Yamaha Reface

warpie είπε:
OT αλλα λιγα πραγματα με εκνευριζουν τοσο οσο τ product teaser…  ;D
Συμφωνώ όπως όταν αυτο εδώ διαρκεί δυο εβδομάδες ...το τερμάτισαν

Άλλωστε μπορεί να τους έρθει μπούμεραγκ εάν καλλιεργηθούν προσδοκίες που δεν θα ανταποκρίνονται στα προϊόντα που τελικά θα παρουσιαστούν

Εμενα μου μοιαζουν για 3 synths, οχι 4.
chin.gif
Τεσπα, εκνευριστικο αυτο που κανουν. Βγαλτε εκει μερικες φωτο να τελειωνουμε, τι παπαριες ειναι αυτες?
eyeroll.gif
Εμένα μου φαίνεται (απο αριστερά) ένα κόκκινο, ένα μαύρο, ένα καφέ και ένα άσπρο

Whatever...

Μου φαινονται 3, ενα κοκκινο, ενα καφε (αναλογικο, παω στοιχημα...
eeee.png
) και ενα λευκο.

Ποσταρετε και πονταρετε, ο νικητης θα κερδισει ενα καλωδιο MIDI μισου μετρου και χρωματος μαυρου.
glasses9.gif

Ένας "insider" έγραψε στο gearslutz

Don't want to spoil the fun but I can tell you what is NOT:

- A soundcard

- An analog synth

- Just ONE synth

- A full-size weighted keys instrument

So there's that. I think people are going to love this.

Το κατα ποσό ειναι "insider" θα φανεί..

Hysplex είπε:
Ένας "insider" έγραψε στο gearslutz

Don't want to spoil the fun but I can tell you what is NOT:

- A soundcard

- An analog synth

- Just ONE synth

- A full-size weighted keys instrument

So there's that. I think people are going to love this.

Το κατα ποσό ειναι "insider" θα φανεί..
γ@μωτο, he spoiled the (great) fun…  :'(

Αν δεν βγαλουν ενα flagship τυπου Kronos, να μη με ξαναενοχλησουν...
reading2.gif

Ναι τα θυμομαστε.

Yamaha YC10 combo organ, CP70 Electric Grand, CS80 & DX7.

Τα νεα synths δεν βλεπουμε, και το δευτερο βιντεο που κυκλοφορησε ειναι το ιδιο ηλιθιο με το πρωτο. Αν ηθελαν να μας κινησουν το ενδιαφερον, απετυχαν. Αν ηθελαν να μας εκνευρισουν, το πετυχαν.
yawn.gif

Waterfall-K είπε:
Αν ηθελαν να μας κινησουν το ενδιαφερον, απετυχαν. Αν ηθελαν να μας εκνευρισουν, το πετυχαν.
+1

Όταν βλέπω διαδικασία marketing που ταιριάζει σε παγωτά, να χρησιμοποιείται για να κινήσει το ενδιαφέρον μουσικών για... μουσικά όργανα, ξέρω από τώρα ότι πρόκειται για σκουπίδια.

Να είστε βέβαιοι ότι αν είχαν κάτι καλό, θα γράφανε σε μία σελίδα το όνομά του, θα βάζανε από κάτω τη φωτό του και.. θα ψάχναμε να βρούμε χρήματα ώστε να το αποκτήσουμε.

Υπομονη 12 μερες. Εχουν ακομα 2 βιντεο να μας δειξουν, ενα στις 29/6 και ενα στις 3/7.

Αυτο που περιμεναν παντως οι περισσοτεροι, ενα flagship workstation με πολλες sound engines οπως το Kronos, δεν φαινεται να βγαινει. Βουρ για το Motif XFWYZ λοιπον. :P

Οχι οτι τους χαλαει βεβαια, παραμενει το Νο1 σε πωλησεις workstation, οποτε γιατι να βιαστουν?

Η Yamaha δεν θα πεινασει ακομα κι αν κλεισει αυριο εντελως την μοναδα παραγωγης synth, μια σημαντικη μοναδα μεν, ωστοσο ενα μικρο μονο τμημα αυτου του μουσικου κολοσσου.

DX:4 operator 12 algorithms 32 voices(patches) Max Poly 8 Engine FM

::)

αυτο ειναι χειροτερο και απο το tx81z : 4op, 32 algorithms,8 waves(οχι μονο sine)

wtf

CS : virtual analoq (8voice AN engine) (..και δεν παίρνω ένα ΑΝ1Χ να το ευχαριστηθώ..)

Κινούνται μάλλον στην φιλοσοφία των volca ,οπότε και η τιμη τους , το καλό που τους θέλω, προβλεπω ότι θα ειναι κοντά στα 99€...

Πάντως αυτά τα gagdetoειδη μπορεί, να έχουν σχέση  με ένα άλλο project που ετοιμάζει η Yamaha , που νομίζω ότι λέγεται montage..

mamonu είπε:
DX:4 operator 12 algorithms 32 voices(patches) Max Poly 8 Engine FM

αυτο ειναι χειροτερο και απο το tx81z : 4op, 32 algorithms,8 waves(οχι μονο sine)

wtf
To ΤΧ81Ζ ηταν ενα 4-Op/8-Algorithms synth, 32 algorithms ειχαν μονο τα DX7. Το μονο καινουργιο που βλεπω σ'αυτο το DX ειναι οτι εχει 12 algorithms, κατι που δεν εχει ξαναγινει σε 4-Op synth.

Κατα τα αλλα: design/πληκτρολογιο/πολυφωνια για κλοτσιες! Δεν ξερω τι ναρκωτικα παιρνουν εκει κατω στη Yamaha, αλλα τα παραπανω synths μονο σαν μια μεγαλη φαρσα μπορω να τα δω.
eyeroll.gif

Για να δουμε και την τιμη τους να γελασουμε...

Ακομα αναμενω απ'τη Yamaha ενα workstation-απαντηση στο Kronos. Και ισως καποιο νεο αναλογικο ή remake παλιου με ΚΑΝΟΝΙΚΑ πληκτρα και νορμαλ τιμη. Αυτη η νεα γελοια "μοδα" με τα mini keys εχει καταντησει αηδια! Αδυνατω να πιστεψω οτι τα παραπανω synths ειναι η απαντηση της εταιρειας εν ετει 2015.

Last edited:
σωστα. 8 αλγοριθμους το ΤΧ81Ζ αλλα και 8 κυματομορφες.

αυτο ειναι σαν ενα fb01 με παραπανω αλγοριθμους. meh.

Δεν πανε καλα... ::) Μενουμε λοιπον στα SY77 και FS1R μας ωσπου να σοβαρευτει η Yamaha και να βγαλει τουλαχιστον κατι εφαμιλλο με τα δυο παραπανω.

mamonu είπε:
[flash=200,200]

Η τέλεια συνταγή, καταδικασμένη να πετύχει!!! ;D ;D ;DΓια να ειμαι ειλικρινής όμως, εάν η τιμη είναι χαμηλή και τελειώσει το capital control, θα το σκεφτόμουν να αγοραςω ένα κακό, φτηνό αντίγραφο (με αξιοπρεπή ήχο) ενός vintage ηλεκτρικού πιάνο, η αναλογικού συνθεσάϊζερ. Εννοείται ότι ότι δεν ειμαι πληκτρας, και αποφεύγω την χρήση pc για διασκέδαση (10-12 ώρες στη δουλειά είναι αρκετές). ;) ;) ;)

Θα ρωτήσω τους συμβούλους μου φίλους πλήκτραδες σήμερα, ειμαι σίγουρος ότι θα με κράξουν... :-[

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back