- Πόντοι
- 1,788
Εγώ πάλι δεν βλέπω καμιά σχέση ρεμπέτικο με Blues."Τα blues είναι αδέρφια μας " ήταν η απάντηση του.
Εκτός αν μιλάμε η κιθάρα έχει χορδές και το μπουζούκι έχει χορδές φάση ?
Εγώ πάλι δεν βλέπω καμιά σχέση ρεμπέτικο με Blues."Τα blues είναι αδέρφια μας " ήταν η απάντηση του.
Εσύ φίλος είσαι bon viveur... ? Αν έβλεπες θα ανησυχούσα ?Εγώ πάλι δεν βλέπω καμιά σχέση ρεμπέτικο με Blues.
Άρα οι ρεμπέτες είναι και punk ?Η προσέγγιση του- μέσες άκρες- του ήταν κοινωνική. Μουσικές που δημιουργήθηκαν από ομάδες που ήταν στο "κοινωνικό περιθώριο" και "μίλησαν" στον απλό κόσμο του μόχθου κλπ.
Δεν έχω πάρει ποτέ συνέντευξη από punk, οπότε δεν έχω απάντηση (από punk) ?. Βέβαια βάλε στην "εξίσωση" ότι ο αείμνηστος συνέκρινε με βάση τα κριτήρια του δύο μουσικές σχολές, που ναι μεν τις χώριζε ένας ωκεανός, αλλά χρονολογικά οι αφετηρίες τους ήταν σχεδόν κοινές.Άρα οι ρεμπέτες είναι και punk ?
ΠΟΛΥ πΓιο πανΞ απο τους περισσοτερους πανΞ που εχω γνωρισει, να τα λαιμε κι αφταΆρα οι ρεμπέτες είναι και punk
Προσωπικά οι μόνες παρέες που έχω στα 50 μου είναι συμμαθητές βαριά μέχρι το γυμνάσιο και κυρίως από το δημοτικό.Δεν ξέρω τι παρέες έχετε οι υπόλοιποι, αλλά εγώ έχω παρέες που έχουν πολύ διαφορετικές αφετηρίες. Κι έχω πολλούς κοινούς τόπους με τον καθένα φίλο ξεχωριστά,
Η συγγένεια είναι κοινωνιολογική και όχι μουσική.Εγώ πάλι δεν βλέπω καμιά σχέση ρεμπέτικο με Blues.
Εκτός αν μιλάμε η κιθάρα έχει χορδές και το μπουζούκι έχει χορδές φάση ?
Επί του προκείμενου,και επειδή όντως είναι δύσκολο να διαφανεί,θα χαρώ πολύ αν έχω πέσει έξω στην διαπίστωση μου.Δεν αντλώ καμία ευχαρίστηση απ' αυτήν.
Δεν αναφέρομαι ειδικά σε εσένα. Χρησιμοποιώ ελεύθερα πρώτο ενικό, δεύτερο ενικό, τρίτο ενικό, πρώτο πληθυντικό, για να αραδιάσω σκέψεις που μου δημιούργησε η αρχική σου τοποθέτηση. Με την οποία δε συμφωνώ. Δεν αρνούμαι ότι κι εγώ "έχω πέσει στην παγίδα" της προκατάληψης. Απλά δεν θεωρώ ότι για τον προβληματισμό σου τον αρχικό υπάρχει κάποια απάντηση. Άλλες φορές ξέγραψα άτομα από τέτοιες προκαταλήψεις, άλλες φορές έκανα υπομονή και εξεπλάγην από άλλες πτυχές του χαρακτήρα που έρχονται σε κόντρα με το "φαίνεσθαι", είναι πολύ χαωτικοί οι άνθρωποι, εκεί θέλω να καταλήξω: Οτι οι μουσικές προτιμήσεις δεν είναι ασφαλές κριτήριο του ψυχικού βάθους ενός χαρακτήρα.Χρησιμοποιείς πληθυντικό ευγένειας αλλά προφανώς αναφέρεσαι σε μένα.
Ααααα κατάλαβα τι είναι η ΤΖΑΖ
Είναι κάτι τούμπανα που αυτοί που τα παίζουν
Η "εκτός πλαισίου" διατύπωση τέτοιων ερωτημάτων έχει το αποτέλεσμα που είδα τ/μ ε, και έχω την εντύπωση ότι ο Grey έχει ενοχληθεί λίγο από τη τροπή που πήρε η κουβέντα