Yanny ή Laurel?

Μήπως τα ηχεία σου μοιάζουν κάπως έτσι??

όχι τα αυτιά του (όπως και τα δικά μου και των υπολοίπων που ακούνε Laurel) θα μοιάζουν έτσι... ?

Δηλαδή ρε παιδιά συγγνώμη τώρα.

Έχεις λέει δύο παιδιά, τον Γιάννη και τον Λώρελ.

Αν βάλεις αυτό να ακούγεται, και έρθει ο Γιάννης, θα πρέπει να τα πας και τα δύο στον γιατρό.

Ο ένας δεν ακούει το όνομά του, και ο άλλος νομίζει ότι είναι ο άλλος αδερφός.

Με Λώρελ & Χάρντυ το έχει δοκιμάσει κανείς??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό είναι πολύ παλιό. Εγώ προσωπικά ακούω Laurel, και αυτό είναι το original.

Εδώ η εξήγηση:

παλιό ή όχι είναι πάντα ενδιαφέρον και η "εξήγηση" στο video ολίγον "τσιτσιμπάμπα" (θα επανέλθω με ένα τεστ που έκανα επ αυτού)...?

το θέμα είναι ότι όντως είναι "ενδεικτικόν" (ανάλογα του τι ακούς) για την ικανότητα μας ως προς την ακοή γι αυτό το έθεσα εδώ... και καλά δι ημάς τα γερόντια... για τους νέους μπορεί να καταστεί ανησυχητικό αναλόγως του αποτελέσματος... ήμουν περίεργος για τα αποτελέσματα αλλά δεν βλέπω πολλούς πρόθυμους να μοιραστούν την δική τους "αυτιά"...  τι έγινε κανείς άλλος δεν θα μας πει να ξέρουμε τι ακούμε τέλος πάντωνε εδώ μέσα; ... κρίμα που δεν έβαλα εξ αρχής poll για όσους ενδρέπονται...?

ΥΓ... μία φίλη μου έγραψε ότι το έχει στο κινητό της χρόνια και γι αυτήν είναι σωτήριο... κανονικά ακούει Yanny... όταν ακούει Laurel την επόμενη μέρα έχει ΠΑΝΤΑ ημικρανία...

κανονικά ακούει Yanny... όταν ακούει Laurel την επόμενη μέρα έχει ΠΑΝΤΑ ημικρανία...

Αααα, η κοπέλα είναι διχασμένη προσωπικότητα λοιπόν, μια ακούει το ένα και μια το άλλο.

Οι πύλες της αβύσσου τελικά, είναι στα αυτιά μας.

Αααα, η κοπέλα είναι διχασμένη προσωπικότητα λοιπόν, μια ακούει το ένα και μια το άλλο.

Οι πύλες της αβύσσου τελικά, είναι στα αυτιά μας.

το ότι βιάστηκες να γελάσεις Στράτο με στενοχωρεί... δεν το περίμενα από σένα... για την κοπέλα όπως και για όλους  με αυτή τη απίστευτα επώδυνη "ασθένεια" (την βιώνει η γυναίκα μου και την λυπάται η ψυχή μου κάθε φορά) είναι πολύ σημαντικό να βρουν τρόπο να "προβλέπουν" την εκδήλωση των συμπτωμάτων γιατί πολλές φορές αν πάρουν τα αναλγητικά μετά "δεν πιάνουν"...

"η κεφαλαλγία της ημικρανίας προκαλείται από επώδυνη φλεγμονή και διαστολή των αιμοφόρων αγγείων του κρανίου και επηρεάζει και το ακουστικό νεύρο"... δεν είμαι γιατρός αλλά μου ακούγεται απόλυτα λογικό ως "προσύμπτωμα"  να μειώνεται στην συγκεκριμένη κοπέλα η συχνοτική αντίληψη το οποίο εξακριβώνει μέσω αυτού του "τεστ" και "γνωρίζει" τι θα επακολουθήσει στο σώμα της... εγώ αρκετά πριν πάθω τις επιληπτικές είχα ανάλογα συμπτώματα που  προειδοποιούσαν το σώμα μου και πήγαινα και ξάπλωνα πράγμα που με έσωνε από πολύ δυσάρεστα επακόλουθα (την πρώτη φορά που δεν "ήξερα" χτύπησα πολύ άσχημα πέφτοντας)...

Πεντακάθαρα "Laurel".  Μου κάνει εντύπωση ότι λέτε ότι ακούτε "Γιάννη"...

το θέμα είναι αν ακούνε Γιάννη με ένα "ν" ή με δύο...?

σοβαρά τώρα και η 35άχρονη ξαδελφούλα μου δεν το πιστεύει ότι ακούω Laurel...?

