Ξέρετε κάτι για το CafePress.com;;

Για μένα έχει μεγάλη αξία να "βγάλω" το cd μου ' date=' με το εξώφυλλο σχεδιασμένο με δικές μου ιδέες, και γενικά όλη αυτή η φάση. Δεν θέλω απλώς να έχω τα κομμάτια μου στο pc και να τα ακούω. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω τα κομμάτια τσάμπα, γιατί για μένα έχουν μεγάλη αξία όπως προανέφερα (συναισθηματική αξία πες το) και δεν τα έφτιαξα για να περάσει η ώρα μου. Με καταλαβαίνεις;Σιγούρα έχεις μεγαλύτερη πείρα από μένα σε θέματα χρηματομουσικά αλλά για μένα είναι μεγάλη επιθυμία να το κάνω αυτό με τη μουσική μου... :D[/quote']
Το πρώτο σου cd κανείς δε θα το αγοράσει αν είναι δική σου παραγωγή (αν όχι κανείς, ελάχιστοι)... καλύτερα να το κόψεις μόνος σου και να το μοιράσεις σε φίλους και στα "κατάλληλα άτομα" για το είδος που παίζεις/γράφεις... μπορεί η μουσική που φτιάχνεις να μην έχει καμία σχέση με τη diy σκηνή αλλά είναι η καλύτερη προώθηση...

Φυσικά αυτή είναι η γνώμη μου... αν εσύ πιστεύεις πως μπορείς τη πρώτη προσπάθειά σου, που την έφτιαξες μέσα στο σπίτι σου, στο pc σου να τη προωθήσεις επαγγελματικά, και πιστεύεις πραγματικά σε αυτό προχώρα, και μακάρι να πιάσει...

Γιατί τον αποπέρνετε ρε παιδιά.

Το να υποστηρίζεις τη δουλειά σου είναι το μεγαλύτερο βήμα προς την επιτυχία.

Σε ότι αφορά το Cafepress είναι μια απλή διαδικασία χωρίς κρυμμένα κόλπα.

Επισκέψου το Noiz stuff που είναι στο μενού αριστερά και θα δεις τι μπορείς να κάνεις.

Και κάτι άλλο που ξέχασα... λογικά αν πουλήσεις το cd σου θα το πουλάς σε κάποια λογική τιμή... π.χ. 5ε... το CafePress θέλει άλλα 4$ για μεταφορικά, αφού τα στέλνει από αμερική, οπότε σχεδόν διπλασιάζεται η τιμή. Φυσικά αυτό αν το target group είναι η ελλάδα , όπου μπορείς πιο εύκολα να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να το προωθήσεις (όμως η ίδια τιμή ισχύει παντού εκτός από ΗΠΑ και καναδά)

CDs and Single Greeting Cards: Method Transit Time First Item Each Additional
USPS* 5-6 business days(from shipping date)

$2.25 $1.00
Standard** 1-5 business days(from shipping date)

$5.95 $.40
2-Day** 2 business days(from shipping date)

$13.00 $1.25
Next Day** 1 business day
(from shipping date)

$20.00 $2.25
Canada
8-10 business days(from shipping date)

$3.00 $.50
International 8-10 business days(from shipping date)

$4.00 $.50
Καλή ιδέα όμως μου φαίνεται να το χρησιμοποιήσεις σαν εναλλακτικό τρόπο διανομής για κάποιους που πιθανόν τον προτιμούν, δλδ όχι πρωτεύων, ο οποίος όπως είπα θα μπορούσε να είναι δωρεάν μοίρασμα, ή έστω πώληση χερι με χέρι ή αντικαταβολή.

Τελικά ότι είναι να κάνω θα το κάνω μέσω paypal, το οποίο δίνει έτοιμο κώδικα για shopping cart, εφόσον είσαι μέλος εκεί.

Trending...

Νέα θέματα

Back