- Πόντοι
- 38
Vartanis ,οι μόνες μουσικές παραστάσεις που έχεις απο ελλάδα είναι κάποιοι ατάλαντοι παίχτες σε σκυλοπάλκα??
longshadow είπε:Vartanis ,οι μόνες μουσικές παραστάσεις που έχεις απο ελλάδα είναι κάποιοι ατάλαντοι παίχτες σε σκυλοπάλκα??
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Προκειμενου να εχω το προνομιο να μου πεσουν τα δικα μου νεφρα ειμαι διατεθειμενος να τη κοιταω οχι μονο στα νεφρα. αλλα και στα δοντια και στη παρανυχιδα...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Devris είπε:αντι να κοιταει τα νεφρα των γυναικων ολη μερα στα περιοδικα!
Γιατρος επρεπε να γινεις ρε ;Dfenderiarhs είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Προκειμενου να εχω το προνομιο να μου πεσουν τα δικα μου νεφρα ειμαι διατεθειμενος να τη κοιταω οχι μονο στα νεφρα. αλλα και στα δοντια και στη παρανυχιδα...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μα δεν εννοώ εγώ οτι είναι ατάλαντοι.Vartanis είπε:Οχι και αταλαντοι.
Η αναγκη το ξερει.
Τελικα τι να τα κανεις τα καλα τα ξυλα και τις ντελικατες κιθαρες αν δεν ξερεις να παιζεις; ;D ;D ;D
Και κατα δευτερο επειδη ειμαστε Ελλαδα, που θα τα χρειαστεις (τα καλα τα ξυλα χι χι χιχιι) για να παιξεις; στα σκυλαδικα;
Σε κουβεντα να βρισκομαστε.![]()
![]()
![]()
??? ??? ??? ;D ;D ;Dfenderiarhs είπε:-ο τερενς κουικ και η ροζιτα σωκου στο πυργο της ηδονης
Μόνο το soundtrack αξίζει και αυτό επειδή παίζει ο Κατσαρός.Alter είπε:-ο τερενς κουικ και η ροζιτα σωκου στο πυργο της ηδονης
??? ??? ??? ;D ;D ;D
;D ;D Fender, Hari, είστε μεγάλοι. Πολύ μεγάλοιharilatron είπε:-tonelab vs the rest of the world
-telecaster vs hulk hogan
-malmsteen vs elvis presley
-πειρατεια και μουσικη στη τριτη ηλικια
-ο τερενς κουικ και η ροζιτα σωκου στο πυργο της ηδονης
Μόνο το soundtrack αξίζει και αυτό επειδή παίζει ο Κατσαρός.
Έχει δίκιο το παιδί! Σε λίγο θα καταντήσουμε να μην παίζουμε καμία νότα, σαν αυτόν, που είναι ντράμερ... ;DHaris είπε:Ρε δεν αφήνετε τις μπούρδες, να παίξετε καμιά νότα; Πφφ, κιθαρίστες... 8)
θεικη ερωτηση !sayan είπε:Βρηκα την απαντηση στο ερωτημα μου!!!!!!!! απο τις παρακατω κιθαρες, προτεινετε καποια για μεταλ καταστασεις?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Κοίτα μέχρι ένα σκαλοπάτι ποιότητας στον ήχο, η σχέση τιμής/ποιότητας είναι σχεδόν αναλογική. Από ένα κρίσιμο σημείο κι έπειτα ακολουθεί εκθετική πορεία, κι αυτό καθώς πρέπει να ξοδέψεις πολύ περισσότερο, για να αυξήσεις κατά ελάχιστα την ποιότητα. Πχ μια φεράρι είναι 10 φορές ακριβότερη από ένα subaru. Τι σημαίνει αυτό; Ότι από οδηγικής πλευράς είναι και 10 φορές καλύτερη; Μπα...sayan είπε:Το χαος καλα κρατει!!! Ποιο πιστευετε οτι ειναι το ανωτερο οριο που θα επρεπε να επενδυσει κανεις για ενα καλο οργανο (απο ηχητικης αποδοσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ)??? Ξερω οτι αυτο που ρωταω ειναι πολυ χονδρικη ερωτηση, αλλα εαν εξαιρεσουμε οπτικα γουστα και hand made καταστασεις που θα βάζατε το χρηματικο οριο απο το οποιο και πανω ειναι καθαρα πολυτελεια?
απο Fender πλευρα τουλαχιστον αν δεν μπορεις να βγαλεις εκπληκτικο ηχο με μια classic player (strat ή tele) στα 550-600 ΕΥΡΩ τοτε εχεις ΣΟΒΑΡΟ προβλημα ως κιθαριστας.Ποιο πιστευετε οτι ειναι το ανωτερο οριο που θα επρεπε να επενδυσει κανεις για ενα καλο οργανο (απο ηχητικης αποδοσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ)
το μεγαλυτερο λαθος που κανουμε οι κιθαριστες στην αναζητηση του σουπερ ηχου, ειναι να μην ακολουθουμε αυτη την απλη συμβουλη. στατιστικα, ποσο κοσμο ξερετε με κιθαρες που κανουν 2 και 3 χιλιαρικα, και ποσο κοσμο με αναλογους ενισχυτες? ..η κιθαρα ειναι μονο το 1/3 του συνολικου ηχου σου...και ειναι προτιμοτερο να εχεις μετρια κιθαρα και πολυ καλο ενισχυτη παρα τρομερη κιθαρα και μαπα ενισχυτη