για σχεδιάκι κάπως δύσκολο , γιατι θα ειναι πολυ πιο προχειρο απο την περιγραφη (δεν μετρησα και τις διαστασεις του στουντιο πριν γραψω ).DaveMurrayJr είπε:Μηπως να ανεβαζες και το original, μαζι με ενα προχειρο σχεδιακι (βλ. ζωγραφικη ) με τη γενικη διαταξη του χωρου, και την τοποθεση toy Zoom και των οργανων, για να εχουμε μια καλυτερη ιδεα σχετικα με την καθαρα δικια του ηχογραφηση?
Ω ναι, τα κλιπάκια μου μέχρι τώρα αυτό δείχνουν. Πάντως είμαι πεπεισμένος οτι η μανέστρα χαλάει επειδή:bloody_sunday είπε:θα πρέπει να ζορίζεται κάπως σε καταστάσεις πέντε-νομά-σε-ένα-δωμά-με-τα-πάντα-τέρμα (προβάδικο αγάπη μου)...
+1Πολύ καλό μηχάνημα, σε καλή τιμή, εύκολο στη χρήση, μικρό και σε "σώζει" σε καταστάσεις πρόβας αλλά ακόμα και καλύτερης ηχογράφησης (με παρέμβαση απο τον υπολογιστή)
Aυτο υποθετω ισχυει για ολους. Παρόλαυτα, θελω να πιστευω (ακομα) οτι ενα καλο σχημα που παιζει σωστα και σε σωστες εντασεις θα γραφτει καλα. Στην τελευταια ηχογραφηση που ανεβασα, η ενταση της ακουστικης κιθαρας ήταν συνολικα χαμηλα επειδη ετσι ηταν και κατα την προβα. Ομοια και ο μπουζοκοήχος.Jasemeister είπε:α) 70% δεν ξέρω ακόμα να το σετάρω σωστά (ρυμίσεις και τοποθέτηση στο χώρο)
Αυτο παρατηρησα κι εγω. Ειναι κατι φυσικο για μια αιθουσα προβαδικου, φανταζομαι οτι η 360o ηχογραφηση θα ειναι ιδιαιτερα χρησιμη σε ανοιχτούς χώρους με λιγοτερες ανακλασεις. Ενδεχομένως βεβαια με μια μελετημενη τοποθετηση να μπορουσα να επεμβω αμεσα στην ενταση της ακουστικης που εχανε.Σε γενικες γραμμες βλεπω οτι υπαρχουν ολα τα οργανα και στις δυο μεριες.