- Πόντοι
- 1
Θα ηθελα την αποψη σας, τελικα συνεισφερεις σε τιποτα γκρινιαζοντας για μια κατασταση δεδομενη,(για την ελληνικη μουσικη σκηνη επι του παροντος) η τελικα πρεπει να κανεις αυτο που αφορα μονο εσενα, οσο το δυνατον καλυτερα;
Στρατηγέ μου, αν γίνει αυτό θα γίνει παγκόσμια γυναικεία επανάσταση, με συνθήματα του τύπου "φέρτε ξανά την γκρίνια στα σπίτια μας" και "κάτω ο διάλογος, ζήτω το πρήξιμο".harilatron είπε:Οφείλω να ομολογήσω ότι η γκρίνια μπορεί να με "λυγίσει". Είναι επομένως -σε κάποιες περιπτώσεις- αποτελεσματική. Πλην όμως είναι ύπουλο και απάνθρωπο όπλο και θα έλεγα ότι πρέπει να απαγορευθεί από τους αρμόδιους διεθνέίς οργανισμούς.
+10, χαλαρά....τώρα βέβαια, αν θα υποχωρήσω ή θα σπάσω κεφάλια(αν και στο 99,9% των περιπτώσεων είμαι κατά τις βίας)harilatron είπε:Οφείλω να ομολογήσω ότι η γκρίνια μπορεί να με "λυγίσει".
Όπα μαν , μη το βλέπεις έτσι, οι γυναίκες ΔΕΝ γκρινιάζουν...λένε απλά τη γνώμη τους ;D ;D ;D ;DΣτρατηγέ μου, αν γίνει αυτό θα γίνει παγκόσμια γυναικεία επανάσταση, με συνθήματα του τύπου "φέρτε ξανά την γκρίνια στα σπίτια μας" και "κάτω ο διάλογος, ζήτω το πρήξιμο".
Και είναι ανάγκη να την λένε σε Dm7 ?tuxdrum είπε:....
Όπα μαν , μη το βλέπεις έτσι, οι γυναίκες ΔΕΝ γκρινιάζουν...λένε απλά τη γνώμη τους ;D ;D ;D ;D
Καλύτερα το μινοράκι (έστω και 7ης), που έχει και μια γλύκα,πες ότι κάνεις chil-out.Φαντάσου να ήταν σε *5 (όπου *=το ακόρντο της αρεσκείας σου)με κάμποσο distortion...συνέχεια στην τσίτα θα ήσουν loooolharilatron είπε:Και είναι ανάγκη να την λένε σε Dm7 ?....
Όπα μαν , μη το βλέπεις έτσι, οι γυναίκες ΔΕΝ γκρινιάζουν...λένε απλά τη γνώμη τους ;D ;D ;D ;D