Και το απόλυτο εργαλείο για το mundial !!!!!!!! ;D ;D
http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario.html
http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario.html
Τσέχος είναι ο Βύντρα; Να μας κάνει κανα κονέ με τον Bach να φέρουμε καμμια φτηνή κιθάρα γιατί ακρίβυναν τώρα τελευταία.spy είπε:O ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ρεχάγκελ και ο ΤΣΕΧΟΣ Βύντρα ακολουθούν "άνωθεν εντολές" και οδηγούν την ΕΛΛΑΔΑ μας στη διεθνή ταπείνωση ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο.![]()
Συγγνώμη...δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να πείςfunky_bassman είπε:Όπου και να πάω η Ελλάδα με πληγώνει...
@ Melodic drummer:
Μεγάλε δυστυχώς λυπάμαι για εσένα... Ήσουν και εσύ με αυτούς που όταν έχασε η ομάδα από Ελληνικής καταγωγής παίχτες που διάλεξε ένας προπονητής με παχυλό μισθό από την Αλβανία (2005) βγήκες να "ξεσπάσεις" για την αδικία απέναντι στους Αλβανούς που πανηγυρίζανε? Και το Ελληνικής καταγωγής το βάζω με ερωτηματικό γιατί ο Νίνης για παράδειγμα αν θυμάμαι καλά πήρε την Ελληνική Υπηκοότητα πρόπερσι για να τον φωνάξουν στην Εθνική Ελλάδος, όταν παιδιά από την Β.Ήπειρο μοχθούν καθημερινά και παράγουν πλούτο σε αυτή τη χώρα αλλά παρ'όλα αυτά ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ τους έχει αυτή η χώρα...
Shakira?astraxan19 είπε:AΓΑΠΑΜΕ ΣΑΚΙΡΑ
Εννοώ ότι διέκρινα έναν τόνο φανατισμού σε επίπεδο που για εμένα είναι επικίνδυνος προς την κοινωνία...Melodic drummer είπε:Συγγνώμη...δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να πείς
Όχι ρε φίλε,Μακριά απο εμένα οι φανατισμοί,οι ρατσισμοί,οι καταποντισμοί και όλα τα -ισμοί.Ή εγω διατύπωσα λάθος,ή εσύ παρανόησες τα γραφθέντα.funky_bassman είπε:Εννοώ ότι διέκρινα έναν τόνο φανατισμού σε επίπεδο που για εμένα είναι επικίνδυνος προς την κοινωνία...
Nαι...θα σου λείψει η περιγραφή του Πουρουπουπού....Korgious είπε:πως μπορω να κοψω τις βουβουζελες την ωρα που βλεπω τον αγωνα χωρις να κοπει η περιγραφη τουλαχιστον :
δεν μπορω αλλο !
ε ρε βουβουζελα στον **** που τους χρειαζεται ! τουλαχιστον θα εχει και βιμπρατο απο εκει ο ηχος !Οσο για την Ελλαδα..θα περασουμε Δευτεροι με ισοπαλια και νικη.gdevelek είπε:υπάρχει κουβέντα να τις απαγορεύσουν...
αυτοί οι ανεγκέφαλοι με τα κακόηχα "όργανα" βγάζουν από το παιχνίδι όλους τους υπόλοιπους θεατές... αντί να ακούγονται οι ιαχές των φιλάθλων και οι επεφημίες τους, τα σκεπάζουν όλα οι βουβουζέλες....
διαμαρτύρονται ήδη παίκτες, προπονητές, σχολιαστές τηλεόρασης, τηλεθεατές...
μια κυριολεκτική και μεταφορική παραφωνία στο μουντιάλ αυτό...
πάνε τα τυπακια και επί 120 λεπτά κάνουν βαβούρα... αυτό το αποκαλούν διασκέδαση...
Τη νίκη θα την ήθελα με την Αργεντινή παρακαλώ :Korgious είπε:Οσο για την Ελλαδα..θα περασουμε Δευτεροι με ισοπαλια και νικη.
Αυτογκόλ κάνει?gdevelek είπε:ΥΓ. προσωπικά μετά φόβου θεού, πίστεως και αγάπης ελπίζω σε ένα γκολ σ' αυτό το μουντιάλ
ομαδαρα (αν και χθες δεν επαιξαν γερμανικο ποδοσφαιρο αλλα...βραζιλιανικο...),και ειναι και φιλοι μας. ;DΜόνο οι Γερμανοί, φαίνεται, δεν καταλαβαίνουν από γέλια...