Aν βγει μέσα στην πρώτη πεντάδα σημαίνει ότι το κομμάτι είναι για τον λούτσο (που είναι). Στην Eurovision -και σε αντίθεση με τους περισσότερους μουσικούς διαγωνισμούς- στις τελευταίες θέσεις αντιστοιχούν τα καλύτερα τραγούδια, ενώ στις πρώτες τα σούργελα.?Αν βγει μεσα στην πρωτη πενταδα, μην πω δεκαδα, τουλαχιστον εγω το εχω χασει με την μουσικη.
Κάπως έτσε έκαναν καριέρα οι Dp ? καλά όχι ότι κατάφεραν και τπτ σπουδαίο, ίσα με την Άγκυρα και το Κακοσάλεση πάνε για συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Ρακιτζή. Τα μέλη του γκρουπ αλλάζουν σα τις φανέλες ποδοσφαιρικής ομάδας, ανάλογα με το μεροκάματο απ τον κάθε καντινιέρη που θα τους δώσει στο εκάστοτε πανηγύρι που παίζουν.Aν βγει μέσα στην πρώτη πεντάδα σημαίνει ότι το κομμάτι είναι για τον λούτσο (που είναι). Στην Eurovision -και σε αντίθεση με τους περισσότερους μουσικούς διαγωνισμούς- στις τελευταίες θέσεις αντιστοιχούν τα καλύτερα τραγούδια, ενώ στις πρώτες τα σούργελα.?
Xρειάζεται και αυτό. Χρειάζονται και θεσμοί που λειτουργούν έτσι.Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η θέση κατάταξης.
Η Eurovision, όπως και το τσσμπιονς ληγκ, είναι μια απλή αφορμή για να φάνε κάποιοι πίτσες.?
Από αυτό ίσως? ?Από που πηγάζει η σιγουριά της 3άδας ;
εν τω μεταξύ το "τραγούδι" είναι απίστευτη μλκ
Εγώ το έχω πει , ας το βάλω κιόλας:Νομίζω ότι το λιγότερο που πρέπει να ζητηθεί από οποιονδήποτε δεν γουστάρει το "Ζάρι", είναι να μας βάζει ένα βίντεο από τραγούδι που έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό στο παρελθόν και να του/της αρέσει. Έτσι, για να δούμε αν μιλάμε ή αν ρευόμαστε στο νήμα.
Θα μπορούσα να το κάνω ΠΟΛΥ πιο δύσκολο, λέγοντας "ελληνικό τραγούδι/συμμετοχή" αλλά δεν σας αντιπαθώ αρκετά...
?
1 λεπτό πριν, trolley είπε
Κατατάσσεσαι στην κατηγορία "Μιλάμε".
Τί είναι αυτή η κατηγορία; ?
.....και για να το συνδυάσω με το άλλο θέμα (του youtube) τους Unboxholics να έβαζαν να της κάνουν τo video , θα ήταν 1000 φόρες καλλίτερο.
Άρα, θα ήταν τολμηρό να πω, πώς αν συνδυάσουμε την επιλογή σκηνοθέτη- θεματολογίας video, λίγο το instagram της και πολύ το "Ζάρι" , ίσως συμφωνούσαμε ότι τελικά η Καλλιτέχνης δεν έχει "αισθητική καλή" ή ίσως διαφορετική από τη δική μας;
30 λεπτά πριν, LK είπε
Εγώ το έχω πει , ας το βάλω κιόλας:
37 λεπτά πριν, LK είπε