Γυναίκες τραγουδοποιοί.[απο το 80 μέχρι σήμερα}

vagelism

Musician/Educator
Πόντοι
2,098
Σε συνεχεια του θεματος της Sia..να εξηγησω οτι η Sia αλλα και η Adele {Η Adele ξερω οτι γραφει/εγραφε πολλα απο τα τραγουδια της}..δεν ειναι κατι καινουργιο στην μουσικη βιομηχανια..Και οι 2 τους ανηκουν σε μια ειδικη κατηγορια καλλιτεχνων που μας παει πισω περιπου  ..40 χρονια..

Δεν ειμαι δημοσιογραφος και αν ξεχναω καμια , παρακαλω προσθεστε την.

Η κατηγορια που ανηκουν ειναι , POP μουσικη - Γυναικες τραγουδοποιοι - Αυστηρα προσωπικος στιχος.

Για μενα οσες θα δειτε παρακατω εχουν αυτα τα κοινα χαρακτηριστικα.

Καλη ακροαση.

Dangerous music inside. Enter at your own risk.

Η πρωτεργάτρια που ανοιξε το δρομο σε ολες, ηταν μια καλη φιλη του David Gilmour και μας εχει δωσει εξαιρετικα albums με αγαπημενο το Hounds of love. Οι μεγαλυτεροι θα θυμουνται τα κλιπ της στο Μουσικοραμα..

Αυτη.

..ημουν σιγουρος οτι ξεχνουσα καποιες..

Kαι οι τεσσερις απο Αμερικη.

Η αγαπημενη Tracy Chapman που εμφανιστηκε με αυτο προς τα τελη του 80

Πρώτη πρώτη θα έπρεπε να είναι.

dimsonic είπε:
Αυτή είναι στην κατηγορία 2000 και μετά...
Α, συγγνώμη, νόμιζα πώς ήταν μέχρι σήμερα ...  8)

dimsonic είπε:
Αν ήταν έτσι να βάζαμε τη joni και τελος
Tην σκεφτηκα την Joni..αλλα για μενα ποτε δεν ηταν Pop.

Παλι ενα κεφαλαιο απο μονη της.

Εντάξει δεν την λες Ποπ, αλλά εμένα μ'αρέσει και δεν θέλω σχόλια περί αυτού.... 8)

cigaret13 είπε:
εμένα μ'αρέσει και δεν θέλω σχόλια περί αυτού.... 8)
Πειράζει δηλαδή να γράψω ότι μ' αρέσει κι εμένα?

dimsonic είπε:
Αυτή είναι στην κατηγορία 2000 και μετά...
Ώπα ο τίτλος μέχρι σήμερα δε γράφει ;Μάλλον έγινε editing και δεν το κατάλαβα.Και εμένα μου αρέσει πολύ η Amy Winehouse.Κρίμα που πέθανε.Απλά φανταστείτε μόνο πόσα θα είχε να προσφέρει στο τραγούδι στη τραγουδοποιία και γενικώς στη μουσική αν δεν είχε πεθάνει.Είναι και μια από τις καλλιτέχνιδες με χαρακτηριστική φωνή που πολλές προσπάθησαν να μιμηθούν.Τα κατάφεραν όμως άραγε ;Νομίζω πως μόνο και μόνο για χαρη της άξιζε που ανοίχτηκε ολόκληρο thread.Αχ τι ήταν να το δω αυτό βραδυάτικα.Κρατιέμαι να μη συγκηνηθώ.  :'(

mikeguitar είπε:
Και εμένα μου αρέσει πολύ η Amy Winehouse.Κρίμα που πέθανε.Απλά φανταστείτε μόνο πόσα θα είχε να προσφέρει στο τραγούδι στη τραγουδοποιία και γενικώς στη μουσική αν δεν είχε πεθάνει.Είναι και μια από τις καλλιτέχνιδες με χαρακτηριστική φωνή
Ήταν ποπ, ήταν καλή/διαφορετική/μοναδική/αυτοκαταστροφική τραγουδίστρια/τραγουδοποιός.

Όμως να λέμε τι θα είχε προσφέρει αν δεν είχε πεθάνει ....  ::)

Δεν ήταν μόνο/τόσο χαρακτηριστική η φωνή της όσο η ερμηνεία της.

EDIT: Επίσης τα κομμάτια της δεν ήταν ένα συνονθύλευμα ηχητικού χαλιού για να τραγουδήσει

fusiongtr είπε:
Όμως να λέμε τι θα είχε προσφέρει αν δεν είχε πεθάνει ....  ::)
Ναι έχεις δίκιο fusiongtr το λέω από την άποψη ότι ήταν σαν καλλιτέχνις ασταμάτητη και πρόσφερε πολλά.Μην παρεξηγηθώ κιολας. ???

Edit :Αυτο το edit που γράφεις σόρρυ αλλά δεν το έπιασα.

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back