Μιλάς και εσύ, ρε Ξεκούρδιστε...για κουρδισμενα ξύλα? ;D ;DKsekourdistos είπε:Η καρυδιά και το δελφίνι
αν το πιάσεις δεν σ'αφήνει
Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα...!!!!
Μιλάς και εσύ, ρε Ξεκούρδιστε...για κουρδισμενα ξύλα? ;D ;DKsekourdistos είπε:Η καρυδιά και το δελφίνι
αν το πιάσεις δεν σ'αφήνει
marathon είπε:Μιλάς και εσύ, ρε Ξεκούρδιστε...για κουρδισμενα ξύλα? ;D ;D
Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα...!!!!
Ας χρησιμοποιήσω τη γεωπονική μου ιδιότητα.evris είπε:alder = σκληθρο
ash = μελιο (καπου εχω ακουσει αυτο το ονομα)
basswood = φλαμουρι, ευρειας χρησης, υποκαταστατο του alder, γενικα φτηνοτερο
poplar = αγνωστο, ευρειας χρησης, υποκαταστατο του alder, γενικα φτηνοτερο.
maple = κελεμπεκι (η σφενταμι)
figured/flamed maple = μουαρε
roswoord, cedar = θα ελεγα οτι ειναι ειδη παλισανδρων (και οχι τριανταφυλλια και κεδρος)
spurce = ελατακι
pine = πευko
Οτι πρεπει για Αθηνα δηλαδη... ;DΦλαμουριά ή φιλύρα -Tilia cordata, δένδρο με μεγάλη αντοχή σε προσβολές εντόμων και την ατμοσφαιρική ρύπανση.
Σίγουρα πιο μπιρμπιλομάτα.marathon είπε:Νέστωρα επιστήμονα...δηλαδή μία κιθάρα φτιαγμένη από μπιρμπιλονιά...είναι πιο "τσαχπίνα" στο παίξιμο? ;D ;D
Είναι η δεύτερη φορά που επεκτείνεις το ίδιο θέμα σε οφτόπικ σημείο. Υπάρχει τεράστια διαφορά από το να βοηθούμε οικειοθελώς και να ενδιαφερόμαστε για νέες απόψεις και νέες εξελίξεις, μέχρι το να δίνουμε ΜΑΣΗΜΕΝΗ τροφή στον οποιονδήποτε πετάει μια απορία χωρίς να μπει στον κόπο πρώτα να αναζητήσει τις άπειρες πληροφορίες που ήδη υπάρχουν στο σάιτ. Για τα υπόλοιπα, μερικές απόψεις υπάρχουν στο About Noiz. Ευχαριστώ.gdevelek είπε:όταν κράζεις κάποιον να πάει να ψάξει, αντί να απαντήσεις στο ερώτημα, ΔΕΝ βοηθάς
αυτός που απαντάει στο ερώτημα, βοηθάει
έχεις επίσης την επιλογή να μην ποστάρεις καμία απάντηση, και να αφήσεις τον "νέο" να κατευθυνθεί εξ ανάγκης στο ψάξιμο
Το θέμα συντηρήθηκε εδώ, και όχι από μένα, εγώ απλά συνέχισα. Γιατί ξεχωρίζεις εμένα;;;bloody_sunday είπε:Είναι η δεύτερη φορά που επεκτείνεις το ίδιο θέμα σε οφτόπικ σημείο
...
Ευχαριστώ.
@ JasemeisterJasemeister είπε:terry στη θέση σου δεν θα έβαζα τα ονόματα ανθρώπων που (πιθανότατα) δε θέλουν να γίνουν αντικείμενο συζήτησης στο ίντερνετ...
Tα οποία θα κόψω διότι τόσα ανέβασα και το κάρμα μου ήταν μηδενικό, ενώ με τη πρώτη γεωπονική αναφορά μου είδες ε!.distortion είπε:(Ο Νestoras να κάνει αναλυτικό ποστ για τα ξύλα και όλα τα σχετικά-άμα έχει φιλότιμο,αλλά δεν έχει και μόνο να λουφάρει ξέρει και να σολάρει και να ανεβάζει κλιψ...)
Έχω πρόβλημα με 2 φοίνικες...γρήγορα pm και είμαι καλοπληρωτής...Nestoras είπε:εύκολα προσβαλόμενο από μύκητες,
προφανως υπαρχει καποιος λογος που δεν υπαρχει αυτος ο...... μπουσουλας και μια και δεν εισαι παλαιο μελος θα στον πω:panosthemaster είπε:Κυριε Superfunk
το οταν εννοω ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ δεν ειναι αναγκαστικο,αλλα αμα βλεπεις πως καποιος εχει την λυση και δεν την δινει για τον α,β λογο,δεν σου φαινεται παραξενο-αστειο?επισης δεν πρεπει να παρατηρησες κ το γνωστο emoticon του αστειου..
το προσπερνω αυτο,να σου πω τωρα,γτ να μην μαθω την ονομασια του ξυλου απο ενα σαιτ,το οποιο προσπαθει να σου επεκτεινει τις εγκυκλοπεδικες σου γνωσεις πανω σε μια ασχολια(χομπι για καποιουσ,δουλεια-για-να-βγαλω-το-ψωμι-μου για αλλους),απο τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ που ειναι εδω μεσα,που τα ξερουν και καλυτερα στο φιναλε(και ειναι και ελληνες)?
Και στο κατω κατω,δεν υποτειθετε πως θα επρεπε να υπηρχε ενα ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ
θρεντ απο σας που τα χετε πει και τα ξαναπει με τα ξυλα,καπου ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ
ωστε να τα βλεπουμε και εμεις?Αφου οπως ΟΛΟΙ μου τονιζετε πως τα εχετε ξαναπει!
Επισης δεν πιστευω στο αλλο σαιτ που ποσταρε ο φιλος μας ο blοody_sunday να μην ειχαν παρατηρησει πως το θεμα αυτο ηταν πολυ καλο για καποιους αρχαριουςκαι το εβαλαν στα favs...
ΥΓ1 evris τα σπας ρε φιλε!σε παω με 1000!
ΥΓ2 Κατι ειπα για πμ στο προηγουμενο ποστ...
[move]Φοίνικες; Φοίνικες; Φοίνικες; Φοίνικες; Φοίνικες; [/move]marathon είπε:Έχω πρόβλημα με 2 φοίνικες...γρήγορα pm και είμαι καλοπληρωτής...
Mην λυπάσαι, είναι από τα θέματα, που μας αρέσει να μαλλώνουμε.mogwai είπε:Πραγματικα λυπαμαι κ απορω με τις διαστασεις που πηρε το θεμα.