Harley Benton -Ένα ακόμα poll

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K

Ποιά από Harley Benton?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    25
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Ηρθε η ώρα μια κιθάρα τύπου jazzmaster να μου χτυπήσει την πόρτα.

Αν και είμαι ξεκάθαρος ποια θέλω (μάλλον ?) , λίγο πριν πατήσω το κουμπί κάνω την ερώτηση μήπως είναι κάτι που δεν το βλέπω-σκέφτηκα.

Ποιά από τις 3 κυρίες λοιπόν;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συμμετοχή!

1) https://www.thomann.de/gr/harley_benton_hb_ja_60sb_vintage_series.htm

2) https://www.thomann.de/gr/harley_benton_ja_60cc_dakota_red.htm

3) https://www.thomann.de/gr/harley_benton_ja_60cc_seafoam_green.htm

A.jpg

Bjpg.jpg

Γ.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα, από το λίγο που άκουσα στο Y.T. έχουν και πάρα πολύ ωραία ηχητική παλέτα .Dinosaur Jr και  παρόμοια στιλ τα καλύπτει ικανοποιητικά. 

Καλημέρα, από το λίγο που άκουσα στο Y.T. έχουν και πάρα πολύ ωραία ηχητική παλέτα .Dinosaur Jr και  παρόμοια στιλ τα καλύπτει ικανοποιητικά. 
Η κιθάρα είναι πολύ ωραία. Πλέον μόνο το χρώμα με απασχολεί ?

Πράσινο. Έχεις άλλο πράσινο?
Υπό φωτισμό η strat μου....που είναι ocean turquoise.

Από την άλλη ειδικά το seafoam green είναι το Αγαπημένο μου χρώμα.

Όμως το vintage sunburst με την ταρταρούγα Pick guard....είναι τόσο κλάσσικ που you can't go wrong.....

Όπως σου ξαναέγραψα, θεωρώ ότι χωρις το jazzmaster tremolo δεν ειναι jazzmaster. Αλλα αμα εισαι αναμεσα σε αυτες τις 3, τότε σιγουρα Seafoam Green.

Όπως σου ξαναέγραψα, θεωρώ ότι χωρις το jazzmaster tremolo δεν ειναι jazzmaster. Αλλα αμα εισαι αναμεσα σε αυτες τις 3, τότε σιγουρα Seafoam Green.
Καλά είπαμε και LesPaul χωρίς μαόνι δεν είναι les paul.... και σε λίγο θα πάρω και την κανονική  Korina ?

@Shelter Το "συμφωνώ" πάει και για τα δύο που είπες- και για το τρέμολο και για το χρώμα. 

@LK Εσένα τώρα τι (άλλο) να σου πω... Απλά με προβληματίζει η μελλοντική (στερητική) κατάσταση που θα βιώσεις, όταν θα θες να πατήσεις το κουμπί, αλλά δεν θα έχει μείνει τίποτα άλλο ΗΒ να αγοράσεις ? 

Εάν ήταν fiesta red μπορεί να ερχόμουν σε δίλλημα. Αλλά με τέτοιο πράσινο δεν υπάρχει δίλλημα.

@Shelter Το "συμφωνώ" πάει και για τα δύο που είπες- και για το τρέμολο και για το χρώμα. 

@LK Εσένα τώρα τι (άλλο) να σου πω... Απλά με προβληματίζει η μελλοντική (στερητική) κατάσταση που θα βιώσεις, όταν θα θες να πατήσεις το κουμπί, αλλά δεν θα έχει μείνει τίποτα άλλο ΗΒ να αγοράσεις ? 
η φωνή της συνείδησης ?

Θα πατάω Γκιμπσον μετά ?

Δεν ειναι στο bundle το προβλημα. Στο sunburst ειναι! Δε μου αρεσει όπως είναι βαμένο και δειχνει ασχημα το basswood απο μέσα. Παρε ενα solid χρώμα να μη βλεπεις το ξύλο. 

Ο λάκκος είναι ότι μάλλον όλοι έτσι σκέφτονται και τους μένουν πίσω όλες οι sunburst.

Ο λάκκος είναι ότι μάλλον όλοι έτσι σκέφτονται και τους μένουν πίσω όλες οι sunburst.
Μπα η sunburst είναι out of stock....ή green ετοιμοπαράδοτη ?

Πάντως αν την πάρεις, ειμαι περιεργος να δω αν είναι οντως έτσι κανελί αυτο το Laurel στην ταστιέρα.

Πάντως αν την πάρεις, ειμαι περιεργος να δω αν είναι οντως έτσι κανελί αυτο το Laurel στην ταστιέρα.
Μια από τις 3 θα την πάρω....δεν υπάρχει αμφιβολία επ ' αυτού ?

Πέρασε από το ΔΣ η απόφαση. ?

Και εγώ αλλη μια θέλω να παρω, αλλά η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ είναι τέλη απρίλη (στη γιορτή μου)

Trending...

Νέα θέματα

Back