Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Δεν ειναι το ίδιο. Άλλο το forum του noiz και άλλο οι κουτσομπολιστικες εκπομπες με την καινούργιου και τη βαλαβανη κλπ. στο πανελ. που σκοπό έχουν να τα παρουσιάζουν έτσι ώστε διχάζουν αλλα και να αποπροσανατολιζουν το κοινό από τα πραγματικά προβλήματα της ερημης αυτής της κοινωνίας που γεμίζει τους τουριστικους προορισμούς, τις ταβέρνες, τις καφετέριες και τα χωριά τα τριήμερα και μετά δεν έχουν να βγάλουν το μήνα ??
...και να κοροδεύει ο Καταρράκτης πως για 2 ώρες στη ταβέρνα ο Αθηναίος γυρνάει κάθιδρος και πιασοκωλιασμένος απ τη Κάνηθο 

Οι DP φταίνε για όλα

...και να κοροδεύει ο Καταρράκτης πως για 2 ώρες στη ταβέρνα ο Αθηναίος γυρνάει κάθιδρος και πιασοκωλιασμένος απ τη Κάνηθο 

Οι DP φταίνε για όλα
Το κομμάτι έχει διχάσει. Και ο γιος μου και η γυναίκα μου τα ίδια λένε. Δεν τους αρέσει. Η γυναίκα μου θύμωσε και με το βιντεοκλιπ. Σήμερα το είδε γιατί δεν είχε προλάβει και τα έχωνε. 

Ετσι είναι. Ο καθένας έχει τις άποψης του. ?. 

Απλά εμένα μου την κάρφωσε λίγο που βλέπω ολο μπροστά μου τον τερμιτη να τη θάβει γιατί πιστεύω πως το κομμάτι έχει τα προβλήματα του, δεν μου άρεσε, αλλα όπως είπα μου τη βαράει να χτυπάει έτσι τη συνάδελφο του, υποκριτικα μάλιστα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω ?

Δεν το ξαναλέω. Αντε. Καλό τριήμερο. 

Η γυναίκα μου θύμωσε και με το βιντεοκλιπ. Σήμερα το είδε γιατί δεν είχε προλάβει και τα έχωνε. 
Στη θέση σου θα τη χώριζα

Με αφορμή το πως παρουσιάζεται η Αθήνα στο video clip , κάθισα και σκέφτηκα ταινίες που παρουσιάζουν την Αθήνα. 

Εξαιρώ τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο,  που πραγματικά έχει μερικά αριστουργήματα .

Ήθελα να βρω μια πιο σύγχρονη. 

Κατέληξα στην ταινία "Bkack out" (1998) του Μενέλαου Καραμαγγιώλλη , οπου κατά τη γνώμη μου είδα τα καλλίτερα πλάνα της πόλης. 

Είμαι σίγουρος πώς υπάρχουν κι άλλες, απλά δεν μου έρχονται τώρα. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κατέληξα στην ταινία "Bkack out" (1998) του Μενέλαου Καραμαγγιώλλη , οπου κατά τη γνώμη μου είδα τα καλλίτερα πλάνα της πόλης.
Υπάρχει κανένα νόμιμο link να την παρακολουθήσουμε;

• Συμφωνώ
Reactions: LK
Βάζω δυο αγαπημένα μου καρε (τα πηρα τωρα snapshots)

Στο ένα στο βάθος πιθανολογω οτι ειναι η ακαδημια αθηνων.

01.jpeg

06.jpeg

Το δεύτερο, πολύ ωραίο και πολύ δύσκολο (τεχνικά).

Άξιος ο μάστορας.

• Συμφωνώ
Πάντως όσοι υποστήριζαν τη Σατι πριν τη δημοσίευση του κομματιού την υποστηρίζουν και μετά και όσοι  έκραζαν πριν κράζουν και μετά, λίγο ρόλο έπαιξε το κομμάτι... Απλά μια διαπίστωση

16 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Κακώς την αφήνουν και πάνε έτσι με το αμάξι. Μόνη, χωρίς φύλαξη.

Είναι επίσημη εκπρόσωπος της χώρας μας και έχει επενδυθεί δημόσιο χρήμα.

Έπρεπε ήδη να της έχουν αναθέσει αυτοκίνητο και πλήρη αστυνομική συνοδεία για τις μετακινήσεις 

Και με τόσους φανατικούς έξω?

Είναι πολύτιμη. Τα φώτα της Ευρώπης είναι στραμμένα σε εμάς μετά τις θετικές αντιδράσεις αλλά και ακόμα τη στοιχηματική αναβάθμιση μέσα στη δεκάδα.

