εγω τα μετονομάζω κατευθείαν σε .avi και παίζουν μια χαρά :wink:Με ένα πολύ εύχρηστο plug-in του Firefox' date=' το VideoDownloaderμετά μετονομάζετε το αρχείο ώστε να έχει κατάληξη ".flv" και το βλέπετε με ένα FLV player ή το μετατρέπετε σε avi μέσω κάποιου convertor.
Σε ποιον φάκελο του Firefox μετακινώ το αρχείο (videodownloader-1.0-fx.xpi) για να δουλέψει το plugin?Με ένα πολύ εύχρηστο plug-in του Firefox' date=' το VideoDownloaderμετά μετονομάζετε το αρχείο ώστε να έχει κατάληξη ".flv" και το βλέπετε με ένα FLV player ή το μετατρέπετε σε avi μέσω κάποιου convertor.
...ή παίρνεις το αρχείο ".xpi" και με drag & drop το βάζεις μέσα στο ανοιχτό παράθυρο του firefox.το κάνεις install κατευθείαν απο το site και κάνεις restart τον firefox.that's all :wink:
Όταν πατάς save target as στο keepvid,στο παράθυρο που σου ανοίγει πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο σε .flv,όχι αφού το έχεις κατεβάσει.Εμένα γίνανε όλα μαντάρα. :evil:
Κατέβασα τον FireFox και Videodownloader
και κατέβασα από το youtube ένα αρχείο “get_video” 11.4MB
που δεν παίζει ούτε στον FlvPlayer.
Ψυχραιμία, απλώς δεν έχεις ενεργοποιήσει μια παράμετρο των windows.Εμένα γίνανε όλα μαντάρα.