- Πόντοι
- 2,878
Γιάννη (Yameth) συγνώμη… για αυτό το post. Όμως το γράφω με ψυχραιμία και ο σκοπός μου δεν είναι να αναμοχλεύσω τα μίση και τα πάθη. Και για αυτό τον λόγο θα σας παρακαλέσω να επιδείξετε όλοι την δέουσα ψυχραιμία και να μην αρχίσετε να εκτοξεύετε μύδρους. Ζητάω συγνώμη από τον Yameth γιατί καταλαβαίνω ότι ένα post επί των γεγονότων θα μπορούσε να παρεκτραπεί… Όμως στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που πλέον μου έχει απομείνει, γιατί έχω εξαναγκαστεί να δουλεύω νυχθημερόν, θα ήθελα να δηλώσω ένα πράγμα: Την απίστευτη ΝΤΡΟΠΗ που νοιώθω για το επάγγελμα μου… γιατί είμαι δημοσιογράφος και μόνο και μόνο σαν βιοποριστική ιδιότητα, βρίσκομαι στον ίδιο κουβά με αυτά τα αργυρώνητα ανθρωπόμορφα, τους χαφιέδες «συναδέρφους» μου. Είναι ανείπωτη η ξεφτίλα που νοιώθω παρακολουθώντας ανθρώπους που είναι σε συγκεκριμένα «μισθολόγια» να τολμάνε να εκστομίζουν αυτά που εκστομίζουν… Θλίβομαι που ανήκω σε αυτήν την άθλια συνομοταξία υπανθρώπων, των «συσκοτιστών» και ανήθικων- έστω και αν αυτό είναι σαν επαγγελματική ιδιότητα. Είναι απίστευτη η ξεφτίλα της Ελληνικής «δημοσιογραφίας» σήμερα… Μια από τις πιο μαύρες ημέρες της… Και δυστυχώς θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα
ΥΓ: Φυσικά δεν περιμέναμε τα σημερινά για να αποκαλυφθεί η βρώμα της φάρας μου… Απλά πλέον δεν κρατάμε ούτε τα προσχήματα…
ΥΓ: Φυσικά δεν περιμέναμε τα σημερινά για να αποκαλυφθεί η βρώμα της φάρας μου… Απλά πλέον δεν κρατάμε ούτε τα προσχήματα…