Για μένα έχει μεγάλη αξία να "βγάλω" το cd μου ' date=' με το εξώφυλλο σχεδιασμένο με δικές μου ιδέες, και γενικά όλη αυτή η φάση. Δεν θέλω απλώς να έχω τα κομμάτια μου στο pc και να τα ακούω. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω τα κομμάτια τσάμπα, γιατί για μένα έχουν μεγάλη αξία όπως προανέφερα (συναισθηματική αξία πες το) και δεν τα έφτιαξα για να περάσει η ώρα μου. Με καταλαβαίνεις;Σιγούρα έχεις μεγαλύτερη πείρα από μένα σε θέματα χρηματομουσικά αλλά για μένα είναι μεγάλη επιθυμία να το κάνω αυτό με τη μουσική μου...
[/quote']
Το πρώτο σου cd κανείς δε θα το αγοράσει αν είναι δική σου παραγωγή (αν όχι κανείς, ελάχιστοι)... καλύτερα να το κόψεις μόνος σου και να το μοιράσεις σε φίλους και στα "κατάλληλα άτομα" για το είδος που παίζεις/γράφεις... μπορεί η μουσική που φτιάχνεις να μην έχει καμία σχέση με τη diy σκηνή αλλά είναι η καλύτερη προώθηση...
Φυσικά αυτή είναι η γνώμη μου... αν εσύ πιστεύεις πως μπορείς τη πρώτη προσπάθειά σου, που την έφτιαξες μέσα στο σπίτι σου, στο pc σου να τη προωθήσεις επαγγελματικά, και πιστεύεις πραγματικά σε αυτό προχώρα, και μακάρι να πιάσει...