Noiz Forum

Costas Siachamis
Costas Siachamis
δεν είσαι ποτέ μακρυά από μια online παραγγελία

sultan of string
sultan of string
Δεν προκειται ποτε να αποκρυπτογραφησω τις διαφορες μεταξυ τους. Τουλαχιστον μεσα στο νοιζ

Costas Siachamis
Costas Siachamis
Είναι πολύ εύκολο.

Ξεκινάς πρώτα από την κάλυψη της ανάγκης που έχει εμφανιστεί. 

Μετά πας στο budget.

Μετά βλέπεις τα οικονομικά σου. 

Ξεχωρίζεις από την πληθώρα της αγοράς ποια τελικά είναι τα πιο κοντινά σε καινούρια. 

Με τις περίπου ίδιες προδιαγραφές κοιτάς και στα μεταχειρισμένα. Και πας να δοκιμάσεις αν υπάρχει demo.

cos_dr
cos_dr
Εμένα θα μου πάρετε τίποτα?

Τα workstation στη βάση τους ίδια είναι, τι να ξεχωρίσεις, τα παμε

Πάνε πάρε ένα και δε θα βαρεθείς. Όλα έχουν υπεραρκετές δυνατότητες και λειτουργίες για όλες τις ανάγκες γι αυτό και είναι Workstation - Keyboards

Δηλαδή αν προβληματίζεσαι πολύ να διαλέξεις που συμβαίνει στην τελική, πάρε ένα από όλα και εγώ σου εγγυώμαι με τη δική μου μικρή ή μεγάλη εμπειρία, δε θα βαρεθείς σε αυτή την κατηγορία ούτε και με τις light εκδόσεις τους που στερούνται κάποιων δυνατοτήτων μεν αλλά ουσιαστικά δε σημαίνει τίποτε. 

Τι να το κάνεις π.χ. το να βγάζει περισσότερα controls, να έχει κάποια λειτουργία παραπάνω, να έχει διαφορετικό layer, λίγο καλύτερο ή λίγο χειρότερο μενου, λίγο sampling δυνατότητες παραπάνω, μερικές ρυθμίσεις παραπάνω αν π.χ. δεν ξέρεις να παίζεις και να προγραμματίζεις καλά, σαν έναν που ξέρω που πολύ μιλάει και λίγα ξέρει να κάμει και τίποτα δε δείχνει, γιατί αραγε. Εξάλλου αυτά είναι ανοιχτά στον προγραμματισμό και μπορείς να τα διαμορφώσεις για κάτι καλύτερο και μέσω αυτής της διαδικασίας θα μάθεις και καλύτερα

Μήπως δεν μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις διαφορές, γιατί όπως λέμε, στη βάση τους και στο ουσιαστικό αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν. 

Τέλος επειδή ξέρω τις παραγωγές σου και έχω βιώσει θα έλεγα τις μουσικές σου δυνατότητες, ξέρω πως όποιο και να πάρεις είσαι τόσο μια όσο δημιουργικός που το αποτέλεσμά σου θα ξεπεράσει κατά πολύ  τον μέσο όρο τουλάχιστο παραγωγικά αλλά και παικτικά, γιατί όχι. Θα σε ικανοποιήσει, είσαι τόσο καλός. Καλά, εμένα βέβαια δε με φτάνεις γιατί είμαι ο απόλυτος άρχοντας του σκοτους , είμαι ο Darth Vader των πλήκτρων, ,χιούμορ κανω, 🤣🤣

Εμένα όμως θα μου πάρει κανείς αυτό που θέλω για εμένα, κανας αη βασίλης ακούει?

Κανας πλούσιος από Black Friday θεός? 

Costas Siachamis
Costas Siachamis
Να πάρεις μόνος σου, να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό και τρέχα. Εγώ μόλις παρέλαβα ένα MODX6+ καινούριο από τον Νάκα στην Παιανία. Καλορίζικο και καλόπαιχτο!!!

sultan of string
sultan of string
Με προλαβες....καλορίζικο 

cos_dr
cos_dr
καλορίζικο φίλε το MODX6+ Ως ειδικός πλέον😃 στo ΥΑΜΑΗΑ ΜΟΝΤΑGE, εδώ και 4 μέρες, χαιρετίζω την αγορά σου!!! Καλορίζικο, καλόπαικτο, θα το στύψεις, σε καλά χέρια είναι αλλά επειδή είναι δύσκολο πολύ😃 έχει 128 timbres🤣 με ανεξάρτητο φίλτρο η κάθε μία και μενού για καθηγητές του Μπέρκλεϊ ή φυσικό με διδακτορικό του CERN για να τον καταλάβεις ή έναν που έχουμε εδώ, μόνο αυτός μπορέι, πάρε το manual πρώτα και δώσε εξετάσεις πρώτα οδήγησης μην το πάρεις και καβαλήσεις κανα πεζοδρόμιο και πέσεις στα παρτέρια. Ήρεμα το γκάζι🤣 ε?

Costas Siachamis
Costas Siachamis
Θα ανοίξω ειδικό ποστ mooooltitimbralsupermacy of Thundercats

sultan of string
Back