- Πόντοι
- 1,788
Κατέβηκα σήμερα στο γραφείο πέντε παρά τα ξημερώματα για να "κλείσω" έναν φάκελο που ήθελα.
Το πρώτο πράγμα που εντόπισα στον απέναντι κάδο, ήταν μια μεγάλη στοίβα από βιβλία πεταμένα.
Ξεδιάλεξα μερικά.
Όσο ήξερα σαν τίτλους.
Όσα ήταν και καλές εκδόσεις.
Πήρα 8 .
Όλα σκληρόδετα , με χρυσοτυπίες στο εξώφυλλο και στην ράχη.
Όλα με ανάγλυφα διακοσμητικά πλαίσια στο εξώφυλλο και μερικά με ολοσέλιδες εικονογραφήσεις εντός κειμένου.
Κυρίως Αμερικανική , Γαλλική και Βρετανική πεζογραφία.
Παλιές εκδόσεις (μεταφράσεις).
Πεντακάθαρα.
Ποιος ξέρει ποιος "παππούς" πέθανε και τα πέταξαν οι κληρονόμοι.....σκέφτηκα.
Μετά σκέφτηκα ΟΛΕΣΣΣ τις συλλογές μου, τη βιβλιοθήκη μου , τη δισκοθήκη μου, την ταινιοθήκη μου.....τα μηχανήματα μου.....στην ανακύκλωση.
....Με το που τελείωσε το τσιγάρο μου μαζί με αυτές τις σκέψεις μου, πέρασε το απορριμματοφόρο και μάζεψε τα υπόλοιπα.....
Το πρώτο πράγμα που εντόπισα στον απέναντι κάδο, ήταν μια μεγάλη στοίβα από βιβλία πεταμένα.
Ξεδιάλεξα μερικά.
Όσο ήξερα σαν τίτλους.
Όσα ήταν και καλές εκδόσεις.
Πήρα 8 .
Όλα σκληρόδετα , με χρυσοτυπίες στο εξώφυλλο και στην ράχη.
Όλα με ανάγλυφα διακοσμητικά πλαίσια στο εξώφυλλο και μερικά με ολοσέλιδες εικονογραφήσεις εντός κειμένου.
Κυρίως Αμερικανική , Γαλλική και Βρετανική πεζογραφία.
Παλιές εκδόσεις (μεταφράσεις).
Πεντακάθαρα.
Ποιος ξέρει ποιος "παππούς" πέθανε και τα πέταξαν οι κληρονόμοι.....σκέφτηκα.
Μετά σκέφτηκα ΟΛΕΣΣΣ τις συλλογές μου, τη βιβλιοθήκη μου , τη δισκοθήκη μου, την ταινιοθήκη μου.....τα μηχανήματα μου.....στην ανακύκλωση.
....Με το που τελείωσε το τσιγάρο μου μαζί με αυτές τις σκέψεις μου, πέρασε το απορριμματοφόρο και μάζεψε τα υπόλοιπα.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator: