Απλα ειπα να θυμησω στην ομηγυρη οτι μεθαυριο (1η Δεκεμβρη) ειναι bandcamp Friday
5 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε
Σήμερα κυκλοφόρησε και σε όλες τις πλατφόρμες streaming για όσους προτιμούν αντι να κατεβάζουν, να ακούν.
Spotify, Apple music, Youtube music, Tidal κλπ.
Πόσο συμφωνώ.Μιλούσα με τον Γιώργο Μ. και του έλεγα πόσο διαφορά κάνει ο ντράμερ στα κομμάτια. Καλά τα ήζι κλπ αλλά
οι ανθρώπινες δυναμικές είναι άλλο πράγμα.
Έχεις σχέδια για κυκλοφορία σε φυσικό μέσο;
λίγο high-pass αυτό το ηλεκτρονικό μπασό. τα πολύ sub.Μήπως το Killer έχει υπερβολικό μπάσο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα;
Είχα σκοπό να γράψω για το πως ακούω με τα πιστοποιημενα? για audio balance αυτιά μου, αλλα είδα πως θες από hi end και μεγάλα studio monitors. Οπότε δεν απαντώ χαχαχσχσχα. Θα σχολιάσω σε λίγες μέρες ολοκληρωμένα και ας είμαι ένα τίποτα, και επίτηδες θα αφήσω έξω το σχόλιο γι αυτό που συγκεκριμένα ρώτησες. Χαχαχσχσχα ?Ερώτηση προς όσους ακούν απο hi end σύστημα ή καλά και μεγάλα studio monitors.
Μήπως το Killer έχει υπερβολικό μπάσο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα;
Ηθελα να το φιλτράρω πριν το ανεβάσω αλλά ξεχάστηκα και μου ξέφυγε κι αναρωτιέμαι αν έκανε σε κάποιον αρνητική εντύπωση.
Κόστος παραγωγής βινυλίου περίπου 20 ευρώ το κομμάτι. Δεν βλέπω τον λόγο να μπω σε τετοια διαδικασία για να πουλήσω προς 20 ευρώ έστω και για να βγάλω το κόστος μόνο και ιδιαίτερα όταν δεν τυγχάνω και ο πιο φανατικός οπαδός του.
Για CD δεν έχω αποφασίσει αλλά δεν ξέρω και πολλούς που ακούν απο CD πλέον.
Τι λέτε;