[mode=απαξιωτικό χαμόγελο] Μιλήσανε και οι κυνηγοί του χαμένου twang!Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι'αναγάλιασε η καρδιά τουΔεν το έπιασα αυτό...μου το ψιλοκόβετε παρακαλώ ;;;

[mode=απαξιωτικό χαμόγελο] Μιλήσανε και οι κυνηγοί του χαμένου twang!Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι'αναγάλιασε η καρδιά τουΔεν το έπιασα αυτό...μου το ψιλοκόβετε παρακαλώ ;;;
Συγνώμη...Τι κιθάρα είναι αυτή που βλέπω εδώ κύριοι????[mode=απαξιωτικό χαμόγελο] Μιλήσανε και οι κυνηγοί του χαμένου twang!![]()
[/mode]
Αυτό όπως καλά βλέπουμε όλοι είναι ο RED BULL! Και ως γνωστόν ο red bull...δίνει φτερά! Σκέψου τώρα να θέλεις να ηχογραφήσεις και αντί για φτερά να έχεις στα χέρια...κολλημένα καλώδια και ταινίες για να κάνεις τη γείωση στο κουπί σου μπας και σταματήσει το pick-up buzz!Αληθεια αυτο το ΣΚΑΜΠΩ με ΚΕΡΑΤΑ που εχεις στο avatar σου τι ειναι?? :lol: :lol: :lol:![]()
ΑΣΤΟ Γιάννη!!!το ξέρετε όλοι ότι την Tele την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και σε πολλά σημεία στο album μας άφησα την SG στην άκρη και έπαιξα με την Tele κυνηγώντας κι εγώ το...χαμένο twang!
ωχ' date='τωρα θα με ξεμπροστιασει και εμενα ο Ηλιας ποσταροντας φωτο απο παλια μου live που παιζω με sg!! 8O [/quote']
Κρύβε λόγιααααααα :lol:
Εγώ φωτογραφία είπα ότι ΔΕΝ θα δείξω...προδοτη!!! :twisted: :lol:
Για να μη νιώθεις μόνος σου Jonn (ως προς το ξεμπρόστιασμα)' date=' διάβασε εδώ:
http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Yamaha/SG2000/10/3
Ψάξε για το review του χρήστη Nick Fanis :lol:[/quote']
Θα βάλω τα κλάματα...
Είμαι κι'εγώ ένας από τους λαλάκες που άφησαν να φύγει από τα χέρια τους αυτό το θεϊκό έπιπλο... :?
Τώρα τα λες σωστά...!!! 8) 8)I normaly play teles but I wanted a fatter sounding guitar
οντως και να σκεφθεις οτι ακομα τις βρισκεις τζαμπα στο ebay' date='και πανε μετα οι "κουρδισμενοι" & πετανε τα λεφτα τους σε baker & prs & gibson οταν αυτες οι κιθαρες (& οι παλιες IBANEZ Artist,αλλη λαλακια μου κι αυτη..) τις τρωνε λαχανο... :lol:[/quote']
Μπα, δεν είναι και τόσο τζάμπα πλέον... εννοώ τις παλιές βέβαια...
http://lgtu.tripod.com/yamahasg2000/index.html
(οι φωτογραφίες που έχει είναι σε υψηλή ανάλυση' date=' αρκεί να κάνετε δεξί κλίκ και "View Image")[/quote']
Ρε, γιατί μου τα κάνεις αυτά;;8)
![]()