Πόσο χρήσιμες είναι οι αγγελίες μας;

Χρησιμοποιείτε τις Αγγελίες;

• Σύνολο ψηφοφόρων
    115
Εννοείται πως οι αγγελίες είναι πολύ χρήσιμες

Εγώ μέσα απο τις αγγελίες έχω αγοράσει/πουλήσει το 90% του εξοπλισμού μου

Σε αντίθεση με το FB marketplace που το 50% είναι λίγο άσχετοι με την μουσική, θεωρώ πως στο νοιζ οι περισσότεροι που συμμετέχουν είναι γνώστες

Σε όλα αυτά τα χρόνια  στο νοιζ είχα 90% καλές συναλλαγές χωρίς απρόοπτα και 10% συναλλαγές που μου άφησαν άσχημη εντύπωση, πράγμα που το θεωρώ πολύ καλό σκορ

Οι αγγελίες είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας, με τα καλά και τα στραβά. Υπάρχουν τα πολύ καλά και αξιόπιστα παιδιά αλλά υπάρχουν και οι περίεργοι που θεωρούν πως σου κάνουν και χάρη

Αυτό που με χαλάει στο νόιζ είναι πως υπάρχει κόσμος, κυρίως πιτσιρικάδες, που έχει όρεξη για τρολάρισμα ή σπαμάρισμα χωρίς να έχει πραγματική διάθεση να αγοράσει

Απαιτούν καλύτερη τιμή με την μία, προτείνουν ανταλλαγές με άσχετα πράγματα κλπ

Μου έχει τύχει να πουλάω ένα πετάλι και μου προτείνει κάποιος ανταλλαγή με action camera !?

Πάντα βάζω αξιολόγηση σε κάθε συναλλαγή όταν αγοράζω κάτι και ζητάω ευγενικά  απο τον άλλο το ίδιο όταν πουλάω

Ειναι χρησιμες απλα με καποιο τροπο πρεπει να μπει ενα όριο! Δε γινετε να περναω 40 σελιδες Καλλιθέα για να φτασω σε κατι που με ενδιαφερει...
Και ποιο να ειναι το οριο?

Δε γινετε να περναω 40 σελιδες Καλλιθέα για να φτασω σε κατι που με ενδιαφερει...
Για να το κάνεις αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 40 σελίδες ξεκινάς από κάτι που κοστίζει 10 ευρώ και φτάνεις στα 500 ή και 1000. Χρησιμοποίησε τα φίλτρα

Δε ξερω αν είναι χρήσιμες, παντως έχω εθιστεί στις αγοραπωλησίες και ανταλλαγές synths! Μέρα-νύχτα στις αγγελίες ειμαι ?

Και? Αγοράζεις τίποτα ή απλά κοιτάς??
Εγω απλά κοιτάω. Τις βλέπω κάθε μέρα τις αγγελίες. Εννοείται είναι χρήσιμες και για εμένα πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του φόρουμ. Μια δυο αγορές έχω κάνει παλιά γιατί δεν ανανεώνω συχνά εξοπλισμό, αυτοκίνητα, μηχανές, πλήκτρα και παρελκόμενα τα παντρεύομαι και μόνο άμα διαλυθούν τα αλλάζω αλλα τις αγγελίες τις διαβάζω καθημερινά όπως το υπόλοιπο φόρουμ. Μην τις βγάλετε τις αγγελίες ποτέ. ♥️

Και? Αγοράζεις τίποτα ή απλά κοιτάς??
Γιατί τι κακό έχει το οφθαλμόλουτρο δηλαδή ?
Minibrute 2 και Virus Β μέχρι στιγμής (αγαπημένα), και έχω δώσει αρκετά δικά μου που δε χρησιμοποιούσα. Αλλά γενικά τσεκάρω σχεδόν κάθε μέρα τη λίστα με τα συνθ & effects και όλο και κάτι γίνεται. Κόλλημα λέμε! 

Θα βγω στην αυλή με τον καύσωνα το απόγευμα χωρίς νερό, να κάνω οφθαλμολουτρο τις αγγελίες να πάθω θερμοπληξια και εγκεφαλικό μια ώρα αρχυτερα από τον πόθο αλλα και κάποιες τσιμπημένες τιμές. 

