Δεν ανοίγω.
Ρε σεις, και εγώ γονέας δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω, αλλά στουμπώνουν τα μωρά στη ζάχαρη από την day one, λίγη χημεία δεν πειράζει ?
Καλλίτερη η μπύρα από τη ζάχαρη σε κάθε περίπτωση.Στη Βαυαρία έχει παντού Biergarten, που με καλό καιρό είναι φίσκα.
Αυτό που θα περιγράψω, έχει και συγκεκριμένη ονομασία που τώρα δε θυμάμαι.
Έχω δει αρκετές φορές σε μωρό που έκλαιγε στην αγκαλιά/καροτσάκι,
να κάνει μια βουτιά το μικρό δαχτυλάκι η γιαγιά ή μάνα στη μπύρα,
μετά να το βάζει μία στο στόμα του μωρού και εκείνο να ηρεμεί.?
Καλά, στο Oktoberfest του οποίου ήμουν σχεδόν καθημερινός θαμώνας, έβλεπα και χειρότερα?
Γι'αυτό από τα 5 έχουν τα γερμανακια ουρικό οξύ και τα ελληνακια ζάχαρο.Καλλίτερη η μπύρα από τη ζάχαρη σε κάθε περίπτωση.
Κοίταξε, θα ήθελα τα παιδιά μου να διαλέξουν μόνα τους τι ναρκωτικά θα πάρουν. Ο χειρότερος εφιάλτης μου θα ήταν να έρθει ο γιός μου να με αποχαιρετίσει στο νεκροκρέββατο μου, και η τελευταία του κουβέντα να είναι κάτι του στυλ "ριταλιν ρε πατέρα; Χάθηκε δηλαδή λίγη κόκα;".Mόναχο έμενα 5 χρόνια πριν έρθω Ελβετία και δουλεύω στην εκπαίδευση.
Ritalin ήθελαν να δώσεις;
Δεν θέλω να το εκτροχιάσω τελείως το θέμα, απλά αυτό που συχνά εμείς μεταφράζουμε σαν μη ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς, αυτοί βλέποντας εμάς να κανακεύουμε τα καμάρια μας μέχρι τα -άντα δεν το θεωρούν απαραίτητα αξιοζήλευτο..
Υπάρχουν κάποια κλισέ για εμάς, κάποια για αυτούς, που δεν επικράτησαν τυχαία...
Αλλά δε θέλω να γράψω τίποτα πιο συγκεκριμένο, γιατί θα αγγίξω καμιά ευαίσθητη χορδή κανενός και θα μαι και off topic...
Εγώ προσωπικά, σαν παρατηρητής και σαν εκπαιδευτικός, θεωρώ ότι προετοιμάζουν καλύτερα τα παιδιά τους για την ενήλικη ζωής τους, από ότι εμείς.
Το ούζο φίλος είναι για τις γυναίκες και τους τουρίστες. Στο σπίτι μας μόνο τσίπουρο σπιτικό χωρίς γλυκάνισο.Off topic αλλά σχετικό. Κώστα, τα περισσότερα ελληνόπουλα με ουζάκι μεγαλώσαμε, αν δεν έχεις ακούσει. "Για τα δοντάκια..."? Είδαμε και πάθαμε να πείσουμε πεθερές για τα παιδιά μας να πίνουν μόνο γάλα.
Έτσι είναι φίλος, εγώ αν και το πιλάτευα καιρό μόλις την προηγούμενη βδομάδα το πήρα απόφαση και αναβάθμισα τον επεξεργαστή του υπολογιστή μου από ένα 400ρι σέλερον σε ένα κτήνος πέντιουμ 3 στα 933 μεγκαχέρτζ.Η νέα γενιά είναι επιρρεπής στα ναρκωτικά γιατί βαριέται, νιώθει κουρασμένη γιατί όλη μέρα είναι στις οθόνες στη δουλειά και στα social media. Η Generation Z ζει στον χειρότερο συνδυασμό στρεσογόνων παραγόντων που γνώρισε ποτέ ο σύγχρονος κόσμος της εργασίας και της διαβίωσης. Έτσι λοιπόν, βρείτε και διασκεδάστε και φορτώστε τα όλα στον κόκκορα και μπορεί να ζήσετε και με παλαιότερη τεχνολογία και λιγότερα πράγματα. Και φάτε πολλά μούρα. Καληνύχτα!
Απάντησα παραπάνω. ?Θα το βλέπει ο LK και θα .....ξερογλυφεται
Καλά, εγώ να δεις τι βρίσκω λόγω δουλειάς. Πριν λίγους μήνες διαλύσανε ένα μινι μουσείο πληροφορικής και έτυχε να ήμουν εκεί. Άνοιξα μια τεράστια αγκαλιά και βούτηξα πράμα τυφλά, τα περισσότερα κομμάτια από αρχαίους βιομηχανικούς υπολογιστές, αλλά και 2 πεντιουμ 1 λαπτοπ, ένα τρελό τρανσφόρμερς σταθερό πισι με οθόνη της ζιμενς που γίνεται βαλιτσάκι για να το μεταφέρεις και χίλιες άλλες μαλακίες που κανείς πραγματικά δεν έχει τον χρόνο να κάτσει να ασχοληθεί και τι στο διάλο τα θέμε και τα μαζεύουμε. Ουφ.Καλά, για pc (ram/ hard drives/ optical drives/ floppy/ καλώδια.....) δεν το συζητάω τι βρίσκω κάθε μέρα.....έχω 2 χρόνια που σταμάτησα να παίρνω.
Επίσης crt TVs.....κάθε μέρα βρίσκω τουλάχιστον 3 (επίσης σταμάτησα να παίρνω).
Πλέον διαλέγω τι θα μαζέψω. .
Απάντησα παραπάνω. ?
Τέτοια βρίσκω 3-4 την ημέρα.....
Ωραία είναι, αλλά δεν μπορώ να τα πάρω όλα.... (παίρνω parts καμια φορά)