gdevelek είπε:Μην κάνεις τέτοιες εικασίες, δώσε 10-15Ε και πάρε ένα αξιοπρεπές καλώδιο...
ο ήχος σου βγαίνει από μια αλυσίδα, δεν θέλεις να έχεις κανένα αδύναμο κρίκο...
...και η κιθάρα σουRayDTutto είπε:Θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τον αληθινό ήχο που βγάζει ένας ενισχυτής.
εσυ κάτι ξέρεις και το κρύβεις! Μίλα!!Έκτορας είπε:ΕΚΤΟΣ... και αν ξέρεις που να αποταθείς.![]()
Αν βρήκες Klotz με 25 ευρώ,πάρε το και μη λυπάσαι.Το δικό μου το πλήρωσα 50 στρογγυλά.Δεν υπήρχε και μεγάλη ποικιλία βέβαια...gadget είπε:...τα επώνυμα είχαν απο 25 και πάνω (κάτι klotz νομίζω) και τα λυπήθηκα.
Στο guitar store τα έιδα στα Εξάρχεια στο site τους λέει για 2 μοντέλα άλλα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχε περισσότερα εκεί και για τιμές νομίζω στα 25ευρώ +- (χωρίς να κόβω το κεφάλι μου)Grey είπε:Αν βρήκες Klotz με 25 ευρώ,πάρε το και μη λυπάσαι.Το δικό μου το πλήρωσα 50 στρογγυλά.Δεν υπήρχε και μεγάλη ποικιλία βέβαια...
gadget είπε:εσυ κάτι ξέρεις και το κρύβεις! Μίλα!!![]()
τι ακριβως εχεις δοκιμασει & ηταν τοσο χαλια? ;Dκαι η διαφορά με ό,τι άλλο δοκίμασα στην ποιότητα ήχου είναι... χαώδης.
αφου μπορεις να κανεις καλες κολλησεις τοτε το Sommer που σου προτεινα και μπορεις να αγορασεις απο την Αθηνα ειναι η καλυτερη λυση (θα παρεις το XXL για τα μακρια καλωδια και το spirit για τα patch cables στη πεταλιερα μια και το XXL ειναι πολυ κτηνος για jack με γωνιες)σκέφτομαι να πάρω και καλώδιο να φτιάξω custom