Απορώ τι κάνουν πλέον, δε σκέφτονται? ?έχει διαλυθεί το κράτος?

Κακώς την αφήνουν και πάνε έτσι με το αμάξι. Μόνη, χωρίς φύλαξη.

Είναι επίσημη εκπρόσωπος της χώρας μας και έχει επενδυθεί δημόσιο χρήμα.

Έπρεπε ήδη να της έχουν αναθέσει αυτοκίνητο και πλήρη αστυνομική συνοδεία για τις μετακινήσεις 

Και με τόσους φανατικούς έξω?

Είναι πολύτιμη. Τα φώτα της Ευρώπης είναι στραμμένα σε εμάς μετά τις θετικές αντιδράσεις αλλά και ακόμα τη στοιχηματική αναβάθμιση μέσα στη δεκάδα.

Απορώ τι κάνουν πλέον, δε σκέφτονται? ?έχει διαλυθεί το κράτος?
Μόνο στον Μένιο ήξεραν να διαθέσουν 12 αστυνομικούς. ΑΙΣΧΟΣ

Μόνο στον Μένιο ήξεραν να διαθέσουν 12 αστυνομικούς. ΑΙΣΧΟΣ
Αλήθεια, που χάθηκε αυτό το παιδί?? Για πες ρε Samy κάνα νέο, εσύ που είσαι στα μέσα και στα έξω της showbiz...

1 ώρα πριν, cos_dr είπε

Δηλαδή, όλη μέρα είχα δίκηο... τι σπάνιο... πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει....

(Εκτός αν λέει ψέμματα βέβαια, καθότι είναι κακιά).

(Εκτός αν λέει ψέμματα βέβαια, καθότι είναι κακιά).
Κακιά δεν είναι,  αλλά αυτό το Ενζενί επιτεηδευμένο σε όλο το φερσιμο, μόνο εμένα τη δίνει στα νεύρα; ?

37 χρόνων γυναίκα είναι. 

Η 20 χρόνη κόρη της φίλης μου δεν μιλάει έτσι. 

Η 20 χρόνη κόρη της φίλης μου δεν μιλάει έτσι.

Good point, η απάντηση είναι ότι αφείλεται σε κάποιο είδος ώσμωσης. Έχω ένα γείτονα που είναι 50 ετών και μιλάει επίσης έτσι, διότι (απ[ ότι κατάλαβα σε μία φάση που είχε κάνει ένα πάρτυ και μιλούσαν στο μπαλκόνι του) εργάζεται στο χώρο του ραδιοφώνου και όλοι οι φιλοι και συνάδελφοί του μιλούν έτσι.

Το έχω εμπειραθεί και με παρέες γιατρών και (ασφαλώς) δικηγόρων, και ταξιτζήδων, μιμείται ο ένας τον άλλον σε ύφος και phrasing. Το βρίσκω πάντα διασκεδαστικό, αλλά σε καταλαβαίνω.

Αν έκανε παρέα με σένα, σε μία εβδομάδα, θα μίλαγε αλλιώς.

• Like
δηλαδήΣ εσύ κατακαλοκαιρο γυρναΕις με κουμπωμενο Μοντγκόμερι και σκούφο;

Με εξαίρεση τρεις μήνες το χρόνο στην Αθήνα τουλάχιστον όλοι με κοντοβρακια τριγυρνάνε..
Για την διεθνή αναγνώριση που γίνετε ντόρος μιλάω και μιάς και ταξιδεύεις αρκετά γερμανία,όπου είναι ένας χώρος που γνωρίζω αρκετά μουσικά,κάνε μια βόλτα σε club και πές μου πού θα ακούσεις reggaeton.

Νίκο,παιδί της μουσικής είσαι,αν έχεις μαζί σου μια κυρία όπου έχει περιποιηθεί τον εαυτό της,φοράει ενα πανέμορφο φόρεμα και θέλει να έχει μία όμορφη βραδιά σε έναν όμορφο χώρο και να κουνηθεί λιγάκι,άσε τα ζάρια,τα κουμάρια και τους ήχους που κάνουν και τις κόμπρες να θέλουν να επιτεθούν στο όργανο που τους παράγει και έλα στους ειδικούς,όπως έκανε άλλωστε αρκετός κόσμος χρόνια πρίν εκεί που βρίσκεσαι.

Όποιο και να ήταν το προσωπικό του μουσικό γούστο,είχε εγγυημένα μια όμορφη βραδιά.

Το λέει και το όνομα άλλωστε.?

(14 χρονών παραγωγή,μόναχο πρώτη παρουσίαση,παίζει να έχω το white label ακόμη)

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back