Yamaha sy 22 card

spirow

Νέο μέλος
Πόντοι
1
H αναφορά μου έχει να κάνει με  το sy 22 μου, το οποίο  αρνειται πεισματικά να ¨διαβασει" την καρτα ηχων, βγαζοντας την ένδειξη "card not ready"!  Εκαμα format συμφωνα με το βιβλίο οδηγιων αλλά τίποτε, μήπως κάποιος συνάδελφος έχει αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα και γνωριζει κάτι;

Vartanis είπε:
Για ποια καρτα μιλας;
Tα sy εχουν στο πισω μερος μια υποδοχη οπου τοποθετειται  ("κουμπωνει" ) η καρτα MCD 64 η οποία ειναι  έχει 64 ήχους.

Εγω εχω το SY 77 και την καρτα αυτη την περνει απο πανω.

Αν σου εχει βγαλει αυτο το μηνυμα,πρεπει να εχει προβλημα η καρτα η συγκεκριμενη.

Αν ομως της εκανες format, εχεις σβησει τα δεδομενα  ( ηχους ) που ειχε.

Τουλαχιστον στο δικο μου,αυτα ισχυουν.

Απαντω΄με ολίγη καθυστερηση λογω καρναβαλιού και live. Της είχα κάνει  format συμφωνα με τις οδηγιες του manual , αυτό σημαίνει οτι σβηστηκε το περιεχόμενο της; Οπότε πρεπει να αναζητηθεί συναδελφος κατοχος οργανου  της σειράς SY να περάσει νέα δεδομένα; Ευχαριστω προκαταβολικά για τη βοήθεια...

Κατι δεν λεμε σωστα μου φαινεται.

Γραφεις οτι το μανουαλ σου λεει να κανεις φορματ.Για ποιο λογο;

Σου γραφει οτι αν δεν αναγνωριζεται η καρτα, κανουμε φορματ;

Για διευκρινησε και εδω ειμαστε. 8)

Vartanis είπε:
Κατι δεν λεμε σωστα μου φαινεται.

Γραφεις οτι το μανουαλ σου λεει να κανεις φορματ.Για ποιο λογο;

Σου γραφει οτι αν δεν αναγνωριζεται η καρτα, κανουμε φορματ;

Για διευκρινησε και εδω ειμαστε. 8)
Εκανα Format λογω ασχετοσύνης(!) διοτι νομιζα οτι  επαναπροσδιοριζει τα δεομένα της κάρτας...

Η κάρτα έχει μέσα της μία μπαταρία. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η μπαταρία έχει ψοφήσει. Άλλαξε την να ησυχάσεις (ουμε).

:)

trolley είπε:
Η κάρτα έχει μέσα της μία μπαταρία. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η μπαταρία έχει ψοφήσει. Άλλαξε την να ησυχάσεις (ουμε).

:)

Το πρωτο πράγμα που έκανα όταν παρουσιασε το προβλημα ήταν να αλλάξω την μπαταρία της.

Σοβαρά μιλάς; Μα τότε, τα data τα έχεις χάσει εκ' τοτε. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.

Εάν έκανες ένα από τα παρακάτω χωρίς με κάποιον άλλον τρόπο (π.χ. Midi Bulk Dump ή μεταφορά των ήχων της κάρτας στην εσωτερική μνήμη του οργάνου) να έχεις σώσει τα δεδομένα που είχε η κάρτα, τότε τα δεδομένα που είχε η κάρτα δεν υπάρχουν πιά.

1) Να άλλαξες μπαταρία στην κάρτα.

2) Να έκανες format στην κάρτα.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Εάν έκανες ένα από τα παρακάτω χωρίς με κάποιον άλλον τρόπο (π.χ. Midi Bulk Dump ή μεταφορά των ήχων της κάρτας στην εσωτερική μνήμη του οργάνου) να έχεις σώσει τα δεδομένα που είχε η κάρτα, τότε τα δεδομένα που είχε η κάρτα δεν υπάρχουν πιά.

1) Να άλλαξες μπαταρία στην κάρτα.

2) Να έκανες format στην κάρτα.
...ακριβως αυτά έκαμα και με αυτή τη σειρά!

Έχω μια κάρτα για SY22 που μου ξέμεινε. Τώρα είμαι διακοπές. Αν θες από Σεπτέβριο που επιστρέφω μπορώ μετά χαράς να στη δώσω. πάρε με τηλ στο 6937009613. Σκεφτόμουν να βάλω αγγελία για να τη δώσω (χαρίσω) και έπεσα συμπτωματικά στο ποστ σου.

markellos είπε:
Έχω μια κάρτα για SY22 που μου ξέμεινε. Τώρα είμαι διακοπές. Αν θες από Σεπτέβριο που επιστρέφω μπορώ μετά χαράς να στη δώσω. πάρε με τηλ στο 6937009613. Σκεφτόμουν να βάλω αγγελία για να τη δώσω (χαρίσω) και έπεσα συμπτωματικά στο ποστ σου.
:)Η καρτα παρελήφθη στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ενα ευχαριστω στο συνάδελφο από τις σελίδες του Noiz.gr . Mε αρκετη καθυστέρηση λόγω μουσικής απραξίας και απουσίας εκτός Ελλάδος. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back