- Πόντοι
- 4,208
Παίξε Τζόκερ αύριο, trust me. Και με ευχαριστείς μετά....
Εντάξει, το 'πιασα το υπονοούμενο. :classic_wink:
Παίξε Τζόκερ αύριο, trust me. Και με ευχαριστείς μετά....
Την προμήθεια (μου) μην ξεχάσεις μόνο.?Εντάξει, το 'πιασα το υπονοούμενο. :classic_wink:
Μήπως τα ηχεία σου μοιάζουν κάπως έτσι??
Αυτό είναι πολύ παλιό. Εγώ προσωπικά ακούω Laurel, και αυτό είναι το original.
Εδώ η εξήγηση:
κανονικά ακούει Yanny... όταν ακούει Laurel την επόμενη μέρα έχει ΠΑΝΤΑ ημικρανία...
Αααα, η κοπέλα είναι διχασμένη προσωπικότητα λοιπόν, μια ακούει το ένα και μια το άλλο.
Οι πύλες της αβύσσου τελικά, είναι στα αυτιά μας.
Πεντακάθαρα "Laurel". Μου κάνει εντύπωση ότι λέτε ότι ακούτε "Γιάννη"...
το ότι βιάστηκες να γελάσεις Στράτο με στενοχωρεί... δεν το περίμενα από σένα...
Το λεει ξεκαθαρα στο δευτερο βιντεο, οτι τα γεροντια ακουνε ''Πεντακάθαρα "Laurel".
Αυτό ναι. Είναι λωρελ!χμ! καλώς ακούν έτσι και αλλέως Laurel τα γερόντια, καθότι αυτό εκφώνησε ο αρχικός που το ηχογράφησε... το θέμα είναι γιατί ακούς εσύ και τα λοιπά τζόβενα Yanny...
για πες με τώρα στο κάτωθι εξακολουθείς να ακούς το ίδιο;...?
Laurel - B.mp3 65.19 kB · 7 downloads
Πατέρα μην γελάσεις... εδώ ακούω "Γεώργη" με ρώσικη προφορά.... σοβαρά μιλάω!για να μου πούνε και τα γερόντια τώρα στο παρακάτω τι ακούνε... Laurel;...?
Yanny.mp3 66.21 kB · 9 downloads
Πατέρα μην γελάσεις... εδώ ακούω "Γεώργη" με ρώσικη προφορά.... σοβαρά μιλάω!
Ακούω nearly ή yearly.για να μου πούνε και τα γερόντια τώρα στο παρακάτω τι ακούνε... Laurel;...?
Yanny.mp3 66.21 kB · 35 downloads
Μπα ... όχι πλέον κάνα διλεπτο κράτησε. Τώρα μόνο λωρελ.... γ@μ#τ0ο Βρασίδας πλέον ανήκει στην μερίδα αυτών που όντως μπορούν επιλεκτικά να ακούν και τα δύο