- Πόντοι
- 2,368
.ο Ντραμμερ (δεν ξέρω ποιος είναι- αλλά το χε) ,
αν δεν το ειχε ο Μαρκ ρε συ ποιος θα το ειχε? ?
.ο Ντραμμερ (δεν ξέρω ποιος είναι- αλλά το χε) ,
Η μουσική (γενικότερα η τέχνη) δεν υπάρχει για να κολακέψει ή να εναντιωθεί στις προϊδεάσεις μας, αλλά να τις διαμορφώσει. Την ημέρα που λήγουμε αυτό σύνδεσμο διότι αγαπάμε πολύ τις προϊδεάσεις μας και δεν θέλουμε με τίποτε να τις αλλάξουμε, δεν υπάρχει λόγος να ερχόμαστε σε επαφή με τέχνη.
Υπάρχει και άλλη Ελλάδα; Βεβαίως, αλλά όσο περιορίζεται στην κριτική και μόνο, είναι σα να μην υπάρχει (να και το δικό μου βαρύ συμπέρασμα).
Δεν δύναμαι ν’ απαντήσω διότι. 1) Μ’ αρέσει η Σαττι.Εσύ "Αργύρη Ζήλε" του τίμιου forum μας, νομίζω ότι δεν έχεις εκφράσει άποψη για το άσ(θ)μα...
Θα έχεις κάποια... συμμετοχή στην ελληνική αποστολή και δεν εκφέρεις άποψη; Κάτι σαν the Greek liaison, καθότι έχεις τα κονέ σου στο Sweden; ?
Αυτός είναι ο λόγος που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες (και κυρίως τον Μάιο) σκέφτομαι "υπομονή, λίγο ακόμη και θα περάσει" ?πάντως ευκαιρίας δοθείσης
Α εγω λατρευω το μεγαρο. Καλη ιδεα. Και με εναν παιδαροΕντάξει του χρόνου να το κάνουμε στο Μέγαρο με υπόκρουση Βιβάλντι και βολαβαν...για να βγούμε πΓιο πολιτιΖμενοι
Αυτός είναι ο λόγος που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες (και κυρίως τον Μάιο) σκέφτομαι "υπομονή, λίγο ακόμη και θα περάσει" ?
Και η γκάιντα στα ελληνικά παραδοσιακάΠεραν της πλάκας ο ζουρνάς και το πίκολο επρεπε να ειναι παράνομα και η χρήση τους να επιτρέπει πυροβολισμό άνευ προειδοποιήσεως.
Τις αποψεις αυτων των νεοτερων γενιων παντως τις συμμεριζομαστε α λα καρτοι νεότερες γενιές το εκθειάζουν
Εγώ πάντως δεν έγραψα αυτό.Μέσα βέβαια σε αυτές τις 29 σελίδες μάθαμε και 5 πράγματα, όπως ότι τόσες δεκαετίες κακώς ακούμε Blues/Disco/Αμερικανικό Gospel... στο σπίτι μας.
29 σελίδες...
Ο ντόρος έγινε από έναν ηχολήπτη που πάτησε το pause πριν λήξει το κομμάτι (στον ελληνικό τελικό) και μετά το play δημιουργώντας μια "ουρά"- με αποτέλεσμα να γίνει το σύστριγγλο περί play back - σε έναν διαγωνισμό που τα πάντα πλην φωνών είναι play back ? Ο ορισμός του ότι να 'ναι...πάντως Τέρρυ μου απ ότι θυμάμαι ο ντόρος τότε δεν έγινε τόσο για το τραγούδι (το οποίο παρεμπιπτόντως αν ρίξεις μια ματιά σήμερα στα σχόλια στο youtube οι νεότερες γενιές το εκθειάζουν και λένε ότι ήταν μπροστά από την εποχή του) όσο για την εμφάνιση (την οποία προσωπικά θεωρούσα και θεωρώ ατυχή έμπνευση)... αλήθεια θυμάσαι ποιανού ιδέα ήταν; του Μιχάλη ή κάποιου χορογράφου;
Τις αποψεις αυτων των νεοτερων γενιων παντως τις συμμεριζομαστε α λα καρτ
Η "μπηχτή" ήταν απάντηση στο «Το μόνο "τρομακτικό" στην υπόθεση, είναι ότι βρίθουμε ακροατηρίου που δεν συνειδητοποίησε (μάλλον ποτέ) ότι η μουσική ανέκαθεν υπάρχει και λειτουργεί σε κάποιο χώρο, σε κάποιο φυσικό ή τεχνητό χώρο, έξω από τον οποίο δεν λειτουργεί και δεν έχει κανένα νόημα.Εγώ πάντως δεν έγραψα αυτό
Προσωπικά η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη εβδομάδα. Έχω ξοδέψει πάρα πολλά χιλιάρικα σε αγορά μουσικής, σε φυσική ή μη μορφή και έχω επίσης κατεβάσει τζάμπα άλλη τόση.Μην ξεχάσεις ότι ρώτησα (τον υποθετικό συνομιλητή μου) πότε αγόρασε τελευταία φορά μουσική.
Πολλούς φαντάζομαι. Το λες και κατάντια...?Μάλλον δεν έχεις επίγνωση του πόσους αφορά (πλανητικώς) το ζήτημα.
Ισχύει ρε τρελέ.φυσικά δεν ισχύει