Η αλήθεια είναι ότι για να πάρεις κάτι που αξίζει πρέπει να σκάσεις λεφτά. Τα κελεπουρια σπανίζουν, if any at all

Η αλήθεια είναι ότι για να πάρεις κάτι που αξίζει πρέπει να σκάσεις λεφτά. Τα κελεπουρια σπανίζουν, if any at all
Και ενίοτε το κελεπούρι μπορεί να σου κοστίσει και περισσότερο

Και ενίοτε το κελεπούρι μπορεί να σου κοστίσει και περισσότερο
Αλήθεια αυτό. Και ο μόνος λόγος που το ρισκάρω εδώ που τα λέμε, είναι ότι σκαμπάζω από επισκευές/συντηρήσεις τέτοιων μηχανημάτων. Φαντάσου με το που φτάσει κάτι και γίνει ο πρώτος έλεγχος επόμενο βήμα, το κάνω βίδες, καθαρισμός/απολύμανση στα πάντα μέσα έξω, αντικατάσταση ηλεκτρολυτικών κτλ. 

Τα κελεπουρια σπανίζουν
Και αυτό επίσης αλήθεια και φεύγουν και κατευθείαν. Εξαρτάται βέβαια τι ψάχνει ο καθένας. Ας πούμε προσωπικά δε πολύ-κινούμαι πάνω των 500 γιατί το ρίσκο είναι υψηλό ειδικά σε περιπτώσεις που παίζει αποστολή. Σε τέτοια περίπτωση ή πρέπει να το εξετάσεις ο ίδιος μέσα-έξω πριν το πάρεις, ή δεν αξίζει και καλύτερα να το πάρεις από κατάστημα (που τσιμπάς και τιμολόγιο). Αλλά από την άλλη, να πούμε ότι υπάρχουν και οι λεγόμενοι Τσίπηδες, κακά τα ψέματα, που περιμένουν να βρουν gear των 2000 στα 500 και να είναι και σαν καινούριο ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν και μπαίνω ανελλιπώς στις αγγελίες καθημερινά από το 2010,πρωτη φορά βλέπω τόση στασιμότητα στις αγγελίες... Μάλλον είναι συνδυασμός οικονομικής δυσπραγιας, αυξημένων τιμών αλλά και ανάπτυξη και άλλων σελίδων με αγγελίες στα social... Γενικά έχει πέσει πολύ το ενδιαφέρον, ούτε καν προτάσεις ανταλλαγών όπως παλιά, δε γίνονται... 

ούτε καν προτάσεις ανταλλαγών όπως παλιά, δε γίνονται...
Όντως, θυμάμαι μέχρι πέρσι υπήρχε κίνηση στο συγκεκριμένο θέμα. Φέτος τουλάχιστον στα πλήκτρα/συνθς βλέπεις κυρίως περιγραφές τύπου "δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές, σχετικά μνήματα δεν απαντώνται". 

...οικονομικής δυσπραγια...
Αυτό. Φραπέ δεν έχουν να αγοράσουν, αλλά να πρήζουν μέζεα στους πωλητές με γελοία παζάρια ξέρουν. Οι περισσότεροι ψάχνουν ηλίθιους να τους πουλήσουν τα όργανα τους σε τιμές κάτω του 50% της τιμής αγοράς. Μιλάμε κυκλοφορεί πλέον απίστευτη γυφτιά και θράσος στις αγγελίες, αυτό τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω.
Δεν χαρίζουμε ρε! Πάρτε το χαμπάρι.?

Αυτό. Φραπέ δεν έχουν να αγοράσουν, αλλά να πρήζουν μέζεα στους πωλητές με γελοία παζάρια ξέρουν. Οι περισσότεροι ψάχνουν ηλίθιους να τους πουλήσουν τα όργανα τους σε τιμές κάτω του 50% της τιμής αγοράς. Μιλάμε κυκλοφορεί πλέον απίστευτη γυφτιά και θράσος στις αγγελίες, αυτό τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω.
Δεν χαρίζουμε ρε! Πάρτε το χαμπάρι.?
Παρατηρώ, τουλάχιστον στις κιθάρες, οτι ούτε καν αυτό δε γίνεται πλέον... Ούτε καν παζάρια... Σαν να μη παίζει κανείς πλέον.... 

περιγραφές τύπου "δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές, σχετικά μνήματα δεν απαντώνται". 
Κι εγώ έτσι γράφω στις αγγελίες μου, και πάλι θα βρεθούν βόδια που θα μου στείλουν μήνυμα για ανταλλαγές, παρότι γράφω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές και ότι δεν απαντάω σε ανάλογα μηνύματα.?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back