- Πόντοι
- 38
Ναι αλλά τότε το βάζεις στις Αγγελίες και δεν γράφεις τρίχες κατσαρές έτσι απλώς για να λέμε και για να προμοτάρεις την πώληση, έτσι; 

Σόρρυ αν ήμουν έντονος αλλά έχεις δυο σελιδες συμφορουμίτες να σου λένε πόσο καλό όργανο είναι και να μην το δώσεις (απαντώντας στην ερώτησή σου) και το κλείνεις με "δε με νοιάζει εγώ το δίνω τέρμα και πείτε μου πόσα διατίθεστε".cigaret13 είπε:Ειλικρινα δεν ειχα τετοιο σκοπο audiokostas και χιλια συγνωμη αν εδωσα τετοια εντυπωση, ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις τους
[move]You couldn't have said that, much bettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.[/move]audiokostas είπε:"δε με νοιάζει εγώ το δίνω τέρμα και πείτε μου πόσα διατίθεστε".
Ακούγεται κάπως, έτσι δεν είναι;
of toppic...οnThe Genius Loci είπε:Πρόκειται για φανταστική κιθάρα που πέρασε από τα χέρια μου για ένα φεγγάρι και το μετανοιώνω που την αποχωρίστηκα (για τους ίδιους λόγους...).
Filos, άνοιξε άλλο θέμα για να καταλάβουμε τι εννοείς... πως πείθουμε τους άλλους να τις αγοράσουν ή πως το διαχειριζόμαστε ψυχολογικά;marathon είπε:of toppic...οn
Πώς μπορείτε και πουλάτε κιθάρες? ???
of toppic...οff
Δεν θα σου κάνω το χατήρι...ψυχρέ εκτελεστή... ;DThe Genius Loci είπε:Filos, άνοιξε άλλο θέμα για να καταλάβουμε τι εννοείς... πως πείθουμε τους άλλους να τις αγοράσουν ή πως το διαχειριζόμαστε ψυχολογικά;
Καλά...εσύ είσαι πολύ νέοςσοβαρά? ποιά είναι η ερώτηση? μήπως να άνοιγες ένα νέο θέμα?
Αν και όποτε το αποφασίσεις πάντως, ξεκίνα να στέλνεις μηνύματα στους συμμετέχοντες σ'αυτό το thread, κατά προτεραιότητα.cigaret13 είπε:Τελικα φιλε nasokosm και ολοι οι υπολοιποι με πεισατε,θα την κρατησω,ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας.Βουρ για τις αγγελειες!