Χωρίς να θέλω να χαλάσω το θέμα να πω και εγώ κάτι σχετικό για να μην νομίζει ο κόσμος ότι ειναι θεμα eshop, ειναι θέμα ελληνικής νοοτροπίας και μανατζερ αυτων των καταστημάτων.
Ειχε χτυπήσει ο σκληρός μου ο c με τα windows. Απλά ήθελα αντικατάσταση. Ασχολουμαι και ξέρω οτι ειχε χτυπήσει, με το που ανοιγες το pc έκανε κλακ κλακ κλακ σαν κλακέτες και φυσικά δεν μπουταρε καν.
Το πήγα λοιπόν στο πλαίσιο στο συνταγμα αφου ειναι κοντα.
- Τι έχει ο σκληρός ; (μου λέει)
- Έχει χτυπήσει. Με το που το ανοίγεις κάνει κλακ συνέχεια και φυσικά δεν μπουτάρει καν γιατι έχει χτυπήσει η κεφαλή.
- Οκ, πάρε αυριο στις μία για να πάρεις πιστωτικό, να το εχουμε ελέγξει πρώτα!!!!
- Μα όταν χτυπάει η κεφαλή δεν εχεις κάτι να ελέγξεις , αν το συνδέσεις τώρα σε κάποιο απο τα 20 pc που έχεις ανοιχτά, ναι μεν θα εχω καταχραστεί 1 λεπτό από κάποιον άλλο πελάτη αλλά θα μου δώσεις πιστωτικό να φύγω.
- Δεν γίνεται κύριέ μου ,αυριο το μεσημερι.
Μην τα πολυλογώ ,το αύριο το μεσημέρι έγινε 4 μέρες που δεν το είχαν κοιτάξει "ακόμα" όπως λέγανε. Με τα πολλά σαββατο πρωί (από τρίτη) τους παίρνω για 100στη φορά και τους λέω τα ίδια για την κεφαλή και ότι ειναι θέμα μισού λεπτού και μου λέει "οκ αφου ειναι κεφαλή σου βγάζω πιστωτικό κατευθείαν, έλα να το παρεις.."!!!!!!!!!!
Πήγα εκεί και το πήρα, το πιστωτικό ήταν για 38 ευρώ ενώ εγώ είχα πάρει τον σκληρό 80 ευρώ. Πρώτη φορά μου έγινε αυτό και μου είπε ότι επειδή η τιμή του τώρα είναι τόσο, σου κόβουν αντίστοιχο πιστωτικό. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει, δεν μου φαίνεται και αφύσικο αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει και μάλλον απο την επόμενη θα πηγαίνω στο πλαίσιο στα εξάρχεια γιατι σε μια μερα παντα τα είχαν ετοιμα και μου κόβαν και όσα είχα πληρώσει.