- Πόντοι
- 2,368
η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος τώρα .....για τη Satti.
μαζί , με την Σατι , τα φάγαμε καιετσιναουμεδηλαδης μας λαισ;
η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος τώρα .....για τη Satti.
Βρε καλά κάνει είπαμε το κορίτσι....να φάει και αυτό, δεν πειράζει.μαζί , με την Σατι , τα φάγαμε καιετσιναουμεδηλαδης μας λαισ;
Βρε καλά κάνει είπαμε το κορίτσι....να φάει και αυτό, δεν πειράζει.
Δεν ξέρω ποιοι την κατηγοράνε , ούτε τί φάγανε.Καλα σε σχέση με αυτούς που την κατηγοΡανε και οι οποίοι έχουν φάει τον ΑγλΕουρα η Σατι ούτε τοστ με τυρί από το φερυΜποΟυτ Δραπετσώνα -Σαλαμινα δεν έχει φάει
δεν με πειράζει να φάει.
Ας τα βγάλουν στη διαύγεια να τα δούμε.Και αυτό debatable είναι θα πρέπει να δούμε τα διαφημιστικά ΕΣΟΔΑ της ΕΡΤ από τον διαγωνισμό τα οποία ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια κάθε χρόνο και αν από αυτά αφαιρέσουμε αΦτα που "έφαγε" η Σατι και είμαστε ΜΕΙΟΝ τότε θα έχει "φάει '' αλλιώς πάλι τρίχες κατσαρες και οικονομικά αναλφάβητες λαιμε
Ας τα βγάλουν στη διαύγεια να τα δούμε.
Η Ερτ ενεκρινε δαπάνη λοιπόν 176.647,20 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τη συμμετοχή Satti (της Ελλάδος) της στη Eurovision 2024,.Τελικά όντως λαιμε αναλφάβητες τρίχες κατσαρες
https://www.ot.gr/2021/05/19/plus/texni-kai-zoi/eurovision-ta-kosti-kai-ta-kerdi-pou-eginan-oi-pio-akrivoi-diagonismoi/
τα έσοδα που είχε η ΕΡΤ από τη διοργάνωση ήταν 3.630.000 ευρώ από εθνικούς χορηγούς, 2.200.000 ευρώ από εισιτήρια και 1.450.000 ευρώ από το μερίδιο των διεθνών χορηγών, διαφημιστικά έσοδα εκτός χορηγιών, sms, κλπ.
Η Ερτ ενεκρινε δαπάνη λοιπόν 176.647,20 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τη συμμετοχή Satti της στη Eurovision 2024,.
https://parallaximag.gr/agenda-parallaxi/mousiki/tosa-plironei-i-ert-gia-ti-symmetochi-tis-marinas-satti-stin-eurovision
Έφαγε, διότι κανένας άλλος δεν θα πλήρωνε για το τα-τα -τα τα...πέραν του Ελληνικού Δημοσίου ?Ψίχουλα δηλαδή σε σχέση με αυτά που θα βγάλει απο αυτήν η ΕΡΤ.
Άρα ΔΕΝ έφαγε.
Έφαγε, διότι κανένας άλλος δεν θα πλήρωνε για το τα-τα -τα τα...πέραν του Ελληνικοί Δημοσίου ?
Χμμμ... αυτή η τροπή της συζήτησης προς τα κόστη, μου θύμισε μια "ένδοξη" στιγμή της δημοσιογραφικής μου πορείας...Ας τα βγάλουν στη διαύγεια να τα δούμε.
Σου είπα δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό σκέλος, αλλά το καλλιτεχνικό.Μη πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
Ασε φιλος τότε τί διαύγεια....ούτε ρεύμα δεν είχαμε ?Χμμμ... αυτή η τροπή της συζήτησης προς τα κόστη, μου θύμισε μια "ένδοξη" στιγμή της δημοσιογραφικής μου πορείας...
Ήταν προς τα τέλη του 2005... αρχές του 2006... δεν θυμάμαι πότε ακριβώς. Έχει κερδίσει (ως γνωστό) η Ελλάδα με την Παπαρίζου και πρέπει να διοργανώσει τον διαγωνισμό...
Μας καλεί η ΕΡΤ σε σούπερ - ντούπερ press conference στο Grande Bretagne, παρουσία του προέδρου της EBU και μας αρχίζουν στο... πουρουπού, που το production θα είναι έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα και κάποια στιγμή (δεν θυμάμαι αν ήταν από πλευράς προέδρου ΕΡΤ ή προέδρου EBU) σκάει και το "παραμύθι": Ο διαγωνισμός θα κοστίσει διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ, τελεία.
Κάποια στιγμή τελειώνει το μπλα-μπλα, και έρχεται η ώρα για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Πετάγομαι επάνω (κάντε το εικόνα αυτό ?), παίρνω το μικρόφωνο και ρωτάω τον πρόεδρο της ΕΒU: "Διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ είναι τα 10, αλλά είναι και τα 99. Δηλαδή δεν έχετε προϋπολογίσει πόσο θα κοστίσει;"
Εννοείται ότι απάντηση δεν έλαβα...
Τελειώνει το πανηγύρι και εκεί που είμαι προς την έξοδο, με πλησιάζει ένας κονιόρδος γραβατάκιας golden boy και μου λέει: "Εσύ τι ζόρι τραβάς με τα λεφτά και πόσο θα κοστίσει;".
Αφτά and I rest my case...
"Εσύ τι ζόρι τραβάς με τα λεφτά και πόσο θα κοστίσει;"
Να το θέσω όπως το ρώτησα: Θεωρώ αδιανόητο να μην υπάρχει προϋπολογισμός για το τι και πόσα θα πληρωθούν σε μια διοργάνωση αυτού του είδους - όπως το θεωρώ αδιανόητο να μην γνωρίζει ένας φορέας, ένα κράτος το πόσα θα κληθεί να πληρώσει αν πάει πχ. να διοργανώσει ένα αθλητικό event.Αστεία-αστεία, εσύ τι ζόρι τραβάς (ή εγώ);
Πλαφόν δεν υπάρχει. Το μόνο που μπορεί να υπάρχει ως συγκριτικό μέτρο, είναι το κόστος άλλων διοργανώσεων, με όλη την υποκειμενικότητα που κουβαλάει η σύγκριση.Υπάρχει πλαφόν σε αυτά τα πράγματα;