Για παιδακι 10χρονο ζητειται να χαριστει κιθαρα ηλεκτρ

Status
Not open for further replies.

marmitamar3

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Για παιδακι 10χρονο ζητειται να χαριστει  κιθαρα ηλεκτρικη αριστεροχειρη  τυπου bullet squire  οσο ποιο απλη γινεται  ,για το μαθημα της μουσικης στο σχολειο παλια,αχρησιμοποιητη σε οποια κατασταση θα χαροποιησει και θα εκτιμηθει ιδιαιτερως...υπαρχει οικονομικο προβλημα μεγαλο στην οικογενεια..

ευχαριστουμε πολυ .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν μέχρι κάποιες μέρες δεν έχει βρεθεί κιθάρα για το παιδί, θα πρότεινα να βάλουμε όσοι θέλουμε από ένα ποσό για να πάρουμε μία. Αν μαζευτούμε πολλοί θα είναι πολύ μικρό το ποσό.

Σας ευχαριστουμε παρα πολυ , ελπιζουμε να βρεθει καποιος να εχει καποια παλια κιθαρα, για να μην ξοδεψετε χρηματα μιας και οι καιροι ειναι για ολους μας δυσκολοι.

Να εισαστε καλα ολοι ,μας συγκινειτε πολυ.

Αν δεν ήταν αριστερόχειρας θα ήταν πολύ εύκολο να βρεις κάτι.

Συμφωνώ κι εγώ να μαζέψουμε ένα ποσό σε λογαριασμό, δεν ξέρω

πόσοι είναι ''ενεργοί'' στο forum αυτή τη στιγμή και πόσοι θα δουν

το θέμα αλλά σε κάθε περίπτωση, 1 ευρώ το άτομο να βάλει θα πάρει

κάτι πολύ καλύτερο από Squier bullet το παιδί.

Σίγουρα όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε τους έχοντες ανάγκη και ιδιαίτερα τα παιδιά.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει επαναληφθεί παρεμφερές αίτημα πριν κάμποσο καιρό.

Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι, τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνονται με διαφάνεια και επώνυμα. Ιδιαίτερα όταν δεν προέρχεται απο μέλος. Παρακαλώ να δοθούν τα στοιχεία στην διαχείριση με προσωπικό μήνυμα.

κ εγω μεσα αν ειναι να δωσουμε ενα ποσο

Ωραία παιδιά, ας το προχωρήσουμε το θέμα άμεσα. Πιστεύω είναι καλύτερα να πάρουμε καινούργια κιθάρα για το παιδί. Αν μαζευτούμε κάμποσοι δεν θα είναι τίποτα το ποσό.

Ακριβως επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι για αυτο και ζητησαμε  να χαριστει εαν γινεται η κιθαρα και οχι να αγοραστει ...τα στοιχεια ειναι στην διαθεση φυσικα της διαχειρισης

και θα επικοινωνησουμε τηλεφωνικως με τον κυριο που θα χαρισει την κιθαρα..

marmitamar3 είπε:
Ακριβως επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι για αυτο και ζητησαμε  να χαριστει εαν γινεται η κιθαρα και οχι να αγοραστει ...τα στοιχεια ειναι στην διαθεση φυσικα της διαχειρισης

και θα επικοινωνησουμε τηλεφωνικως με τον κυριο που θα χαρισει την κιθαρα..
Θα περιμένω τα στοιχεία σε π.μ.

Κι εγώ θέλω να συμμετέχω, αν χρειαστεί κάποιο ποσό. Απλά να γίνεται σχετικά εύκολα για εμάς του εξωτερικό (paypal κανείς?)

Δεν βρίσκω τον λόγο για μεταχειρισμένη, εκτός αν κάποιος έχει ήδη κάποια κιθάρα και την χαρίσει. Πλέον με 100-150 ευρώ ψωνίζεις σετ κιθάρα-ενισχυτή, σε ποιότητα που δεν θα την είχαμε ονειρευτεί πριν από κάποια χρόνια. Από 5 ευρώ που λέει ο λόγος να δώσουν όποιοι μπορούν, μαζεύτηκαν, λήξις.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι να βρεθεί και ένας άνθρωπος να κάνει ένα σετάπ στο όργανο, να μην σπάσει τα χέρια του το παιδάκι και σιχαθεί το σπορ πρόωρα.

Προς αυτους που ενδεχομένως έχουν μια φτηνή στρατ και καθέται:

Καντε του δώρο μια δεξιόχειρη, βάλτε ανάποδα τις χορδες, σετ απ, πείτε του και την ιστορία του Hendrix (αλλά χωρίς το τέλος) και ειναι έτοιμος!  O0

yameth είπε:
Σίγουρα όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε τους έχοντες ανάγκη και ιδιαίτερα τα παιδιά.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει επαναληφθεί παρεμφερές αίτημα πριν κάμποσο καιρό.

Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι, τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνονται με διαφάνεια και επώνυμα. Ιδιαίτερα όταν δεν προέρχεται απο μέλος. Παρακαλώ να δοθούν τα στοιχεία στην διαχείριση με προσωπικό μήνυμα.
+1000

Καλό θα ήταν να υπάρξη μια επιβεβαίση για την αλήθεια του πράγματος από την διαχείριση με σχετική ανάρτηση εδω και με πληροφοριες πως μπορουμε να βοηθησουμε, τηλ επικοινωνιας, λογαριασμός τραπέζης κλπ.

Καταλαβαίνω πως υπάρχει καλή πρόθεση απο πολλούς να βοηθήσουν ένα άπορο παιδί.

Επειδή όμως αυτό δεν είναι δεδομένο καθως δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση που ζήτησα χτες, θα κλειδώσω το θέμα και αν προκύψει κάτι χειροπιαστό θα το ανοίξω με τα στοιχεία αυτά καθως είναι δικαίωμα του καθενός να γνωρίζει που θα πάει η όποια δωρεά.

Χρήματα ΔΕΝ θα μαζευτούν γι αυτό τον σκοπό μέσα απο την σελίδα.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back