- Πόντοι
- 18
Ε, αυτό λέω από την αρχή, ΔΕΝ κανει tap το delay, κανει tap το ΒΡΜ για το drum machine και το λουπερ μόνο!The Genius Loci είπε:7) Αν το ρυθμίσεις από εκεί, δεν σου κάνει tap το delay?
Στο δικό σου το έχεις κάνει;
Ε, αυτό λέω από την αρχή, ΔΕΝ κανει tap το delay, κανει tap το ΒΡΜ για το drum machine και το λουπερ μόνο!The Genius Loci είπε:7) Αν το ρυθμίσεις από εκεί, δεν σου κάνει tap το delay?
Κοίτα, έχεις δίκιο, μπορεί το δικό μου να το κάνει, επειδή τα παίρνω από τη Zoom και μου έχουν στείλει το super duper special μοντέλο. 8)andreoulis είπε:Ε, αυτό λέω από την αρχή, ΔΕΝ κανει tap το delay, κανει tap το ΒΡΜ για το drum machine και το λουπερ μόνο!
Στο δικό σου το έχεις κάνει;
Όχι, μόνο έτσι δουλεύει, σε όλα τα modelers.andreoulis είπε:Οκ, χαλάλι ο μισθός από τη zoom ;D... έτσι δουλεύει
Thanx!
Αρα δεν ειναι ιδεα μου. Δε το ηξερα. Ευχαριστω.metalmike είπε:Και στο pod x3 live που έχω και σε κάποιες digitech που έχω δοκιμάσει ακούγεται καλύτερα με την επιλογή direct, το έχουν πει και άλλοι κατά καιρούς, οπότε δεν είναι μόνο δικιά σου εντύπωση![]()
Άντε, η σειρά μας (B3) τώρα..... ;Dneokosmi είπε:
Ευχαριστώ για την απάντηση,IraklisZS είπε:καταρχην οταν λες εφε του ενισχυτη μαλλον εννοεις το βρωμικο καναλι του ε?
κατα δευτερον αμα κλεινεις την πεταλιέρα (ΟΦ) τοτε περναει σημα προφανως στην προενισχυση του ενισχυτη, βγαινει απο κει (σενντ) αλλα το σημα σταματαει εκει γιατι δε μπορει να περασει απο την πεταλιέρα και να καταληξει στην εισοδο του τελικου (ριτερν) αφου η πεταλιέρα ειναι σβηστη.
λογικά η πεταλιέρα θα εχει καποιο κουμπι bypass που θα την παρακαμπτει, αλλα η πεταλιέρα δε θα εινια εντελως σβηστη, οποτε δε θα διακοπτει το σημα, απλα θα το αφηνει να συνεχιζει το δρομο του προς τον τελικο και αρα θα ακουγεται σα να μην ειχες πεταλιέρα.