- Πόντοι
- 36
Καινούργιος Marshall ή ιδέα μου;
You lucky bastard ;D ;Dodis13 είπε:Και απορουσα εκει που κανουν τη φωτογραφιση γιατι μου φαινεται κατι στο background γνωριμο...ποσες συναυλιες εχω δει σε αυτο μερος ;D ;D ;D
(Ειναι το Colston Hall στο Bristol οπου εχει εμφανιστει χωρις υπερβολη καθε μεγαλο ονομα της μουσικης τον τελευταιο αιωνα)
Οντως το Bristol αποτελει σταση των περισσοτερων μουσικων που κανουν καποιο UK tour, καθοτι μαζι με το Cardiff αποτελουν τις μοναδικες "μητροπολεις" ενος αρκετα μεγαλου κομματιου της χωρας (South West & Wales).theoctapus είπε:You lucky bastard ;D ;D
Δεν ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει φίλους και γνωστούς να λένε έχω δεί τον τάδε στο Bristol, την ψ μπάντα στο Bristol,...,.... Με το που είπε στο video την λέξη Bristol δεν σου κρύβω ότι ξύπνησε η ζήλια πάλι. Που θα πάει,...;
Όντως. Ένα chorus, ένα overdrive, ένα delay, ένα wah και ένα rotovibe. My kind of pedalboardodis13 είπε:Πισω στον Zakk τωρα, ιδιατερα noteworthy η προσεγγιση του στα πεταλακια - απλα και λιτα. Οχι φυσικα αυτο ειναι πανακεια και πρεπει να εφαρμοζεται απο ολους, αλλα αξιζει να το σημειωσουμε.
Custom jcm800. Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται, κάτι σαν του kerry king. Πάντως στο site της marshall δεν βρήκα κάτι, θα δούμε. Πάντα μου άρεσε ο ήχος του zakk.Jcm800? YEAH!
Ποτε δεν μου αρεσε ο ζακ και ο κερυ κινγκ.Παντα μισουσα τους Jcm 2000.theoctapus είπε:Custom jcm800. Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται, κάτι σαν του kerry king. Πάντως στο site της marshall δεν βρήκα κάτι, θα δούμε. Πάντα μου άρεσε ο ήχος του zakk.
Γιατί?Ο dual super lead δεν σ αρέσει?Γιατί σκέφτομαι να τον τσιμπήσω κάποια στιγμήDuke_Kritsongton είπε:Παντα μισουσα τους Jcm 2000.
δεν ξερω δεν εχω παει backstage....Satanas είπε:Superfunk κι αυτός με μία καμπίνα 4X12 isolation στην υπόγα παίζει live???
My rig is really simple, it's a Marshall JCM 800. I just get a Marshall 4x12 cabinet & put some EVM12L's in it. The pedals are Boss super overdrive, Boss chorus, a Jim Dunlop rotovibe, and a Jim Dunlop-Jimi Hendrix wah.
...μας τα λέει και μισά.Τα JCM 800 του είναι mod-αρισμένα από τον Lee Jackson.Δεν είναι JCM800 της σειράς.My rig is really simple, it's a Marshall JCM 800. I just get a Marshall 4x12 cabinet & put some EVM12L's in it. The pedals are Boss super overdrive, Boss chorus, a Jim Dunlop rotovibe, and a Jim Dunlop-Jimi Hendrix wah.