- Πόντοι
- 423
Ποιό ''αυτό''? Δοκίμασε καλύτερα ΑΥΤΟgrinder είπε:
http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/2/3/9/316239/mao_tse_tung_1.jpg
Καρα-κινέζικοι του κερατά είναι...
Ποιό ''αυτό''? Δοκίμασε καλύτερα ΑΥΤΟgrinder είπε:
Ναι, ήθελα να δοκιμάσω και τον 6262 (όπως και τον Peavey 6505+ 112), αλλά όπως έγραψα στην αρχή:blackie είπε:Καλη επιλογη ο 333 αλλα ακου και τον 6262 πριν αποφασισεις...
Ειναι λιγο πιοraw σαν ηχος και ισως σου αρεσει περισσοτερο απο το πιο μαζεμενο lead καναλι του 333...
Και σε μερικές μέρες φεύγω. Δεν πειράζει όμως. Ο 333XL είναι μια τεράστια αναβάθμιση από αυτό που είχα τόσα χρόνια στο σπίτι στην Αθήνα και ακόμα περισσότερο από το τίποτα που έχω στην Αγγλία. Οπότε τώρα αναρωτιέμαι αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για τον Infinium μοντέλο;; ??? :-\ Καμιά γνώμη;;;.... στη λίστα μου έχω και κάποιους τους οποίους δε βρήκα ή δε μπόρεσα να δοκιμάσω κι εδώ θα ήθελα γνώμες.
1. Bugera 6262: Τον είχε ο Κούρμπης, αλλά λέει η μία λάμπα είναι καμένη και δεν παίζει και μου και σου, κι έτσι δεν μπόρεσα να τον δοκιμάσω >
2. Peavey 6505+ 112: Λιγότερα Watt, γίνεται και μετατροπή σε head πολύ εύκολα.
3. Peavey ValveKing 112
4. Bugera v22 + Blackstar HT-DistX
Επίσης αν πάω σε Bugera combo περισσεύουν λεφτά και για πεταλιέρα, η αλήθεια είναι όμως πως ψήνομαι και για κεφάλι/καμπίνα.