- Πόντοι
- 2,068
Είναι κατά του γάμου;Σου αρέσει που είναι κατά του γάμου κατά βάθος ?
Δεν το ξερά!
Τώρα είναι που θα βάλω αφίσσα του στο σαλόνι μου!?
Είναι κατά του γάμου;Σου αρέσει που είναι κατά του γάμου κατά βάθος ?
Γι αυτό παίζει BluesRock και το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Μεγάλος συνθέτης στο είδος, πολύ καλός κιθαρίστας με αναγνωρίσιμο παίξιμο και αναγνωρίσιμη χροιά φωνής, εξαιρετική στούντιο κ' live δισκογραφία. Είναι Νο1 και για πολύ σοβαρούς λόγους.Με τον τρόπο που παίζει, σε ποιο ροκ φόρμες ίσως είχε μεγαλύτερη επιτυχία.
Δεν μου λέει κάτι το παίξιμό του. Δεν μπορώ να συνδεθώ. Δεν ξέρω γιατί. Συμβαίνουν αυτά.Να ακούσεις ολόκληρη την στούντιο & live solo δισκογραφία του
Παιχταράς είναι. Τώρα αν δεν σου αρέσει το στυλ παιξίματος του δεν λέει κάτι, περί ορέξεως...Κι εμένα δεν μου αρέσει όπως παίζει ο Malmsteen πχ, αλλά who cares?Δεν μου λέει κάτι το παίξιμό του.
Το ανέφερα πριν ότι δεν αμφισβητώ την τεχνική του. Και σαν τύπος είναι ωραίος, σχεδόν πάντα βλέπω τα βίντεο που μιλάει για κιθάρες και εξοπλισμό, αλλά δεν με κερδίζει το παίξιμο του, μου είναι αδιάφορο. Και ο Vai παιχταράς είναι αλλά δεν μου αρέσει, αντίθετα τρελαίνομαι για Satriani. Άβυσσος ?Παιχταράς είναι.
Ναι εμφανισιακά μοιάζουν αλλά αυτό που έβαλες είναι μάλλον το σωστό. Πάντως κανένα από αυτά δεν είναι αυτό που βλέπουμε στο βίντεο που κοστίζει ελαφρώς πιο ακριβά ?νομιζα πως ηταν αυτο Vox V846HW Wah Wah – Thomann Elláda