Παιδια καλησπερα. Εφτιαξα ενα pc απο το eshop την Τριτη και σημερα το παρελαβα. Εχω ομως το εξης προβλημα. Ειχα παρει εγω ξεχωριστα την καρτα γραφικων (twintech gts250 1gb ). Μολις εφερα λοιπον το pc σπιτι κουμπωσα την καρτα πανω και το εβαλα μπρος. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Συνδεσα την καρτα με την οθονη και η οθονη καταλαβε οτι κατι συνδεθηκε μαζι της αλλα αμεσως μετα μπηκε σε standbay mode και ετσι δεν εδειχνε τπτ.Η καρτουλα απο πισω εχει 2 ιδιες εξοδους προς την οθονη καθως και hdmi που η οθονη δεν ειχε αλλα ειχε η τηλεοραση που εχω σπιτι. Βαζοντας λοιπον τον υπολογιστη και στην τηλεοραση με hdmi απο την καρτα παλι τπτ. Και η τηλεοραση καταλαβαινε οτι κατι εχει συνδεθει αλλα δεν εδειχνε τπτ.Τελος δε λειτουργει καν το dvd που μου εχουν βαλει πανω ουτε λαμπακι ουτε τπτ και ειναι συνδεδεμενο κανονικα στο τροφοδοτικο.Δεν πρεπει να δουλευει και ο σκληρος απο οτι καταλαβα αν και αυτος ειναι μια χαρα συνδεδεμενος.Τι να πω? Το τροφοδοτικο ειναι thermaltake 750watt και δεν φαινεται να εχει προβλημα γιατι και η καρτα επαιρνε ρευμα και τα ανεμιστηρακια της δουλευαν κανονικα και ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη και του κουτιου ολα. Τι να κανω? Να το παω πισω ? Εχω ξενερωσει.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: