/της αρέσει. Έτσι, για να δούμε αν μιλάμε ή αν ρευόμαστε στο νήμα.

Θα μπορούσα να το κάνω ΠΟΛΥ πιο δύσκολο, λέγοντας "ελληνικό τραγούδι/συμμετοχή" αλλά δεν σας αντιπαθώ αρκετά...

?
Εγώ το έχω πει , ας το βάλω κιόλας:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μόλις τώρα, LK είπε

1 λεπτό πριν, trolley είπε

Κατατάσσεσαι στην κατηγορία "Μιλάμε".

Τί είναι αυτή η κατηγορία; ?

.....και για να το συνδυάσω με το άλλο θέμα (του youtube) τους  Unboxholics να έβαζαν να της κάνουν τo video , θα ήταν 1000 φόρες καλλίτερο.

Τί είναι αυτή η κατηγορία; ?

Έγραψα "για να δούμε αν μιλάμε στο νήμα ή ρευόμαστε". Εμείς οι δύο είμαστε "Μιλάμε". ????

.....και για να το συνδυάσω με το άλλο θέμα (του youtube) τους  Unboxholics να έβαζαν να της κάνουν τo video , θα ήταν 1000 φόρες καλλίτερο.

• Like
Reactions: LK
Άρα, θα ήταν τολμηρό να πω, πώς αν συνδυάσουμε την επιλογή σκηνοθέτη- θεματολογίας  video, λίγο το instagram της και πολύ το "Ζάρι" , ίσως συμφωνούσαμε ότι τελικά η Καλλιτέχνης δεν έχει "αισθητική καλή" ή ίσως διαφορετική από τη δική μας;

Άρα, θα ήταν τολμηρό να πω, πώς αν συνδυάσουμε την επιλογή σκηνοθέτη- θεματολογίας  video, λίγο το instagram της και πολύ το "Ζάρι" , ίσως συμφωνούσαμε ότι τελικά η Καλλιτέχνης δεν έχει "αισθητική καλή" ή ίσως διαφορετική από τη δική μας;

Ασφαλώς.

30 λεπτά πριν, LK είπε

εχμ ναι, μπορούμε δίκαια να πούμε πως ήταν από τις καλύτερες φωνές και ερμηνείες που είχε στην ιστορία του ο διαγωνισμός, τουλάχιστο από το 90 και μετά. Πραγματικά του άξιζε καλύτερη θέση αλλά η εύπεπτη ανατολιτικη ρούμπα μας έφαγε και σάρωσε τότενες. Το κομμάτι έπρεπε να είναι στην τότε πεντάδα, τουλάχιστο αν ψηφίζαμε όσοι έχουμε περισσότερες μουσικές γνώσεις,  πιο καλλιτεχνικό γούστο και καλαισθησία. ?

Θα του έβαζα τγρία? τον θυμάστε αυτόν, πως τον λέγανε?

37 λεπτά πριν, LK είπε

Ένας Θεός ξέρει πως από το " Never Let You Go" φτάσαμε στα σημερινά (και χθεσινά και προχθεσινά και...) καραγκιοζιλίκια...

• Συμφωνώ
Reactions: LK
Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back