- Πόντοι
- 1,788
το μόνο που θα έχεις είναι ένα κλικ τρακ και αυτό κλειδωμένο. (κι αν το έχεις κι αυτό)LK είπε:Μα και εγώ συμφωνησα με τον trolley, στο ότι ειναι παραλειψη που δεν έχει Midi.
Παρ' όα αυτα μπορεί να ξεπεραστεί , αν έχεις τις δικες μου πχ. αναγκες, με ένα midi interface.
Γραφεις audio ό,τι θες με αυτό, και midi (κάποιο synth ή τυμπανα- για μένα μιλάω) με το midi interface .
Τωρα αν , ισως δεν κατάλαβα καλά, θες να μου πεις ότι το μηχάνημα δεν κάνει για έναν που κατα κόρον γραφει Midi, όπως είπα ,προφανώς δεν κάνει (αλλά αυτο το θεωρώ αυτονόητο) .
edit:
Αλλά είναι σαν να παρουσιάζουμε το iConnectivity mio10, και να λέμε ....δεν έχει προενισχυτές μικροφώνου.
Ε ναι, δεν έχει ;D
αυτό σου λεω.LK είπε:Στο daw μου.
Και που το πρόβλημα; ;Ddimsonic είπε:αυτό σου λεω.
θα συγχρονιστούν χειροκίνητα.
Μετακινώντας μπρος πισω κι αν γίνεται κάθε τρακ.
Ναι, οκ.dimsonic είπε:μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ουσιαστικά αναλογικά και να κάνεις edit με τον παραδοσιακό τρόπο δηλαδή με ψαλίδια, αλλά σε ηλεκτρονικό ...domain.
LK είπε:Παιδιά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που κολλάμε.
Όχι από την αρχή νομίζω κατέστησα σαφές ότι το συγκεκριμένο, στο μέτρο που με αφορά, πάει με Pc (γι' αυτό εξήρα το ότι ειναι KAI audio interface) ..manosx είπε:Πουθενά δεν κολλάμε. Αφού έβαλες το PC στην εξίσωση, που είναι ένας οδοστρωτήρας δυνατοτήτων, αυτό έλειπε, να κολλάμε ;D
Αυτοί που θα κολλήσουν ;D θα είναι όσοι πάρουν κάτι τέτοιο για να το χρησιμοποιήσουν ΧΩΡΙΣ PC. Αυτοί θα κολλήσουν, και θα κλάψουν και θα μοιρολογήσουν ;D ;D ;D
Σαφέστατα και έτσι είναι όπως τα λες.trolley είπε:Αυτό που λέω/γράφω είναι: αν κάποιος αγοράσει αυτή τη συσκευή εις αντικατάστασιν του ηλ. υπολογιστή για εγγραφή μουσικού υλικού, θα έχει προβλήματα ένεκα της έλλειψης midi.
Αυτό έκανα μόλις πιο πάνω.Η άλλη πιθανή χρήση, δηλαδή το να συμπληρώνει έναν υπολογιστή, έχει την αξία της, αλλά τότε η συσκευή πρέπει να συγκριθεί με οποιοδήποτε audio interface εξασφαλίζει τον (σε καθένα είναι άλλος) απαραίτητο αριθμό εισόδων.
Ναι το επιτπερει.Σε αυτή την περίπτωση, ΑΝ επιτρέπει την ταυτόχρονη εγγραφή τόσων καναλιών στο DAW, μάλλον αξίζει τον κόπο γιατί οι κάρτες ήχου με μεγάλο αριθμό εισόδων δεν είναι πολύ φθηνές.
Οπότε, το βλέπουμε ως απλό audio interface με 14 κανάλια, το οποίο σε αυτά τα χρήματα είναι σπουδαίο εύρημα. Απλά, ως hard-disk recorder δεν αξίζει.LK είπε:Ναι το επιτρεπει.
Και όχι μονο audio interface, ξανα δες και όλα τα άλλα (mixer- effects unit- usb contrroller (στα 4 out σου δίνει 2 faders (τα δύο ακριανά από δεξιά- τα stereo in's)- οκ δεν είναι motorized- άλλα κάτι είναι, από τo να παλεύεις με το Mouse ;D, βλ. 1:20 και μετά στο video).trolley είπε:Οπότε, το βλέπουμε ως απλό audio interface με 14 κανάλια, το οποίο σε αυτά τα χρήματα είναι σπουδαίο εύρημα. Απλά, ως hard-disk recorder δεν αξίζει.
Σκέπτομαι ότι μπορεί να κάνει κάποιο είδος συγχρονισμού με το DAW μέσω του USB, αλλά αυτό θα μας το πει ο πρώτος που θα το αγοράσει.
Πολύ καλή!trolley είπε:Στο πλαίσιο της συζήτησης, αξίζει το κόπο να αναφερθεί και η παρακάτω συσκευή:
https://www.thomann.de/gr/presonus_studiolive_ar16_usb.htm?ref=search_prv_7
Ούτε όταν στήνανε το Abbey Road είχανε τέτοια.LK είπε:Bottom line, όταν έστεινα εγώ το studio , δεν έβρισκες τετοια πράγματα....σε αυτες τις τιμές. ;D