- Πόντοι
- 1,688
Μμμ πολυ καλο, δεν το ειχα ακουσει.Θελω και φωνητικο ντουετο ομως, ο ενας κουλατος κι αλλος γρεζατος, θα σκισει.fusiongtr είπε:
Μμμ πολυ καλο, δεν το ειχα ακουσει.Θελω και φωνητικο ντουετο ομως, ο ενας κουλατος κι αλλος γρεζατος, θα σκισει.fusiongtr είπε:
cigaret13 είπε:Υ.Γ. Ό μπασίστας μήπως πρέπει να ανεβάσει το action στις χορδές; ;D
Eδω προσπαθουμε να τη βγαλουμε μπροστα γιατι μας αρεσει,πιο κατω οι χορδες παρακαλω.Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος, η χορδίλα στον ήχο είναι άποψη![]()
Φίλος Ray, εγώ θα το ήθελα, αλλά αυτός ο κανάγιας ο Paragas με έχει δέσει με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τους Samy and the Paragas ;DRayDTutto είπε:Κάντε μια μπάντα ρε σεις...
Στην αρχη ετσι νομιζα κι εγω, αλλα μετα φανηκε καθαρα οτι η χροια μοιαζει πιο πολυ με του ξαδερφου του Βαν, μεταναστη στο Louisville, Kentucky.Haris είπε:Late to the party και τα έχουν γράψει (σχεδόν) όλα οι προηγούμενοι
Αλλά, μόνο εγώ διέκρινα μια Βαν-μορισονίζουσα χροιά στη φωνή του Γιώργου;
Αν σε είχα αφήσει αμολυτή παλιοπετούγια, θα ήσουν συνέχεια με αυτούς τους μπαρμπάδες και θα γινόσουν αλκοολικός ποζεράς.Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος Ray, εγώ θα το ήθελα, αλλά αυτός ο κανάγιας ο Paragas με έχει δέσει με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τους Samy and the Paragas ;D