Οι ηχογραφήσεις μου

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,213
Λεω να αρχισω να ανεβαζω καποιες ηχογραφησεις σιγα σιγα. Ειμαι ανοικτος σε οποιονδηποτε σχολιασμο γενικοτερα. Με το μαλακο, βεβαια, διοτι ειμαστε αρχαριοι.

Στο τελευταιο λαιβ ειχα ηχογραφησει με το tascam. Κακη εγγραφη, αλλα εβαλα ενα (μαματο) προγραμματακι στο κινητο και εφτιαξα λιγο το eq και το level. Σιγα μην ανοιγα pc για δυο tracks :classic_biggrin: .

Screenshot_20190329-200909_Lexis Audio Editor.jpg

Προβολή συνημμένου catpeople.wma
Προβολή συνημμένου personaljesusmp3.wma

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απο ποιότητα μέχρι και κινητό να δίνει το παρών άκούστηκε στον προσωπικό Χριστούλη αλλά γουστάρω την φωνή σου τώρα που έβαλα και το 2ο(ελπίζω να είναι η φωνή σου :D)

Ωραίοι!

Η φωνη μου ειναι...

Το κινητο το ειχα παρκαρει διπλα στο τασκαμ. Μετα καταλαβα οτι ολη η ηχογραφηση εχει παρεμβολες.

Τι να κανω. Αυτα εχω, αυτα βαζω....

Η φωνη μου ειναι...

Το κινητο το ειχα παρκαρει διπλα στο τασκαμ. Μετα καταλαβα οτι ολη η ηχογραφηση εχει παρεμβολες.

Τι να κανω. Αυτα εχω, αυτα βαζω....
Να βάζεις να γουστάρουμε,όπως θα έλεγε και ο Πρίγκηπας Gvour ?

Καλά βρε πως θα κάνετε διεθνή καριέρα με τέτοιες ηχογραφήσεις;?  Γιώργο "μας χρωστάς" κάποια κομμάτια ηχογραφημένα σε στούντιο, κρίμα αυτή η φωνή να "αναλώνετε" και να ακούγετε έτσι.          Off topic: Αραβανή, πρίγκιπας ο Gvour έ; κι εγώ που ξημεροβράδιαζα  για το κομμάτι σου τίποτα....???

Να βάζεις να γουστάρουμε,όπως θα έλεγε και ο Πρίγκηπας της βλακειας Gvour ?
Το διορθωσα για να ειναι σωστο.

Φιλτατε gkourmoul1

θα συμφωνησω με τον Νικολα,εχεις πολυ ωραια χροια και νομιζω σου επιτρεπει να λες πολλα πραγματα.

Πιστευω οτι αν ημουν απο κατω θα γουσταρα.

Καλά βρε πως θα κάνετε διεθνή καριέρα με τέτοιες ηχογραφήσεις;?  Γιώργο "μας χρωστάς" κάποια κομμάτια ηχογραφημένα σε στούντιο, κρίμα αυτή η φωνή να "αναλώνετε" και να ακούγετε έτσι.          Off topic: Αραβανή, πρίγκιπας ο Gvour έ; κι εγώ που ξημεροβράδιαζα  για το κομμάτι σου τίποτα....???
Εσυ είσαι ο Φωτάρας!δεν μπορώ να σου δώσω και 2ο τίτλο τιμής!

Εσύ πουλάκι μου ψάχνεις για κοπλιμέντα ?
Σταματαω εδω για να μη σκισω το νημα του ανθρωπου και με βριζει(και θα εχει και δικαιο ο ανθρωπος που ειναι και σοβαρος στο τελος τελος).

Αλλα εχεις πμ.

Καλά βρε πως θα κάνετε διεθνή καριέρα με τέτοιες ηχογραφήσεις;?  Γιώργο "μας χρωστάς" κάποια κομμάτια ηχογραφημένα σε στούντιο, κρίμα αυτή η φωνή να "αναλώνετε" και να ακούγετε έτσι.          

Ετσι ε??Προβολή συνημμένου Bora.mp3

Παρε ενα (και μοναδικο) απο στουντιο. Αλλα μαλλον δεν θα ειναι αυτο που περιμενεις να ακουσεις...  :classic_biggrin:

Για την κιθαρα μου δεν ακουω σχολια. Μαλλον για καλο ειναι ?

Ετσι ε??

Your browser does not support the HTML5 audio tag.

Προβολή συνημμένου 20188

Παρε ενα (και μοναδικο) απο στουντιο. Αλλα μαλλον δεν θα ειναι αυτο που περιμενεις να ακουσεις...  :classic_biggrin:
 Εύμορφο πολύ εύμορφο!!! Άκουγες Χατζηδάκη μικρός έ; με μια προτίμηση στον Λέκκα...  

Ελπιζω η συζυγος να μη διαβαζει noiz....
Σε χαλασαν Γιωργο αυτοι οι αλητες οι μουσατοι και σκεφτεσαι ετσι χαχαχαχαχ.

Ακουγοντας το στουντιακο,περα απο το οτι ειναι πολυ ωραιο,η φωνη σκοτωνει.

Και μου ακουγεται-εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα και ειναι μονο η γνωμη μου- οτι εκει ειναι και το υφος που σου ταιριαζει πιο πολυ απο ολα.

Εξαιρετικος.

Μπααα.

Η φιλη μου η ευα που εγραψε το τραγουδι δεν ηξερε αλλον τραγουδιστη και εκανα ψυχικο...

Να 'ναι καλα!!

Νάτα μας,

Αρχίζουν μερικοί και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο....

Εχεις "ζεστή" και σταθερή φωνή,ωραίος!

Για κιθάρα οι καλλιτέχνες στον τομέα αυτό θα κρίνουν.

Σε χαλασαν Γιωργο αυτοι οι αλητες οι μουσατοι και σκεφτεσαι ετσι χαχαχαχαχ.

Ακουγοντας το στουντιακο,περα απο το οτι ειναι πολυ ωραιο,η φωνη σκοτωνει.

Και μου ακουγεται-εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα και ειναι μονο η γνωμη μου- οτι εκει ειναι και το υφος που σου ταιριαζει πιο πολυ απο ολα.

Εξαιρετικος.

Ειναι που με ειπες σοβαρο....

Ε καλα, εννοειται πως στα ελληνικα τραγουδω πολυ καλυτερα αποτι στα ξενα.

Παντως, ενα απο τα ξενα που μου καθεται καλα στο αυτι η φωνη μου, ειναι αυτο. Συνηθως δεν μου αρεσει να ακουω τη φωνη μου.

Προβολή συνημμένου 20189
Σε αυτό να σου πώ δεν την ευχαριστήθηκα την φωνή.

Μάλλον επειδή το πήγαινες ψηλότερα και υπήρχε και κάποιο φάλτσο σε μερικά σημεία.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back