και για να μιλησω και λιγο πιο σοβαρα, το λαιβ πραγματι ηταν παρα πολυ καλο!
στις εννεα και κατι βγηκε το σαπορτ, το οποιο οπως εχουμε πει ειναι απο δικα μας παιδια!
ειχε αρκετα καλο ηχο και απο οτι ειδα δεν ενοχλησε κανεναν, αντιθετα ο κοσμος το ακουσε με ευχαριστηση!
τοπ στιγμη τους μαλλον ,ηταν το κλεισιμο με μια διασκευη στο καμ τουγκεδερ των μπιτλς!
οι ζιζι βγηκαν στις δεκα περιπου, επαιξαν ως τις εντεκα παρα τεταρτο οπου κατεβηκαν και μετα και για δυο ανκορ, αλλα δεν κρατησα την ωρα!
χωρις να ειμαι φαν, πρεπει να πω πως δεν εχασα το ενδιαφερον μου στο μεγαλυτερο μερος του προγραμματος και πως οι ανθρωποι πραγματικα ειναι ΔΕΜΕΝΟΙ, πραγμα λογικο απο ενα τριο που παιζει τοσα χρονια μαζι!
παιξαν νομιζω ολα τους τα σουξε και γενικα ο κοσμος ΓΟΥΣΤΑΡΕ!
απο κιθαρες και μπασα, περασαν πολλες αγνωστες σε μενα μαρκες, μια-δυο λεσπολ και ενα ΓΟΥΝΙΝΟ σετακι απο μια κιθαρα και ενα μπασο!
ειχα την σχετικη τυχη να ειμαι διπλα στον κιταρ τεκ τους(ο οποιος μια δυο φορες τους ανεβασε και τσιγαρα), και ειχαν στημενες περιπου δεκα κιθαρες, οι οποιες δεν χρησιμοποιηθηκαν!
αν μπορει καποιος να με ενημερωσει τι ηταν αυτο το μαραφετι που ειχαν στο δεξι μερος της σκηνης και καπνιζε, θα του ειχα μεγαλη υποχρεωση, μιας και δεν καταφερα να καταλαβω!!!
τελος ασχετα με το μουσικο του πραγματος, νομιζω οτι η τοπ στιγμη του λαιβ ηταν οταν ανεβηκαν στην σκηνη δυο μοντελες οι οποιες απλα τον βοηθησαν να αλλαξει καπελο, ντυμενες με τα απολυτως απαραιτητα!
αυτα!