Ρε σεις μην τον πειραζετε !!Εχει τον πονο του ,δεν ξερει κιολας τι σημαινει τενοντιτιδα οποτε μπλοκαρε.
Φιλε μου ειμαι ντραμερ και εχω δυο τενοντιτιδες εδω και 10 χρονια.η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ με οδηγησε στα παρακατω συμπερασματα.
α)Πας σε εναν σωστο ορθοπεδικο αν ειναι δυνατον σε Δημοσιο Νοσοκομειο (Ασκληπειο η ΚΑΤ ) οπου εχουν μεγαλη εμπειρια λογω μεγαλυτερης προσελευσης κλπ
Μην πεσεις ομως σε εκπαιδευομενο γιατι .. ??? την εβαψες.Β) συνηθως η φαρμακευτικη αγωγη δεν φερνει αποτελεσματα αλλα αν σου την προτεινει ο γιατρος τοτε κανε την.Γ) η ξεκουραση ειναι απαραιτητη για πανω απο ενα μηνα και ειδικα στον καρπο .
Δ) ΜΕΤΑ την αποτυχια της φαρμακευτικης αγωγης συνηθως σε στελνουν σε φυσιοθεραπευτη (
δεν ειναι ολοι μαγοι οπως λεει ο ADMIN ,υπαρχουν και πολλοι καλοι επαγγελματιες με γνωσεις και πειρα.)
Ε) ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ειναι απαραιτητο σε ολους οσους απασχολουν το κορμι τους η χερια ποδια σε καποια δραστηριοτητα (αθλητικη ,καλλιτεχνικη -μουσικη /χορος κλπ).
Το προβλημα το επαθες για αυτον ακριβως τον λογο (πλακωνεσαι στην μελετη με λαθος τροπο χωρις να προθερμανεις τα χερια σου με ασκησεις που κανονικα επρεπε να σου εχει δειξει ο Δασκαλος σου .Αν στις εδειξε και εσυ δεν τις εφαρμοσες φταις 100% .
Αν εισαι μικρος στην ηλικια ολα φτιαχνονται με υπομονη και συνεση αλλα προπαντως σωστη καθοδηγηση .
Τελευταιο : οι περισσοτερες τενοντιτιδες δεν θεραπευονται ολοκληρωτικα απλα οι εκαστοτε θεραπειες τις
''κοιμιζουν'' και στην πρωτη παρασπονδια ,αμελεια στο ζεσταμα, ,υπερβολικο ζορισμα του πασχοντος μελους ,η αποφυγη διατασεων μετα το παιξιμο /μελετη τις επαναφερει σε χειροτερη μορφη συνηθως (ξανακυλας δηλαδη ).Κλεινω με την προτροπη να επισκεφθεις αμεσα ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ γιατρο .
Καλα τα λεμε απο εδω αλλα η ασθενειες ,παθησεις ,τραυματισμοι ειναι καλυτερο να διαγνωσκονται απο ειδικο γιατρο.Περαστικα.