Αν καπνίζαμε τα ίδια ίσως?...audiokostas είπε:Δεν μοιράζομαι την εμπειρία του τι βλέπω με τους άλλος εννοούσα........
Αν καπνίζαμε τα ίδια ίσως?...audiokostas είπε:Δεν μοιράζομαι την εμπειρία του τι βλέπω με τους άλλος εννοούσα........
Κάτι γέροντες... Ότι να ναι.audiokostas είπε:Ποιά είναι τελικά αυτή η μπάντα που θα παίξει με τους Skelters ;
Έτσι το βλέπεις εσύ, εγώ το βλέπω αλλιώς. Ημιτελής ή όχι ( ας πούμε τα κλιπς του long εγώ τα κρίνω σαν τελικές δουλειές) είναι δικό σου πρόβλημα πως θα εκτεθείς...είσαι άξιος λοιπόν της τύχης σου. Η έκθεση στον κόσμο είναι μία και πρέπει όταν το κάνεις να μην ψάχνεις δικαιολογίες και ελαφρυντικά...γι αυτό μου φαίνονται ίδια.Evilnye είπε:Μα το κλιπ είναι μια ημιτελής δουλεία, η οποία ανεβαίνει για να ακούσει ο δημιουργός προτάσεις και βοήθεια ως προς τι να κάνει.
Το δελτίο τύπου ανεβαίνει να διαφημίσει ένα έτοιμο προϊόν. Τόσο ίδιο σου φαίνεται;
Συμφωνώ απόλυτα.Το δελτίο τύπου των Skelters ήταν απαράδεκτο και για αυτό δίκαια έφαγε τόσο κράξιμο κι ας αφήσουμε κατά μέρος επιτέλους τις νερόβραστες αμερικανίστικες πολιτικές ορθότητες...
Γεια σου ρε midikosta πολύ καλό!audiokostas είπε:Ποιά είναι τελικά αυτή η μπάντα που θα παίξει με τους Skelters ;
Μακάρι στα χρόνια τους να κάνουμε ότι αυτοί.Evilnye είπε:Κάτι γέροντες... Ότι να ναι.
Ο Playloud...τους βλέπω να κάνουν καριέρα στη Ρόδοaudiokostas είπε:Κάποιος θα είναι εκεί.
Κοίτα... αν σου κάνουν το τραπέζι και δεν σ' αρέσει το φαί. Τι θα πεις στο μάγειρα, τι σκατά με τάισες;marathon είπε:Έτσι το βλέπεις εσύ, εγώ το βλέπω αλλιώς. Ημιτελής ή όχι ( ας πούμε τα κλιπς του long εγώ τα κρίνω σαν τελικές δουλειές) είναι δικό σου πρόβλημα πως θα εκτεθείς...είσαι άξιος λοιπόν της τύχης σου. Η έκθεση στον κόσμο είναι μία και πρέπει όταν το κάνεις να μην ψάχνεις δικαιολογίες και ελαφρυντικά...γι αυτό μου φαίνονται ίδια.
αχαχαχαχαχαχχαχαΟ Playloud...τους βλέπω να κάνουν καριέρα στη Ρόδο
Καπως ετσι εγινε,funky_bassman είπε:Από ότι έμαθα όμως (από τελείως σπόντα) για τον Gary Moore ήταν τυχαίο το γεγονός του ότι ανοίξανε τη συναυλία... Το λέω αυτό διότι είχα πάει 2 μέρες πριν τη συναυλία σε ένα μαγαζί στα εξάρχεια για service την κιθάρα και πετυχαίνω ένα παληκάρι που είχε την εξής συνομιλία με τον Δημήτρη (τον μαγαζάτορα):
- Παίζουμε αύριο με Gary Moore...
- Πως έκατσε?
- Από τύχη παίζαμε πριν κάνα μήνα live κάπου και μας είδε ένας από τους διοργανωτές και μας το πρότεινε...
Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό ρε παιδί μου και μπορεί να μην θυμάμαι καλά ή να θυμάμαι τα μισά λεγόμενα αλλά αυτό συγκράτησα... Εδώ είναι όμως ο BoogieMan να μας διαλευκάνει το μυστήριο του booking...
Με τους φίλους μου προφανώς και θα του το πώ εάν μαγειρεύει σπίτι...ειδικά εάν του έχω πάει και κανένα πολύ ακριβό κρασί που πάει χαράμι...Evilnye είπε:Κοίτα... αν σου κάνουν το τραπέζι και δεν σ' αρέσει το φαί. Τι θα πεις στο μάγειρα, τι σκατά με τάισες;
Σε ευχαριστώ πολύ Boogie.BoogieMan είπε:Καπως ετσι εγινε,
μονο που δεν υπαρχει ο παραγωντας τυχη...μην ξεχνατε ζουμε στην Ελλαδα.Κανεις διοργανωτης δεν παει σε "τυχαια" λαιβακια και τσεκαρει μπαντες για να τις προμοταρει !Μακαρι να γινοταν ετσι!!!![]()
Και εις πολλές περισσότερες! ;D ;Daudiokostas είπε:Καλά ρε συ. Και Johnny Winter & ZZ Top. Συνειδητοποιείς;
Ναι!Μπορω να πεθανω ευτυχισμενος ...audiokostas είπε:Καλά ρε συ. Και Johnny Winter & ZZ Top. Συνειδητοποιείς; (γιατί πολλές φορές όταν βρίσκεσαι μέσα στο γεγονός αγνοείς την σπουδαιότητά του.)
Θα βρεις ρε μη μασάς... Όσο για την παρέα... Εδώ πουλάμε τις κιθάρες μας για να τα βγάλουμε πέρα θα δίνουμε 50 ευρώ σε εισιτήρια? Μόνο για peppers τα έδινα στη φάση που είμαι τώρα...bihlas87 είπε:Εγω παιδες να ρισκαρω να μην αγορασω εισιτηριο απο πριν? Θα βγαζουν στην
εισοδο, πως το βλεπετε? Επισης, θα με κανει κανενας παρεα? ;D Κριμα να παω
μονος μου...
Ναι αλλά πριν την ρακοποσία γιατί μετά μάλλον δεν θα είναι σε θέση...Χαλαρά ναι. Δεν είναι soldout με τίποτα. Στην τελική αν αγχωθείς, Παρασκευή που θα σαι Αθήνα πάρε από tickethouse. Στο ταμείο θα πάει 55ε, αντί 50 που είναι.
Κοίτα, γερόντια είναι, από εμφάνιση δεν λένε και πολλά, μια κιθάρα έχουν κι αυτή τεμπέλικη άρα θα πρέπει να παίξω αρκετά. Νταξ χάρη θα κάνω αλλά άμα είναι να τους βοηθήσω να βγάλουν κανα μεροκάματο και να κάνουν διεθνή καριέρα, ΆΝΤΕ, να to κάνω to ψυχικόmarathon είπε:Ο Playloud...τους βλέπω να κάνουν καριέρα στη Ρόδο