• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Συγκριτικό του Bonamassa στο αυθεντικό rig του Hendrix και στο αντιστοιχο budget

Για έναν περίεργο λόγο , τον Μποναμάσα τον συμπαθώ πολύ.

Πέρα από πολύ κάλος στο είδος του κιθαρίστας, μου αρέσει και σαν τύπος (κυρίως).

Μου αρέσει όλη αυτη η Βινταζολαγνεία του και ότι είναι άρρωστος με αυτά.

Και εγώ είμαι...στη δική μου κλίμακα βέβαια.....υπέρ της αρχαιολογίας ?
Σου αρέσει που είναι κατά του γάμου κατά βάθος ?

Με τον τρόπο που παίζει, σε ποιο ροκ φόρμες ίσως είχε μεγαλύτερη επιτυχία.
Γι αυτό παίζει BluesRock και το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Μεγάλος συνθέτης στο είδος, πολύ καλός κιθαρίστας με αναγνωρίσιμο παίξιμο και αναγνωρίσιμη χροιά φωνής, εξαιρετική στούντιο κ' live δισκογραφία. Είναι Νο1 και για πολύ σοβαρούς λόγους. 
Να ακούσεις ολόκληρη την στούντιο & live solo δισκογραφία του, τις δισκογραφίες των "Bloodline", "Rock Candy Funk Party" και "Black Country Communion" καθώς και τις πολλές και απίθανες συνεργασίες του (από Beth Hart μέχρι...Jon Lord).
Και ο τύπος είναι ακόμα 46 χρονών...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν μου λέει κάτι το παίξιμό του. 
Παιχταράς είναι. Τώρα αν δεν σου αρέσει το στυλ παιξίματος του δεν λέει κάτι, περί ορέξεως...Κι εμένα δεν μου αρέσει όπως παίζει ο Malmsteen πχ, αλλά who cares? 

Δώσε βάση πάντως και στο "συνθέτης", ο τύπος έχει γράψει κο-μμα-τά-ρες, ξαναλέω το ότι είναι Νο1 δεν είναι τυχαίο. Είναι περιπτωσάρα ο Joe.

Παιχταράς είναι.
Το ανέφερα πριν ότι δεν αμφισβητώ την τεχνική του. Και σαν τύπος είναι ωραίος, σχεδόν πάντα βλέπω τα βίντεο που μιλάει για κιθάρες και εξοπλισμό, αλλά δεν με κερδίζει το παίξιμο του, μου είναι αδιάφορο. Και ο Vai παιχταράς είναι αλλά δεν μου αρέσει, αντίθετα τρελαίνομαι για Satriani. Άβυσσος ?

νομιζα πως ηταν αυτο Vox V846HW Wah Wah – Thomann Elláda
Ναι εμφανισιακά μοιάζουν αλλά αυτό που έβαλες είναι μάλλον το σωστό. Πάντως κανένα από αυτά δεν είναι αυτό που βλέπουμε στο βίντεο που κοστίζει ελαφρώς πιο ακριβά ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back