YAMAHA LS-16 A.R.E. vs Guild F-130R

Superfunk είπε:
τη YAMAHA μια και εχει μασιφ πλαϊνα και πλατη & ταστιερα απο εβενο.
και οι 2 εχουν μασιφ ξυλα,απλα στο site thoman εχουν παραληψει να γραψουν οτι εχει μασιφ ξυλα η guild

ο ΘΩΜΑΣ δεν το λεει αλλα εχεις δικιο το λεει το site της Guild,προσωπικα λογω του εβενου θα επαιρνα τη Yamaha,βεβαια καλυτερα ειναι να τις παιξεις πλαϊ-πλαϊ και να δεις ποια σου αρεσει,και οι 2 παντως ειναι αξιοπρεπεστατες κιθαρες.

Μου αρεσει επισης  ο multi laminate λαιμος της YAMAHA ,εγγυηση εναντιον του σκευρωματος.

Superfunk είπε:
ο ΘΩΜΑΣ δεν το λεει αλλα εχεις δικιο το λεει το site της Guild,προσωπικα λογω του εβενου θα επαιρνα τη Yamaha,βεβαια καλυτερα ειναι να τις παιξεις πλαϊ-πλαϊ και να δεις ποια σου αρεσει,και οι 2 παντως ειναι αξιοπρεπεστατες κιθαρες.

Μου αρεσει επισης  ο multi laminate λαιμος της YAMAHA ,εγγυηση εναντιον του σκευρωματος.
ναι εχει εβενο η yamaha αντι τριανταφυλια που εχει η guild,ειναι μειον λες επειδη εχει τριανταφυλια η guild?

Μειον δεν ειναι απλα εμενα προσωπικα μου αρεσει η χλιδατη αισθηση του εβενου που δινει και ακουστικα αρκετα περισσοτερο σκασιμο στη νοτα.

Superfunk είπε:
Μειον δεν ειναι απλα εμενα προσωπικα μου αρεσει η χλιδατη αισθηση του εβενου που δινει και ακουστικα αρκετα περισσοτερο σκασιμο στη νοτα.
σαν εταιριες,αξιοπιστια,ποιοτητα,ηχο,ποια υπερτερει?οπως βλεπoυμε ειναι και οι 2 made in china

nik7119 είπε:
σαν εταιριες,αξιοπιστια,ποιοτητα,ηχο,ποια υπερτερει?οπως βλεπω ειναι και οι 2 made in china
Είμαι κάτοχος της Guild με mahogany back & sides.Παλαιότερα έπαιζα με μία Yamaha LL16.

Είναι και οι δύο άψογες, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Εγώ θα προτιμούσα την LS16, κυρίως λόγω του έβενου.Επίσης, αν και η Guild παρέχει μια αξιοπρεπή σκληρή θήκη, η αντίστοιχη της Yamaha είναι κατά την γνώμη μου αρκετά πιο ποιοτική και βολική.

mathematician είπε:
Είμαι κάτοχος της Guild με mahogany back & sides.Παλαιότερα έπαιζα με μία Yamaha LL16.

Είναι και οι δύο άψογες, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Εγώ θα προτιμούσα την LS16, κυρίως λόγω του έβενου.Επίσης, αν και η Guild παρέχει μια αξιοπρεπή σκληρή θήκη, η αντίστοιχη της Yamaha είναι κατά την γνώμη μου αρκετά πιο ποιοτική και βολική.
δηλαδη εχεις την guild f-130,,υπαρχει και η εκδοση μαονι της yamaha LS-16 M A.R.E.που εχει τριανταφυλια γεφυρα και πλακα και ειναι η αντιπαλος της δικια σου μαλλον

Superfunk είπε:
δεν το ηξερα οτι εχει διαφορα στον ηχο η πλακα αν ειναι τριανταφυλια η εβενος,

υποψην ηθελα να επισημανω οτι η yamaha ερχεται με ενα παθητικο κρυσταλλο απο το εργοστασιο

επεξα και τις 2 κιθαρες, απλα η yamaha ηταν σε εκδοση μαονι,οι εντυπωσεις μου=η yamaha μου φανηκε οτι περνεις περισοτερα απο αυτα που πληρωνεις δλδ=εν συγκριση με την guild ειχε=ενυσχηση πισω στο λαιμο,εβενο καβαλαρη,παθητικο piezo απο το εργοστασιο,τα κλειδια της ηταν καπως ποιο καλυτερα απο της guild,το καπακι απο μεσα εχει δεχτει μια επεξεργασια ωριμοτητας ξυλου το λεγομενο A.R.E,σαν ηχος νομιζω οτι η guild ακουγοταν λιγο ποιο δυνατα,η yamaha ηταν ποιο μελωδικια,ειχε περισοτερη αρμονια,η guild μου φανικε ποιο επιθετικη, σχετικα ξυλωδες εν συγκριση παντα με την yamaha,η yamaha ηταν ποιο βολικια στο μπρατσο και σεταρισμενη απο το εργοστασιο,η guild οχι,τωρα,σε θεματα αξιοπιστιας,κτλ κτλ δεν γνωριζω ποια υπερτερει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back