• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Z.Z TOP in ATHENS?

• Thread starter Thread starter playloud
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 19K
Η συναυλία ήταν σούπερ ;D αλλά είμαι ο μόνος που ξενέρωσε με τον ήχο? Ειδικά στο la grange  είχε απίστευτο μπούκωμα......κρίμα γιατ'ι περίμενα καλύτερα απο μια τέτοια μπάντα σε αυτόν τον τομέα. :P 

και για να γκρινιαξω λίγο που ήταν οι γιγαντο-οθόνες οέο? >:(

Ο ηχος που ειχαν στην αρχη δεν ητανε τοσο καλος.....σιγα σιγα τα πραγματα εφτιαξαν παρα πολυ......για εμενα κορυφαιεσ στιγμες ηταν τα εξης :

1. foxy lady

2.legs (οπου υπηρχαν και πληκτρα απο πισω αλλα το παιξανε κορυφαια δεν το περιμενα)

3.give me all your loving

4.la grange......(περιμενα λιγο καλυτερο σολο....αλλα μου αρεσε η extended version)

5.tush (κορυφη)

γενικα ητανε πολυ καλα.........αντε και του χρονου ;)

chembeast είπε:
αλλά είμαι ο μόνος που ξενέρωσε με τον ήχο? Ειδικά στο la grange  είχε απίστευτο μπούκωμα......κρίμα γιατ'ι περίμενα καλύτερα απο μια τέτοια μπάντα σε αυτόν τον τομέα. :P   
και εγω λιγο με παραξενεψε ο ηχος...ειδικα στην αρχη και στο la grange πηρχε ενα ψιλο μπουκωμα.....μετα καπω διορθωθηκε.........αλλα γενικα ητανε καλα....ειχε groove  συναυλια

Babtua είπε:
Και για 2 encore, όπως έγραψε, αλλά και πάλι, πόσο να πήγε; Μία ώρα και δέκα λεπτά;

Κι όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν μεγάλες μπάντες που κάνουν 3ωρα σώου επί μονίμου βάσεως... (καλά, έστω, μεγάλη μπάντα... μία... ;D )

Σιγα τα ωα...  Πανταζης, Σακελαριου, Δημητριου, Τερλεγκας, Τερζης, Καρας και λοιποι λαικοι και οι μουσικοι τους το κανουν/καναν καθε βραδι, εδω και χρονια...  :P

evris είπε:
Σιγα τα ωα...  Πανταζης, Σακελαριου, Δημητριου, Τερλεγκας, Τερζης, Καρας και λοιποι λαικοι και οι μουσικοι τους το κανουν/καναν καθε βραδι, εδω και χρονια...  :P
Χαχαχα! Σωστός, αυτούς είχα κατα νου... ;D ;D

(Από ξένες μπάντες όμως...; )

μα τι τρεχει σε αυτο το φορουμ?

ολοι τοσο αφιερωμενοι στη μουσικη εισαστε?

που δεν αναφερεται κανεις στις δυο βαμπ ''κοπελιες'' που ανεβηκαν στην σκηνη??

BigAlejandro είπε:
μα τι τρεχει σε αυτο το φορουμ?

ολοι τοσο αφιερωμενοι στη μουσικη εισαστε?

που δεν αναφερεται κανεις στις δυο βαμπ ''κοπελιες'' που ανεβηκαν στην σκηνη??

εγω εκει που καθομουνα και βουλγαρα σφαιροβολος με μινι να ανεβαινε στη σκηνη ...θεογκομενα θα την εβλεπα.....εαν την εβλεπα δλδ

Trending...

Νέα θέματα