Ξέρουμε κάτι για αυτά;;; (Tannoy Reveal)

Ναι, εγώ έχω τα 8D, πολύ βολικά, έχουν και το software με το extra ειδικό precalibrated μικροφωνάκι με περίπου 70€ νομίζω για να προσαρμόζονται στο χώρο. Είναι τα πρώτα μου μόνιτορς, μου πήραν λίγο καιρό να τα συνηθίσω αλλά πραγματικά οι μίξεις μεταφράζονται σωστά. Σε αυτά τα λεφτά κοίτα τα Adam τα Dynaudio και τα Genelec επίσης, αν και στην τελική πιστεύω οι διαφορές 8α φανούν ανάλογα με το πόσο έχεις φροντίσει την ακουστική του χώρου σου.

Φρόντισε να ακούσεις πριν αγοράσεις οτιδήποτε. .

Thanks δεν είχα δει την απάντηση :)

BTW, η σειρά precision είναι η αμέσως "καλύτερη", ή έχουν άλλου τύπου διαφορές;

Επίσης, άλλη μια ερώτηση, γιατί πρέπει σιγά σιγά να το αποφασίσω και να προχωρήσω σε αγορά, γιατί με τα ηχεία του pc προφανώς δε γίνεται δουλειά.... Αξίζει να πάρω σχετικά καλά active monitors (σχετικά καλά --> να δώσω ας πούμε περίπου 1000¤ συνολικά) ή να πάρω passive και preamp;

Με 1000e active φυσικά! Μην μπλέκεσαι τώρα με ενισχυτές, καλώδια και Monitors! Υπάρχουν άριστες επιλογές σε αυτά τα λεφτά! :wink:

Για ρίξε 1 ματιά εδώ:

http://www.tweakheadz.com/guide.htm

Ναι ναι έχει κάμποσο διάβασμα ( :twisted: )αλλά πιστεύω ότι θα λύσει πολλές σου απορίες (τόσο για monitors όσο και για pre-amps και μικρόφωνα) δίνοντας και κάποιους οδηγούς και προτάσεις για διάφορα budgets.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα