Νέα post σε προφίλ

Που πας ρε σ΄ επανάσταση, χαζός και δίχως πίστη,
πληροφορίας έμπορα, πληροφορίας χρήστη!
Νομίζω ότι ΔΕΝ μπορώ να ποστάρω τίποτα στο νεο forum. Μάλλον εμαι ban
Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Αποσυνάγωγος ο αξιότιμος κ. συνήγορος; @Slew Rate τις πταίει και ο @LK δεν μπορεί να ποστάρει;
EDIT: Άκυρο, επανήλθε.
O φιλόξενος χώρος του NOIZ πρέπει να είναι σεβαστός από όλους και αυτό εκφράζεται με τον σεβασμό στους κανόνες κατά τον τρόπο συμμετοχής. Το Noiz είμαστε όλοι μας. Να είμαστε όλοι καλά και όποιος δεν μπορεί να τηρήσει κανόνες και να σεβαστεί συμφορουμίτες, να κοπεί. Από τη ρίζα.😀 Καληνύχτα.

Και να μην μπαίνει με άλλους λογαριασμούς επειδή την έφαγε γιατί δεν άκουγε για να κάνει κακό από εκδίκηση. Να δεχτεί την τιμωρία του και να κάτσει σε μια γωνία μόνος του να σκεφτεί τι έκανε.😡 Και αν το έκανε παρ όλες τις ευκαιρίες, επανειλημμένα, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ! ADIOS 🤣

Καληνύχτα!!! Ζήτω το NOIZ μας!❤️

Παει...ονειρο ηταν και παει...

Δε θα παρω workstation

Costas Siachamis
Costas Siachamis
Ναι. 12 άτοκες δόσεις.

Να ρωτήσω εδώ δεν είναι ανοικτό θέμα. Πώς γκένεν ατό;

Costas Siachamis
Costas Siachamis
Το όργανο δεν το ξέρω γιατί είχα πριν το MODX7, αλλά θα το μάθω.

Περιμένω να πάω σπίτι να το στήσω, να το συνδέσω να τρέχει παράλληλα Korg Wavestation iPad app και Unify της Plugin Guru.

Costas Siachamis
Costas Siachamis
Τα αρπς τα φτιάχνω πάντοτε σε vst. ΄Όπως μάθει ο καθένας..Αστοχίες έχουν όλα. όπως το ότι θα ήθελα το Fantom 06 αλλά δεν το έχει κανείς στην Αθήνα και αν το είχε θα έπρεπε να μπω στα master eq και να ξεκινήσω να το στήνω από την αρχή...αλλά όπως και να έχει, υγεία να έχουμε ρε παιδιά, ο καθένας παίρνει ένα εργαλείο για να κάνει την ζωή του καλύτερη και πιο εύκολη, έτσι δεν είναι;

Kαι ένα κλιπάκι με την νεα προσθήκη (με κάποια random riffs από Judas Priest)

H κιθάρα είναι καρφί σε Engl Fireball mk I συνδεδεμένη σε Mashall 1936 lead καμπίνα. Με attenuator για να μην είναι υπερβολική η ένταση

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακούγεται σχεδόν ολόιδια με την Jackson μου που επίσης φοράει EMGs 81/85, παρά τις κατασκευαστικές τους διαφορές, την διαφορετική γέφυρα κτλ 

e54053d8-91fc-438c-b5f3-ae063743b8f6.mp4

John Goumis
John Goumis
@Waterfall-K έχεις δίκιο, προσωπικά δεν θα έδινα 230+ ευρώ που ζητάει η Gibson για μια σκληρή θήκη.

Θα ανέβαζα βίντεο αργότερα, η κιθάρα αγοράστηκε από συμφορουμιτη και είναι χρωματος aged cherry του 2018. 

Προορίζεται για metal παιξιματα εξου και οι EMG (81/85) όπως και της Jackson που επίσης απέκτησα φέτος.

Εδώ μια φωτό μόνη της και μια με την "ξαδέρφη" της 

Προβολή συνημμένου 48903

Προβολή συνημμένου 48904

Waterfall-K
Waterfall-K
Ωραία. Με γεια και καλόπαιχτη.👍 Παίξε και κάνα Albert King στα διαλείμματα, κι αυτός με μια Gibson V έπαιζε. 🤘

Θανάσης Καλδής
Θανάσης Καλδής
καλόπαιχτη!! λείπει μια explorer και μια firebird. πάμε δυνατά!

cos_dr
cos_dr
"Δεν παίρνουμε εύκολα τέτοιες αποφάσεις. "

Έμαθα παρασκήνιο, ζορίστηκαν πάρα πολύ να πάρουν την απόφαση, οι μισοί executives ήρθαν στα χέρια, ο CEO προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πράγματα, μερικοί μίλησαν με συμπόνοια για την Ελλάδα, ένας έβγαλε ένα μικρό λόγο για τον λαό, πνιγμένος στο δάκρυ. Άκαρπες πόσες συνεδριάσεις και μετά δέχτηκαν όλοι να το κάνουν, οι μισοί με βαριά καρδιά βέβαια.