το ότι βιάστηκες να γελάσεις Στράτο με στενοχωρεί... δεν το περίμενα από σένα...

Που να φανταστώ βρε Νίκο μου ότι είναι σοβαρή η περίπτωση ...

Ζητώ συγγνώμη.

Κι εγώ είχα ημικρανίες κάποτε και ξέρω.

Αλλά να ακούει κάποιος μια το ένα μια το άλλο μου φαίνεται κάπως.

Το λεει ξεκαθαρα στο δευτερο βιντεο, οτι τα γεροντια ακουνε ''Πεντακάθαρα "Laurel".

Εγω ακου πεντακαθαρα Yanny το μαντηλι σου.?

Ακούω (από το κινητό) τόσο ξεκάθαρα Γιάννη που αναρωτιέμαι πως κάποιοι μπορεί ν'ακουν λωρελ. 

Θα πήγαινα να το ακούσω κ στον υπολογιστή αλλά δεν προβλέπεται να ξε-ξαπλωθω από τον καναπέ τα επόμενα 24ωρα παρά μόνο για φαγητό, τουαλέτα κ βόλτα την κουταβα, οπότε με την απορία θα μείνω...

Το λεει ξεκαθαρα στο δευτερο βιντεο, οτι τα γεροντια ακουνε ''Πεντακάθαρα "Laurel".

χμ! καλώς ακούν έτσι και αλλέως Laurel τα γερόντια, καθότι αυτό εκφώνησε ο αρχικός που το ηχογράφησε... το θέμα είναι γιατί ακούς εσύ και τα λοιπά τζόβενα Yanny...

για πες με τώρα στο κάτωθι εξακολουθείς να ακούς το ίδιο;...?

Laurel - B.mp3

Attachments

χμ! καλώς ακούν έτσι και αλλέως Laurel τα γερόντια, καθότι αυτό εκφώνησε ο αρχικός που το ηχογράφησε... το θέμα είναι γιατί ακούς εσύ και τα λοιπά τζόβενα Yanny...

για πες με τώρα στο κάτωθι εξακολουθείς να ακούς το ίδιο;...?

Laurel - B.mp3 65.19 kB · 7 downloads
Αυτό ναι. Είναι λωρελ!

@npap Δε ξέρω τι έκανες. Αφού άκουσα το λωρελ που έβαλες γύρισα στο αρχικό κ τώρα ακούω ξεκάθαρο λωρελ κ απορώ πως άκουγα Γιάννη! Είμαι καλά γιατρέ?

για να μου πούνε και τα γερόντια τώρα στο παρακάτω τι ακούνε... Laurel;...?

Yanny.mp3

Attachments

Ωραία το πέτυχα. Αφού συνειδητοποίησα πως το λωρελ που έβαλες ακούγεται πολύ πιο μπάσο κ μουντό ενώ το Γιάννη λεπτό κ πρίμο, ξανακουσα το αρχικό κ μπορώ με λίγη προσπάθεια στο που εστιάζω ν'ακουσω κ λωρελ κ Γιάννη. Για την ακρίβεια ή λωρελ ή Γιάννη. Δε το κάνω ακαριαία, θέλω 2-3 φορές για να αλλάξω το που εστιάζω , αλλά το πετυχαίνω.

Πατέρα μην γελάσεις... εδώ ακούω "Γεώργη" με ρώσικη προφορά.... σοβαρά μιλάω!

μη μου στεναχωριέσαι υιέ μου.. επικέντρωσε στο να ακούσεις yanni και θα το ακούσεις αμέσως... στη δύσκολη γράψτο και κοίτα το την ώρα που το ακούς...

ο Βρασίδας πλέον ανήκει στην μερίδα αυτών που όντως μπορούν επιλεκτικά να ακούν και τα δύο... το θέμα είναι ότι εσύ δυστυχώς (όπως κι εγώ βέβαια) όσο και να χτυπηθείς, στο original Laurel θα ακούσεις...

για να μου πούνε και τα γερόντια τώρα στο παρακάτω τι ακούνε... Laurel;...?

Yanny.mp3 66.21 kB · 35 downloads
Ακούω nearly ή yearly.

Στο ορίτζιναλ laurel.

Από ηχείο κινητού.

Μόλις βγήκε η γυναίκα από το μπάνιο, της λέω τι ακούς, yeah me?, μου λέει.

Κανονίστε τώρα να μου κλείσετε το σπίτι με τα ψυχοακουστικά σας, ε!

ο Βρασίδας πλέον ανήκει στην μερίδα αυτών που όντως μπορούν επιλεκτικά να ακούν και τα δύο
Μπα ... όχι πλέον κάνα διλεπτο κράτησε. Τώρα μόνο λωρελ.... γ@μ#τ0

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back