Πρόσφατα αλλάξαμε δυο μέλη με αποτέλεσμα να έχουμε σχετικές δυσκολίες στις τετραφωνιες. θελει πάντως πολλή δουλειά σε εβδομαδιαία βάση μόνο με φωνεςΠολύ καλοί, μπράβο! Με τα φωνητικά στο One of these nights πως το καταφέρνετε; ?
η κατασταση καποια στιγμη ειχε ξεφυγει και κουβαλουσε ο καθενας μας απο 4 κιθαρες τουλαχιστον μαζι.Ωραίες κιθάρες. Και κυριολεκτικά και παικτικά. Μέχρι και η Τakamine του μπροστάρη.
Πολύ ωραία μπάντα, μπράβο. Aν και δεν είμαι fan των Eagles, θα το χαιρόμουν ένα τέτοιο live.
ναι αυτος ακριβως με την κιθαρα ακριβως που λες. που την καταλαβες ρε θηριο?!Ωραίοι!
Ο ψιλολελεκας με την κοκκινη Tele εισαι?
?
American Original 60s?
ναι αυτος ακριβως με την κιθαρα ακριβως που λες. που την καταλαβες ρε θηριο?!
και backup μια φλοραλ τζαπαν.
πολυ ωραιο οργανο. πραγματικα ομωςΩραίος.
Απο το χρώμα την κατάλαβα έχει μια μοναδικοτητα το FR της ?
Όντως. Επίσης, για μένα ό,τι άλλο χρώμα εκτός από butterscotch θέλει binding. Και η Lake Placid η αντίστοιχη είναι χάρμα οφθαλμών.Απο το χρώμα την κατάλαβα έχει μια μοναδικοτητα το FR της ?
ε μα βεβαιως. εχω μολις 7 χρονια εδω στα ξενα.Όντως. Επίσης, για μένα ό,τι άλλο χρώμα εκτός από butterscotch θέλει binding. Και η Lake Placid η αντίστοιχη είναι χάρμα οφθαλμών.
Εντωμεταξύ, @solega, έχεις θητεύσει Θεσσαλονίκη;
Kαλά σε θυμάμαι από τα JAM studios... circa 2004. Μόλις αναφέρθηκε η λέξη ψηλολέλεκας έγινε ο συνειρμός.ε μα βεβαιως. εχω μολις 7 χρονια εδω στα ξενα.
Jam Studio! Που με γυρνάς τώρα... για εμφανίσου;Kαλά σε θυμάμαι από τα JAM studios... circa 2004. Μόλις αναφέρθηκε η λέξη ψηλολέλεκας έγινε ο συνειρμός.
Κοίτα στο παράθυρο πίσω σου (χαχαχα creepy mofo!)Που με γυρνάς τώρα... για εμφανίσου