Συγκριτικό του Bonamassa στο αυθεντικό rig του Hendrix και στο αντιστοιχο budget

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
Σου αρέσει που είναι κατά του γάμου κατά βάθος ?
Είναι κατά του γάμου;

Δεν το ξερά!

Τώρα είναι που θα βάλω αφίσσα του στο σαλόνι μου!?

Με τον τρόπο που παίζει, σε ποιο ροκ φόρμες ίσως είχε μεγαλύτερη επιτυχία.
Γι αυτό παίζει BluesRock και το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Μεγάλος συνθέτης στο είδος, πολύ καλός κιθαρίστας με αναγνωρίσιμο παίξιμο και αναγνωρίσιμη χροιά φωνής, εξαιρετική στούντιο κ' live δισκογραφία. Είναι Νο1 και για πολύ σοβαρούς λόγους. 
Να ακούσεις ολόκληρη την στούντιο & live solo δισκογραφία του, τις δισκογραφίες των "Bloodline", "Rock Candy Funk Party" και "Black Country Communion" καθώς και τις πολλές και απίθανες συνεργασίες του (από Beth Hart μέχρι...Jon Lord).
Και ο τύπος είναι ακόμα 46 χρονών...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να ακούσεις ολόκληρη την στούντιο & live solo δισκογραφία του
Δεν μου λέει κάτι το παίξιμό του. Δεν μπορώ να συνδεθώ. Δεν ξέρω γιατί. Συμβαίνουν αυτά.

Δεν μου λέει κάτι το παίξιμό του. 
Παιχταράς είναι. Τώρα αν δεν σου αρέσει το στυλ παιξίματος του δεν λέει κάτι, περί ορέξεως...Κι εμένα δεν μου αρέσει όπως παίζει ο Malmsteen πχ, αλλά who cares? 

Δώσε βάση πάντως και στο "συνθέτης", ο τύπος έχει γράψει κο-μμα-τά-ρες, ξαναλέω το ότι είναι Νο1 δεν είναι τυχαίο. Είναι περιπτωσάρα ο Joe.

Παιχταράς είναι.
Το ανέφερα πριν ότι δεν αμφισβητώ την τεχνική του. Και σαν τύπος είναι ωραίος, σχεδόν πάντα βλέπω τα βίντεο που μιλάει για κιθάρες και εξοπλισμό, αλλά δεν με κερδίζει το παίξιμο του, μου είναι αδιάφορο. Και ο Vai παιχταράς είναι αλλά δεν μου αρέσει, αντίθετα τρελαίνομαι για Satriani. Άβυσσος ?

ναι εννοειται . κι εγω μπερδευομαι επειδη εχει το χρωμιο . παντως με το marshall το vox μου αρεσει πιο πολυ απο το dunlop

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back