Ένας τους έπεισε τελικά γιατί είπε, ρε παιδιά, άμα το καλοσκεφτούμε, πιο πολύ με λυπεί αυτό που περνάνε τα παιδιά στο Νίγηρα, παρά μια αύξηση για την Ελλάδα στη συνδρομή μας. Αυτό τελικά, ήταν ο καταλύτης.

Τι είναι αυτό ,που το αγοράζες για να αρέσεις στις γυναίκες και μόλις γίνεις αρεστός με αυτό σε βάζουν να το πουλήσεις; 

"Η κιθάρα:".

27 χρόνια δικηγοριας και πλέον βγάζω αινίγματα ?

ΤΙΜΗ σε όσους αντιστέκονται. ?

Από την άλλη χωρίς τους πρώτους,  δεν θα εκινητό ή αγορά μεταχειρισμένων. ?

Superfunk
Superfunk
Με λάθος γυναίκες μπλέκετε μου φαίνεται 

Η δικιά μου όχι μόνο δεν με βάζει να πουλάω, αλλά μου τις ζωγραφίζει κιόλα

Η δικια μου με βαζει να αγοραζω και ΑΛΛΕΣ.

Yameth
Yameth
Κάποιοι ψωνίσαμε γυναίκες στη λαική, φαίνεται.

Απο το "παίξε - παίξε, εμένα μου αρέσει η κιθάρα" καταλήξαμε στο "όλο ντριγκι - ντρίγκι μας πήρες το κεφάλι". Φαντάσου να ήταν συνδεδεμένη και σε ενισχυτή!

Κιθάρα αρχικά φαντάζονταν πως θα ήταν κάτι σαν μια συλλογή Greatest Pop Hits on Classical Guitar.

Και δεν μιλάω για μια κυρία. Άτιμη κενονία.

kwstas79
kwstas79
Ήσαστ' όλες, ένα μάτσο βιόλες λαίμαι.

Λίγο βιαστικά, κόψαμε την εισαγωγή του Φώτη στην εκφώνηση, μα θα ανέβει όταν φτιάξω το οβίνδεο. Προσθέσαμε μια μπουθάρα και ένα μουουουουγκ στο τέλος για τους τίτλους τέλους στο οβίνδεο.

Κωσταντίνος Σιαχάμης πλήκτρα-παραγωγή

Τάκης Αργυρίου Τύμπανα-ηχοληψία-μείξη-παραγωγή

Σάμυ κιθάρες-φωνή-παραγωγή

RAGOY-MOOG.mp3
Costas Siachamis
Costas Siachamis
Έτσι..να τα βλέπετε και εσείς να μαθαίνετε, να γίνεται άριστοι ?

cos_dr
cos_dr
Δεν μπορώ πια να γίνω έτσι γιστι έχασα την αυτοπειθαρχια και την αυτοκυριαρχια μου. Τώρα πια midi. ?

Σ
Σαμη Παραγκα
@cos_dr το τελείωμα με τα πλήκτρα μπήκε τσόντα για να πέσουν οι τίτλοι του οβίνδεο στο τέλος. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να τραβήξει ως εκεί. Όταν βγάλω το οβίνδεον θα καταλάβεις

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το διαφημίσω, αρκεί να σας πιω, πως προβάλετε δωρεάν στο ΕΡΤφλιξ ένα απ τα μοναδικά αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου

https://www.ertflix.gr/vod/vod.491930-sos-pentagono-kalei-moskha-1

cos_dr
cos_dr
Δεν υπάρχει χειρότερη ταινία από αυτή. Αν θες να δεις πραγματικό αριστούργημα, δες το RAMBO με τον Stallone

Για να δούμε αν αναγνωρίζει κανείς το made in USA στρατοκαστεροειδές με τιμή Squier που είναι στον "πάγκο" μου σήμερα...

Προβολή συνημμένου 47252

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Είναι '80s ;

odis13
odis13
Κυκλοφόρησε late '80s αλλά αυτή είναι του '92. Peavey predator, budget στρατοκαστεροειδες από τα τελευταία χρόνια πριν υποκύψει και η Peavey στα imports

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Peavey predator"... και ήμουν έτοιμος να σου πω Peavey

Oldies but goodies και deja vu. Μας συνοδεύουν τόσο καιρό. Νομίζω από τα πιο εύστοχα modules στο sidebar. Πολλές φορές μπαίνω και πραγματικά είτε θυμάμαι, είτε συγκρίνω απόψης για την τεχνολογία στη μουσική, τις τότε προκλήσεις, τις απορίες αλλά και τις εξελίξεις.......................... Ακόμα και συγκινούμαι γιατί πετυχαίνω τον εαυτό μου και άλλους παλιούς να γράφουμε, να μιλάμε, να βοηθάμε ή και να διαφωνούμε.

Τρομερό!!! Go Go NOIZ!!!!?❤️?️‍♂️?

Back