And than they were 3 (Gretsch content)

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Κάναμε μια ανταλλαγή με τον σύντροφο κομμουνιστή @matawan ,του έδωσα μια λαϊκη Yamaha AS2000S και μου έδωκε την....αηδία του καπιταλιΖμου.... GRETSCH Silver Falcon.

Τι να κάμω??

ΑΓΑΠΩ Gretsch 

20220724_162118.jpg

Έτσι απέκτησαν παρέα και οι προηγούμενες γιατί παραπονιοΝτουστασανε μοναχες ?

20220724_162213.jpg 20220724_162248.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παίζουν καλύτερα με Marshall ή με tweed?

Παίζουν καλύτερα με Marshall ή με tweed?

Αυτες με τους Filtertones παιζουν μετρια  και με τους δυο, πρεπει να παρω κανα 70s Fender SF χωρις μεσαια.

Η Duo Jet με τους μονους σκοτωνει φυσικα (οπως ολες οι κιθαρες με μονους σε low wattage amps οπως οι δικοι μου)

με γειές παληκάρι μου.

Πάρε όσες χωράει το δωμάτιό σου είναι η ευχή μου.

Εγώ έφτασα στο σημείο αυτό.

Να επισημανθεί εδώ ότι οι Yamaha αυτές είναι ξεκάθαρα 335 killers. Οποίος δεν διακατέχεται από headstock fever και ψάχνεται οφείλει αν βρει να αποκτήσει μια.

επισης, καλοπαιχτη σύντροφε!

Καλορίζικες λοιπόν και για τους δύο σας.

@SF ε, και την Yamaha δεν την λες και του... προλεταριάτου κιθάρα. Πιο πολύ του καπιταλιΖμου τη λες ?

Για να είμαστε ειλικρινείς δηλαδής, το νταλαβέρι ήταν μάλλον... γκαπιταλιστικό και ουχί του λούμπεν προλεταριάτου ?

Εξκιούζμι για την άσχετη ερώτηση αλλά η Recording King από πίσω τι λέει; Λιμπίζομαι μια καλούλα parlor και σκέφτομαι ή μια R.K. ή κάποια από τα μοντέλα της PRS .Καλόπαιχτη η GRETSCH, να την χαίρεσαι και αυτή και όλες τις υπόλοιπες, (αυτές οι GRETSCH πάντως,  είναι αμαρτία για το μάτι ,ηδονή για το αφτί ).  

Αυτες με τους Filtertones παιζουν μετρια  και με τους δυο, πρεπει να παρω κανα 70s Fender SF χωρις μεσαια
https://smart.noiz.gr/details.php?id=514411

Εδώ δε θα έπαιζαν σούπερ; (δεν το ξέρω το παλικάρι που έχει την αγγελία, για γνώσεις ρωτάω)

https://smart.noiz.gr/details.php?id=514411

Εδώ δε θα έπαιζαν σούπερ; (δεν το ξέρω το παλικάρι που έχει την αγγελία, για γνώσεις ρωτάω)

Μια χαρα θα επαιζαν, απλα εγω αν δεν ειναι handwired ή με τεθωρακισμενη πλακετα (Mesa,Rivera,VHT κτλ) ο ενισχυτης δεν ασχολουμαι...

Καλα μη νομιζεις οτι παιζουν ασχημα ,μια χαρα παιζουν απλα γενικα οι διπλοι μαγνητες θελουν πολλα βαττ και 6V6,6L6 ή 6V6 IMHO....για εξαιρετικο καθαρο ηχο...για γκαζια μια χαρα ειναι και αυτοι που εχω (μη σου πω και καλυτεροι μια και πουσαρονται περισσοτερο)

Εξκιούζμι για την άσχετη ερώτηση αλλά η Recording King από πίσω τι λέει; Λιμπίζομαι μια καλούλα parlor και σκέφτομαι ή μια R.K. ή κάποια από τα μοντέλα της PRS .Καλόπαιχτη η GRETSCH, να την χαίρεσαι και αυτή και όλες τις υπόλοιπες, (αυτές οι GRETSCH πάντως,  είναι αμαρτία για το μάτι ,ηδονή για το αφτί ).  

Για 120 ευρω που κανει σκοτωνει. Ηθελε βεβαια το σετ απ της αρκουδας.

Καλόπαιχτη η νέα GRETSCH! Φτιάχνεις ωραία παρέα με τις τρεις τους.

Λίγο με τη ζωγραφική να ασχοληθείς περισσότερο γιατί τα σχέδια στον τοίχο προδίδουν την ηλικία σου.?

Trending...

Νέα θέματα

Back