- Πόντοι
- 18
Το DX και το CP έχουν πολύ ωραίο ήχο τα άτιμα αλλά αυτά τα μινι κισ να μην είχαν... :-\ Είναι και όμορφα εμφανισιακά. 8) Ευτυχώς που κατέχουμε τα sy77, αν περιμένουμε από τη yamaha να βγάλει κάτι σοβαρό σε fm καήκαμε. 

Και εχεις και ρεστα (στην περιπτωση του SY77).pliktrologos είπε:Τα 410ευρώ που έχει μου φαίνονται πολλά για αυτό που σου προσφέρουν διότι με 400 παίρνεις μεταχειρισμένο 61άρι μοντέρνο synth, ή στην τελική ένα SY77...
Το Motif XF φανταζομαι εννοεις, το XS εχει σταματησει να παραγεται τουλαχιστον εδω και 5 χρονια. Εκτος κι αν στον Νακα τους εχει μεινει καποιο κομματι, αλλα χλωμο μετα τοσα χρονια. Το XF ειναι μαυρο, αν αυτο που ειδες ηταν μαυρο δεν ηταν το XS. 8)ήταν δίπλα-δίπλα με το motif xs. Οι ήχοι του reface λοιπόν είναι αρκετά κοντά με τους αντίστοιχους rom του xs....
Εννοειται οτι το TG77 ειναι κατι κλασεις ανωτερο απο το Reface DX.Το σκέφτομαι μήπως αξίζει περισσότερο ένα TG77 από ebay κάπου στα 250ευρώ...
axtarmas είπε:Το DX και το CP έχουν πολύ ωραίο ήχο τα άτιμα αλλά αυτά τα μινι κισ να μην είχαν... :-\ Είναι και όμορφα εμφανισιακά. 8) Ευτυχώς που κατέχουμε τα sy77, αν περιμένουμε από τη yamaha να βγάλει κάτι σοβαρό σε fm καήκαμε.![]()
Το fs1r κυκλοφόρησε πρίν 17κάτι χρόνια...Επίσης λέω να βγάλει...mamonu είπε:![]()
yamaha fs1r
Ευτυχώς που κατέχουμε τα sy77, αν περιμένουμε από τη yamaha να βγάλει κάτι σοβαρό σε fm καήκαμε.![]()
Μου φτάνουν, το θέμα δεν είναι αυτό όμως. Το σχόλιο μου αφορά το τί κάνει η εταιρία στην σύγχρονη εποχή, όχι το τί έκανε πρίν 17 χρόνια. Εξάλλου το fs1r δεν είναι και προσβάσιμο στις "μάζες" -στις οποίες απευθύνεται η νέα κίνηση της εταιρίας με το reface- από άποψη διαθεσιμότητας τουλάχιστον.mamonu είπε:Μα δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω απο το fs1r.
8ops δεν σου φτάνουν για fm? (& 8 unvoiced)
Ας έβγαζε το reface με fs1r engine. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω ....
+1axtarmas είπε:Μου φτάνουν, το θέμα δεν είναι αυτό όμως. Το σχόλιο μου αφορά το τί κάνει η εταιρία στην σύγχρονη εποχή, όχι το τί έκανε πρίν 17 χρόνια. Εξάλλου το fs1r δεν είναι και προσβάσιμο στις "μάζες" -στις οποίες απευθύνεται η νέα κίνηση της εταιρίας με το reface- από άποψη διαθεσιμότητας τουλάχιστον.
Ε οχι και βημα εμπρος. Μετα απο τα original DX, τα SY και το FS1R, η κυκλοφορια του Reface DX ειναι τουλαχιστον εκτος τοπου και χρονου. Ειναι να απορει κανεις με το σκεπτικο των Γιαπωνεζων. Εκτος κι αν απευθυνονται πλεον σε DJs, τοτε ναι, το Reface DX ειναι ενα βημα εμπρος για την κατηγορια αυτη.pliktrologos είπε:Για 'μένα το Reface DX, όπως και τα υπόλοιπα Reface μάλλον, είναι το βήμα εμπρός για την Yamaha...